5 часа по-късно съдът реши: 20 бона гаранция за Арабаджиев

Прокуратурата внесе 20 тома доказателства в съда
Обновена: 3 сеп 2018 06:52 | 2 сеп 2018 22:35,
141
5 часа по-късно съдът реши: 20 бона гаранция за Арабаджиев
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След продължило пет часа секретно съдебно заседание съдия Вилислава Ангелова от спецсъда реши, че синът на Ветко и Маринела Арабаджиеви - Вълчо, излиза от ареста срещу 20 000 лева парична гаранция, съобщи БТА.

Заседанието започна в 17 часа днес, макар прокуратурата да обяви, че то ще е утре. Без обосновка и без мотиви, съдия Ангелова прецени, че всичко, което се случва в съдебната зала, ще остане засекретено. Искането било по искане на защитата на Арабаджиев.

Така не станаха ясни мотивите на прокуратурата да поиска постоянно задържане на младежа, както и на Ромелия Кирилова и Елена Караянева.

Двете бяха задържани при същата акция в хотелите на Арабаджиеви - "Марица" в Пловдив и "Маринела" в София. И те, както Арабаджиев, излизат на свобода срещу 20 000 лева.

Още по темата

Изненада за защитата се оказаха 20 тома доказателства, които прокуратурата внесе в съда в ранния следобед.

В събота заместник-главният прокурор Иван Гешев оповести, че при акцията са задържани 10 човека за укриване на данъци.

Решението на съдия Ангелова не е окончателно.

Припомняме, че вчера oколо 10 лица бяха задържани след акция на Специализираната прокуратура в офиси на фирми в хотел "Маринела“ в София и хотел "Марица“ в Пловдив.

Акцията на Специализираната прокуратура продължи няколко часа, като процесуално-следствените действия са се провели и по други адреси.

Протекли са множество претърсвания и изземвания на територията на различни адреси и МПС-та в и София, и в Пловдив. Част от задържаните са поставени лица на различни фирми, които не би следвало да имат нещо общо с лицето собственик на хотела и официалните негови фирми.

Предмет на разследване е и това, че собственикът на хотел "Маринела“ с определен кръг хора вероятно са извършвали данъчни престъпления, пране на пари и участие в организирана престъпна група с други фирми.

Има данни за 3 лица от семейството на собственика на хотел "Маринела“, които са извършили престъпления. По време на процесуално-следствените действия до момента е намерена и иззета сумата от 150 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смешна, *** и гадна държава. Бегайте със 100 км в час от тук....
25
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човека още при сътворението в душата му е отворена дупка от алчност. И най невинно изглеждащият тай в душата си алчност. Тази алчност е безгранична. За алчноста граници няма тя е безмерна. Да лишиш хазната от милиони данъци с които може да се увеличат пенсиите това е най голямото престъпление. Като не изключвам и айдуците които унищожиха и ограбиха държавата начело с един от драгалевци и последвалите го пишман управници.
24
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И най-лошото е, че само след 2-3 дни никой няма да говори за това. Малкото вълче ще е при родителите си в ЮАР, Дубай, Латинска Америка..., а съдия Ангелова ще си е пак на мястото и ще продължава да "правораздава".
23
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Утре вече няма да е в България и никога вече няма да се върне, нито тоя нито родителите му. Фарс.
22
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе вчера от прокуратурата казаха че са намерени над 10 мил при обиските , днес 150 хиляди .Пита се в задачата , къде е разликата.
21
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ!!!ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА!
20
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИЛИ ИМАТ СЕРИОЗНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ИЛИ НЯМАТ!!!!ТОВА КОЕТО СТАВА Е ПОЗОР!!!! АКО ИМАТ СЕРИОЗНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗАЩО СА ПУСНАТИ ПОД ГАРАНЦИЯ!!!!!КМЕТИЦАТА НА МЛАДОСТ ЗАЩО НЕ БЕШЕ ПУСНАТА ПОД ГАРАНЦИЯ!!!!!!!!!!!!!
19
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ами пуснали са детето да бъде с родителите си и да се радва на охолен живот в някоя далечна страна. Вие пък какво толкова се оплаквате, не ви е срам завидяхте на бедното и онеправдано сем. Арабаджиеви.
18
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната съдебна подигравка с демокрацията. СРАМ И ПОЗОР!
17
0
 
33
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 5 години
Тук стана Интересно - Явно тази ФАМИЛИЯ е свързана с Лотовете на Магистралите и Пътищата финансирани от България и ЕС , и с Избитите Десетки Хора и Дете в Катастрофата . Прикриват Следите на Грабежа .Тази Фамилия ще избяга от България и ЕС в ЮАР , като Братя Галеви .
16
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната гнойна храчка в лицето на българския народ. НА ТИЯ БАНДИТИ ВЧЕРА ИМ НАМЕРИХА 10 МИЛИОНА В БРОЙ ПО БЪРЛОГИТЕ-ДЕСЕТ МИЛИОНА!!! А ТОЯ МАЛКИЯ ДНЕС ГО ПУСКАТ ДА ИЗБЯГА ПРИ РОДИТЕЛИТЕ СИ СРЕЩУ 20 000. ДА МУ БЯХА КУПИЛИ И САМОЛЕТЕН БИЛЕТ. ЗА ТИЯ ТОВА СА КАТО 20 СТОТИНКИ ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА.
15
1
 
52
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Работата отива към оправдателна присъда и осъждане на България в Страсбург.
14
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИЗЗЕТИТЕ СУМИ СА МИЛИОНИ!! ТУК ИНФОТО Е ГРЕШНО!!!ЗА КМЕТИЦАТА ОКОВАНА КАТО ХАНИБАЛ ЛЕКТЪР :DЗА ЗЛОУПОТРЕБИ С МИЛИОНИ 20 ХИЛЯДИ ГАРАНЦИЯ :D
13
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако съпоставим Иванчева ,кметицата с тези тука, по суми - злоупотреба ,може би са за там ,където е тя.
12
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Винаги ми е било странно. Ражда се малко бебенце, 2,5-3,5 кг. и ти... го кръшаваш ВЪЛЧО! Ама то, при татко Ветко и мамка Маринела какво да очакваш...Апропо, къде са тия дъртите мафиоти?!
11
3
 
19
 
! Отговори
11 преди 5 години
10 брато ми то ц.ц и б.б бързо работят когато вземат те се замислят когато требва да делят с некой.
10
0
 
66
 
! Отговори
Проверка преди 5 години
Може ли след време да покажете как се е променил живота и имотното състояние на съдия Ангелова.. Нищо лично, просто при 20 000лв гаранция, предполагам, че за нея е имало поне 200 000лв, да не казвам 500 000лв..Поздрави!
9
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво? Дъртия си е направил вноската и са пуснали малкия ли?
8
0
 
43
 
! Отговори
чужбина преди 5 години
ай сектир я е.аати и порнографията.закрийте я тази държава.а коо стаана с тоз от бургаза съветника на оня окото.....ееиий щом ЕС ви дава още пари големи специалисти сте...
7
0
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все едно на Пешо от махалата да му кажат, че го пускат по гаранция от 20 лева. Същата работа!