Габи, която блъсна 10 коли, в ареста. Баща й: Безобразие!

Къде е държавата? Къде са законите?, пита майката
20 юли 2018 18:29,
164
Габи, която блъсна 10 коли, в ареста. Баща й: Безобразие!
Снимка: Bulgaria ON AIR, архив

Пародия! Безобразие! Подигравка! С тези думи бащата на танцьорката Габриела Медарова - Здравко Медаров, посрещна решението на съдия Божидар Кърпачев.

Днес той отказа да гледа мярката на 21-годишната девойка, тъй като прокуратурата е внесла обвинителен акт. Това пък означава, че делото минава в съдебна фаза и за промяна на мярката за неотклонение на Габриела трябва да се произнесе друг съдебен състав.

Още по темата

Девойката, която повече от 2 месеца е под ключ и на нара в ареста, едва не се разплака. Съдебната охрана бързо ѝ щракна белезниците и я изведе от залата. Нейните родители и гаджето ѝ Пачо дойдоха, обнадеждени, че Габриела ще бъде пусната на свобода.

"Къде е държавата? Къде са законите? Защо се подиграват с нас? Детето ни ли е най-големият престъпник", развика се майката на Габриела, цитирана от "24 часа".

21-годишната танцьорка беше върната в ареста, след като разби носа на момиче в нощен клуб. Седмици по-рано, пияна и дрогирана, тя блъсна 10 паркирани коли в Пловдив.

Адвокатът на Медарова Орлин Търновалийски остана изумен: "Досъдебното производство не е приключило. Няма предявяване. Аз съм единствен защитник на момичето и не съм полагал подпис върху документа".

Дългогодишният юрист заяви, че не е чувал в наказателното производство термин "паркетно дело".

"Не мисля, че трябва да се решава съдбата на един млад човек само по една преписка от прокуратурата", изтъкна той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
2
 
35
 
! Отговори
nina преди 5 години
Мда,той и бащата на акушерката,която преби бебето Никол заяви,че се гордее с нея...Г-н баща на *** парче Габи,дъщеря ви в момента сигурно не е най-големият престъпник в България,но със сигурност е тръгнала натам.Като шофьор умът не ми побира как успя Габито да смаже 10 коли,а като майка не мога да разбера как не ви е срам да коментирате отрочето си.
76
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяко дете възпитано в не добра среда достига до този етап в живота си. Имам две дъщери по голямата е стюардеса в гълф еър а по малката работи в хотел Риц се омъжи има две деца и стабилно семейство. Какво ли възпитание съм им дал на моите деца че станаха хора. Семейната среда и приятелите на децата определят бъдещето им. Старите хора са каза ли. Кажи ми кои са ти приятелите за да ти кажа какъв си.
75
9
 
27
 
! Отговори
Румен преди 5 години
Пуснете Габи!Не пречете на Пачо и Габи да имат дете!България има нужда от деца!Габи подпомага икономиката! Блъсна 10 коли ..сега поне половината са си купили друга кола,останалите ...сервиз,части,пари..Габи употребява наркотици.Подпомага дълърите.Които иначе ще са безработни и ние трябва да ги издържаме!Пуснете Габи!
74
4
 
14
 
! Отговори
Край преди 5 години
А и престанете по сайтове, телевизи и преса да давате трибуна за плювни по държавата. Държавата ни е отражение на средностатистическия българин - ни по-лоша ни по добра. АААА забравих че 90% от българите се имат за нещо много повече от средностатистическия българин.
73
3
 
53
 
! Отговори
Край преди 5 години
При дъщеря наркоманка се молете на съд и прокуратура ако може година да не я пуска. Белким се откаже от дрогата. Като не сте успели да възпитате човек - сега държавата не ви е виновна.
72
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На въпроса на бащата: Дали детето му е най-големия престъпник - ако на Ваше място някой нанесе побой над дъщеря Ви, и Вие ще искате тя да отговаря пред съда. Затова се поставете на мястото и на другата страна. Хората също имат свои семейства и деца. Да не говорим ако бяха и ударили колата Ви, под предтекст че някой е бил пиян и дрогиран. Закони има и трябва да се спазват, дори и от една танцьорка!
71
2
 
33
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Ти щом си ок детето ти на 20 год. да се друса и да върти гол *** по баровете не знам за какъв морал и закони можеш да мечтаеш. Направо семейно да ги затварят.
70
5
 
14
 
! Отговори
секс маниака преди 5 години
Жалко, отидоха им спестяванията по адвокати и дела.
69
3
 
58
 
! Отговори
Това ми хареса преди 5 години
Безобразен е начинът, по който сте възпитали тая мpъxла!!!На това ли я научихте във вашето пропаднало семейство - да пие, да се дрогира, да унищожава собствеността на другите хора и да им се нахвърля с юмруци???Като не сте я възпитали вие, сега ще я възпитава държавата, на определените за това места. В момента дъщеря ви е точно на мястото, на което трябва да бъде и се надявам да остане там поне няколко години, за да се научи как трябва да се държи в обществото"
68
2
 
26
 
! Отговори
Няма преди 5 години
В БГ виновни никога няма, дори да има видео матерял, очевидци, отпечатъци, т.нВиновни няма само хленчещи много.
67
0
 
25
 
! Отговори
Ами... преди 5 години
Да би мирно седло, не би чудо видяло.
66
4
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ми е интересен този феномен, наблюдавам го от години - колкото по-свестни са децата, толкова родителите им са по-отвратителни спрямо тях. И обратното, колкото децата им за нищо не стават, толкова повече родителите им ги подкрепят. Ако е проситутка - няма проблем, свястно си е момичето, нали носи пари вкъщи. Ако е с някакво достойно занимание - все им втълпяват, че за нищо не стават, докато не родят поне 1 дете. Отвратителна страна, отвратителни хора! Да прощават малкото изключения.
65
0
 
0
 
! Отговори
Панов преди 5 години
До еднаАко някой разбере обаче ;)
64
0
 
36
 
! Отговори
Някой преди 5 години
Да,пародия и безобразие са двамата с дъщеря си!!!
63
0
 
33
 
! Отговори
Цачо преди 5 години
Поне едно нещо можем да кажем със сигурност- Пачо е случил на гадже! Ашколсун!
62
2
 
36
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Крушата не пада по далеч от дървото...
61
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кво стана с камъняците в Белене ?Има ли кой, да ги троши ?
60
0
 
34
 
! Отговори
Хисаря преди 5 години
В ареста. Там!
59
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе Здравко, ти що така си възпитал детито си бе ? Ама то и ти си такъв нали ?
58
1
 
28
 
! Отговори
Децата преди 5 години
На демокрацията. От родители на прехода. Ще става дума само по-зле.