Габриела, помляла 10 коли: Сгреших, пуснете ме! Съдът: Млада е, добре!

Танцьорката отново плака в съда след два месеца зад решетките
Обновена: 1 авг 2018 14:59 | 1 авг 2018 12:45,
208
Габриела, помляла 10 коли: Сгреших, пуснете ме! Съдът: Млада е, добре!
Снимка: архив

След 2 месеца и половина зад решетките съдът пусна под парична гаранция танцьорката Габриела, която помля 10 коли в Пловдив, а после преби студентка.

Съдийката, взела решението, обясни, че подсъдимата е млада и е студентка, а времето, прекарано в ареста й е било достатъчно да преосмили поведението си.

"Надявам се да оправдаете шанса, който ви се дава и да осмислите поведението си", обърна се към Габриела съдия Виолета Низамова, цитирана от "24 часа".

Според нея разумният срок за задържане на Габриела Медарова не бива да бъде удължаван.

Още по темата

Съдийката обясни още, че според нея няма опасност младата жена да извърши друго престъпление.

По-рано 21-годишната Габриела поиска да бъде пусната от ареста под парична гаранция и обясни, че е осъзнала грешката си и повече няма да я повтори.

"Виновна съм. Грешка, която никога повече няма да се повтори. Искам при семейството си", каза Габриела.

Майка й, в качеството й на защитник, обясни, че за дъщеря й ще е най-добре да бъде на свобода.

Прокурор Даниела Андреева обаче настоя Габриела да остане в ареста и съобщи, че тя е заплашила със саморазправа свидетелка срещу нея.

През април Габриела помля с колата си 10 автомобила в Пловдив, а проверката с дрегер показа, че тя е пияна и дрогирана.

Танцьорката бе арестувана за кратко и пусната под парична гаранция. След около месец обаче тя отново бе арестувана – този път заради побой над студентка. Оттогава до днес тя бе в ареста.

"Съжалявам, осъзнах грешките си, научих си урока", каза тя пред съда.

Адвокатът й каза, че била много притеснена от престоя си в ареста. Според прокуратурата обаче младата жена трябва да остане зад решетките, защото производството вече е навлязло в съдебна фаза и смята, че мярката е адекватна.

Габриела посрещна решението на съда да я пусне с... усмивка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
10
 
24
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
70 % от вашите студенти след като завършат нямат шанс да си намерят работа в чужбина защото са точно такива като тази на снимката ! Те ще остават в България да ви тежат на главата ,а и за капак ще ви управляват ! Представяте ли си точно такива като тази извънземната ще работят в общините , в кметствата , в здравната каса и др. !Направо ми е жал за вас ! Който уважава себе си и семейството си да дойде в западна Европа , в България ще управляват такива като тази дрогираната !
111
1
 
34
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
това момиче няма да се оправи ще гледаме следващия сериал скоро
110
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Драган 117Файлетони, файлетони, файлетониииии, се прокарват по балканската страна. Слушаш нови файлетони без сифони, клатиш факти да прокараш нищета!
109
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Майка й, в качеството й на защитник, обясни, че за дъщеря й ще е най-добре да бъде на свобода."Какъв мъдър извод само!
108
11
 
12
 
! Отговори
Драган преди 5 години
Тези от Германия да не се правят на специалисти по всичко. В Германия има и по-страшни случаи. Масово българите в Германия спят под мостовете и ядат кучешка храна докато спестяват за старо BMW.
107
0
 
30
 
! Отговори
Wwww преди 5 години
Наглостта на бг съда е безгранична, а тъпотията българска - пословична
106
2
 
25
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Тази на снимката направо е - рицарят на печалният образ !Този печален образ рефлектира и върху България като се има в предвид ,че 60 или 70 % от студентите са такива ! Жална ви майка , нищо добро не ви чака !
105
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако това дело се гледаше на Запад щеше да остане зад решетките минимум 6 месеца! Пияна, дрогирана и предизвиква ПТП и на всичкото отгоре заплашва свидетел! Ама нали в Тралалария всичко може и като нелееш малко крокодилски сълзи постановката минава.
104
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тарикатите винаги някога си намират майстора !
103
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ВладоНе е точно така. Мутрагените бяха същите диваци, като бащите и дядовците си, но нито бащите им, нито дядовците им "се приявиха" Въпрос на среда ...
102
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лошото е, че има много, който са умни, целеустремени и можеи, но имат същите морални ценности, същата лукавост и същото безчовечие, като това момиче ... Тя е лесна.Другите са проблемни ...
101
4
 
8
 
! Отговори
ак-уд преди 5 години
мястото не и е затвора, но превенцията е всичко , 15000,2000 лв, глоба
100
3
 
34
 
! Отговори
Аз съм си аз преди 5 години
Очакваше се поредната простотия на бг правосъдието. Татенцето първо е възмутен и крещи в съда "Безобразиееее",след това намира добра сума парички и "безобразието"е променено на "щастие",което милата му наркоманка-дъщеричка приема с... Усмивкаааа. А какво ли чака мирните граждани, които редовно плащат данъците си, след поредното напиване и дрога от щерката? След няколко дни ще четем пак за нея. Е, така е парите не са всичко, но с тях може всичко.
99
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако пак направи някоя простотия е редно не тя а съдията който я пусна да влезе в затвора.Няколко пъти като се случи и ето Ви съдебна реформа ! - 100% гаранция.
98
6
 
16
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Знаете ли ,че 60 или 70 % от българските студенти са такива като тази на снимката ! Хубаво я вижте и се постарайте да разберете на какво са способни и на какво не са способни такива извънземни дрогирани ,алкохолици и на всичко отгоре студенти ?!Аз се чудех защо на висшистите им плащат по-малко от мене мияча на тоалетни и чинии в Германия , но явно си заслужават мизерното заплащане ,дори то им е много !
97
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбира се, пуснете я, следващия път, като се нашмърка, ще направи катастрофа с жертви!
96
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другия път може с Невина физиономия на светица и за убийство да и се размине в Б г нема съдебна некурумпирана и ще чекаме да се оправи държавата
95
8
 
39
 
! Отговори
възмутително! преди 5 години
Тая вредна и гaдна нощна пеперуда я пускат, а набедената от самоназначения цар-тиквар Иванчева я мъкнат с пранги на краката. Що за бездънна бананова простотия?!
94
3
 
30
 
! Отговори
Кравата Пенка преди 5 години
Габриела пълен *** си и такава ще си останеш,да не забравяме и садийката-лика прилика сте си.да но другиа път в ареста анусаа и путкатаа ти смарделаа да разпорат
93
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съдебната система направи Габриела п....ч.ица смела