Габи, която блъсна 10 коли, в ареста. Баща й: Безобразие!

Къде е държавата? Къде са законите?, пита майката
164
Габи, която блъсна 10 коли, в ареста. Баща й: Безобразие!
Снимка: Bulgaria ON AIR, архив

Пародия! Безобразие! Подигравка! С тези думи бащата на танцьорката Габриела Медарова - Здравко Медаров, посрещна решението на съдия Божидар Кърпачев.

Днес той отказа да гледа мярката на 21-годишната девойка, тъй като прокуратурата е внесла обвинителен акт. Това пък означава, че делото минава в съдебна фаза и за промяна на мярката за неотклонение на Габриела трябва да се произнесе друг съдебен състав.

Още по темата

Девойката, която повече от 2 месеца е под ключ и на нара в ареста, едва не се разплака. Съдебната охрана бързо ѝ щракна белезниците и я изведе от залата. Нейните родители и гаджето ѝ Пачо дойдоха, обнадеждени, че Габриела ще бъде пусната на свобода.

"Къде е държавата? Къде са законите? Защо се подиграват с нас? Детето ни ли е най-големият престъпник", развика се майката на Габриела, цитирана от "24 часа".

21-годишната танцьорка беше върната в ареста, след като разби носа на момиче в нощен клуб. Седмици по-рано, пияна и дрогирана, тя блъсна 10 паркирани коли в Пловдив.

Адвокатът на Медарова Орлин Търновалийски остана изумен: "Досъдебното производство не е приключило. Няма предявяване. Аз съм единствен защитник на момичето и не съм полагал подпис върху документа".

Дългогодишният юрист заяви, че не е чувал в наказателното производство термин "паркетно дело".

"Не мисля, че трябва да се решава съдбата на един млад човек само по една преписка от прокуратурата", изтъкна той.


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
1
 
0
 
! Отговори
Даниел преди 4 месеца
Алооо Бащата каквато си я възпитал такава ,ще я търпиш ,ако трябва и впзатвора ще влезе за заради побоя .Отгледал си модерна дъщеря наркоманка,алкохоличка и бог знае какво още . Това е от възпитанието 😀😀😀
125
1
 
2
 
! Отговори
Затвор за Габи! преди 5 месеца
Ей, ама много, много нагли родители има ревливата, лигава, агресивна ! И мазен, гнусен адвокат има, от чиито идотски оправдания ми се повдига!!! Мястото й е в затвора, опасна е за обществото!!!! Какво още да я чакаме да извърши? Убийство заради нещо си ли? И после да отрича. Ай сектир!
124
0
 
14
 
! Отговори
Темидор преди 5 месеца
Време е за гласуването на закон който да постановява и споделено наказание със това на виновния обвиняем АКО адвоката по време на съдебния процес се възползва от пропуски в закона за да оневини клиента си ,ако симулира заболяване , ако умишлено отсъства от дела за да протака делото или прикрива доказателства в полза на виновния .
123
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Няма ли кой да обясни на мамата на Габитуу че дъщеря й не е най -големия престъпник НО Е ПРЕСТЪПНИК и трябва да бъде наказана .
Точно от законите за които маменцето пита .
122
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Защо удари момичето в дискотеката, дрогиран napцaл такъв!!! Точно в пандиза трябва да гният uзчaguя като теб!!!
121
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
На опасните за обществото мястото им е в затвора.
120
2
 
29
 
! Отговори
Некъф преди 5 месеца
Га яде кифтета не рева, а сега ривеш помио дрогирана
119
1
 
45
 
! Отговори
Хари преди 5 месеца
Абе за такива пияндета и наркомани веднага затвор бях изтеглил кредити да купя колата залжих жилище то а тази ми смачка колата няма с какво да ходя на работа няма пари заради нея ще ми вземат жилище то сега половината заплата давам за такси тази кола е семейна представете си цялото семейство с такси да се движи
118
25
 
5
 
! Отговори
Ddd преди 5 месеца
Дрогирания ром дето намужка с нож младежа в рейса е на свобода и никой не казва нищо, но мацката за един шамар, трябва да я тикнем в затвора. Ценностната ни система доста се е поизкривила.
117
3
 
12
 
! Отговори
He4oBeK преди 5 месеца
Възмутително!
116
2
 
17
 
! Отговори
Ха преди 5 месеца
Ще я пуснат ама можеха да са хора не коли ...
115
4
 
55
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 месеца
"Къде е държавата? Къде са законите? Защо се подиграват с нас?"
Г-жо и г-не! Целият български народ се пита същото!
От друга страна, там където има държава, закони и не се подиграват с народа си, дъщеря ви щеше да лежи не малко време в затвор, а вие вече щяхте да сте платили хиляди левове обезщетения и глоби. Та...
Къде е държавата? Къде са законите? Защо се подиграват с нас?
114
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Няма да е голяма загуба да се обеси на площада. Но предвид нейните проблеми със самочувствието е по-удачно да мете улици или да мие подлвзи и тоалетни, малко да се върне в реалността.
113
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Предлагам да я обесим на площада
112
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Интересна дефиниция за безобразие имат в това семейство :) Тая отрепка дето се друса на пилон и без и се трепе по дискотеките и реве по поръчка не е безобразие, а съдебното решение било. Много интересно семейство с интересни разбирания. Пачо изказал ли е какво мисли по въпроса?
111
6
 
55
 
! Отговори
Хахахахахаха преди 5 месеца
Професионална "танцьорка на пилон" , с консумация -ДЕВОЙКА !!!!

Хахахахахаха, б@си вица, честно,точно за тая разпopетина да напишете, че била "девойка", хахахахахах!
110
28
 
19
 
! Отговори
Ddd преди 5 месеца
Няма си късмет Габи, ако беше ромка, щеше да си прави каквото си поиска, щеше да бие доктори и медицински сестри и полицаи, щеше да се вози без пари, щеше да си хвърля камъни по влаковете, щеше да пребива възрастни хора по селата и най-важното щеше да си е свободна като птичка. Но за лош късмет, Габи е българка, а за българи прошка няма.
109
3
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Какво лошо има да поседи в ареста като е била безпризорна последното десетилетие и родителите й сега се сетили какво са отгледали? Защо да трепе хора на воля?
108
5
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
То с тази теза "Най-големия престъпник ли е". То направо да закриват съда. Не може 10 коли подред да мачкаш като малоумна. Да те пуснат все пак, а ти да почнеш да трошиш носове. Гнусна наркоманка, пък държавата била виновна и видите ли милата как страда! Ми пуснете я и пак ще се надруса и ще прави дивотии. Посло ще реват пострадали, че държавата я е пуснала да безчинства.
107
3
 
38
 
! Отговори
Мимокмок преди 5 месеца
Нарушила е закона и ще си плаща!Да ни писне от връзкари и привилегировани!!!!