Убиец отне живота на детето ми! Сбогом, слънчице на мама...

Алкохол, дрога, скандал... и Димитър с вилицата в окото на Златина
Обновена: 18 дек 2018 17:01 | 18 дек 2018 10:45,
121
Убиец отне живота на детето ми! Сбогом, слънчице на мама...
Снимка: Facebook

"Всички, които познаваха моето златно момиченце, нека и кажат едно последно сбогом под тази снимка, защото тя никога вече няма да бъде между нас!"

Това написа във Facebook майката на убитата в столичния хотел "Рила" Златена Стоянова и публикува снимка на дъщеря си.

"Убиец отне живота на детето ми! Сбогом, слънчице на мама - чакай ме там, аз ще дойда при теб! Обичам те красива кукличке!", пише още Гергана Йорданова.

Както знаете за убийството на 24-годишната жена вчера бе задържан 37-годишният Димитър Ръжев.

Още по темата

От години Златена не е в родното си Гълъбово, тук живеят майка й Гергана Йорданова с втория си съпруг и по-голямата й сестра Виляна, която има дете.

Златена завършила Първо основно училище "Паисий Хилендарски" в Гълъбово и Гимназията по облекло и хранене в Стара Загора, но не е учила по-нагоре. В последните години не поддържала връзки с приятелите си от детинство, след като първо отишла в Пловдив, а по-късно и в София, където вчера бе зверски убита.

Златена наела стаята в хотела за 3 дни до неделя, включително. С нея бил и Димитър. Вчера сутринта той слязъл на рецепцията в неадекватно състояние и с видими наранявания.

Уплашените рецепционисти повикали полиция, която пък се натъкнала на ужасяваща гледка в хотелската стая на петия етаж в "Рила" - удушена жена с множество травми, прободена с вилица в окото.

Според неофициална информация и Димитър, и Златена са били в алкохолно-наркотичен делириум. Димитър е бил зависим и преди около 7-8 години е бил в комуна. Дали заради дрогата, или от личностни особености, Димитър е бил много агресивен.

Наскоро жена му, от която има две деца, го е напуснала от къщата в Брестник, където живеели. Според съседи, младата майка се оплаквала от системен тормоз и душене.

Близки хора до семейството разказват пред "24 часа", че мъжът се опитал да запали къщата си в пловдивското село, залял я с нафта, но съсед го спрял да драсне клечката.

Преди време е имал разрешително за оръжие и пушка, но тя му е отнета след като е заловен с метадон.

Не е ясно от колко време е имал отношение със Златена, нито какво е довело до ескалацията на напрежението и смъртта на младата жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно мечтите й са се сбъднали повече отколкото е очаквала горката
54
4
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Погледнете клиповете на чалгарките и песните им.Темата е за горката зарязана от мутрата кифла и сега тя жали по хубавите времена когато имало плам помежду им и оня редовно я шамаросвал.
53
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
наркомански особености. Нещо не ми е жал за такива. Разбирам я майката, дете и е, ама очевидно момичето не е било стока
52
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прави впечатление, че красивите куклички масово си търсят кой да ги пребива редовно.Тази обаче явно си е падала по много ,,корави" типове.
51
13
 
35
 
! Отговори
евродебил преди 5 години
Да живее свободното разпространение на дрога!!!!!!!!!!!!!!!!Да ни е жива демокрацията!!!!!!!!!!! Кой не скача е червен!!!!!!!!!!!!!!! Времето е наше.
50
4
 
36
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До АнонименЕ, и? Нима 'Борисов 3" не е извадка от същото онова време;))) Май ти си този "късопаметен ***". какъв е Борисов? една Мутра. Чиста Мутра! Сменила Бухалката с лостовете на държавното управление.
49
4
 
30
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До strannoСъгласен съм с теб, напълно. Но за да стане това, трябва да се промени наложеният обществен модел на семейството или интимните отношения "хубава съм, за да не работя". Това води директно най-хубавите момичета към "бизнесмените" обслужващи политическите партии и сателитните им "улични момчета". Обикновените мъже си остават капо, защото са обикновени и скучни. Самият обществен модел в тази посока е създаден,з а да обслужи една определена прослойка физически и духовни импотенти
48
18
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГробокопачАбе Пинко, какъв Борисов 3 ми говориш бе?Ние да не падаме от небето?Има ли, някой да не помни какво беше 90-те та до 2007г когато управляваха БСП и ДПС?Борци, бухалки, анцузи, побоища, престрелки ежедневно.Ще ви се не види и късопаметните палячовци.Тези неща народеца ги научи от тогава и още си живее в тези времена.Не случайно има хора, които още се кланят на Жоро Илиев и разправят колко бил велик.
47
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Със вилица в окото !!! Добре че не е ром!! Иначе пак щяха да тръгнат към махалата! А да видимКъде сте маймуни протестирайте отидете в къщата му или си свихте опашките, забравих че вие протестирате само като ви плащат.
46
5
 
49
 
! Отговори
nali преди 5 години
Нали имаше и няква убита от някъв наркоман културист, пък се беше затваряла в банята, това преди година....Ееее, да си беше намерила свестен мъж и тя, като и тази, да и е била мирна главата! Ама не, те свестните и скромните са скучни, задръстени, не ни трябват! И после пискат ооо, той ме пребива! Тъпииии филии!
45
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя хотел знае много за подземния живот в България
44
9
 
36
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До АнонименЕдин от проблемите е тоталната комерсиализация и меркантилност на женският състав в по-младите поколения. не ми се мисли,за още по-младите. Но вторият проблем е на върха на държавата. Липсата на духовен пласт в него, отключва надолу по веригата, верижна реакция от подобни събития. Затова съм написал "Борисов 3- Геноцид и Смърт". Съвпадът на обстоятелства, може да изглежда като игра на случайността, и лошият късмет, но не е така, за тия, които могат да виждат.
43
8
 
33
 
! Отговори
аман преди 5 години
Най-лесно е да напишеш пост, а когато е трябва да си до детето си, къде си била, ***, лицемерко?! Гледала си своя си кеф, сега ревеш фо фейсбука...
42
4
 
49
 
! Отговори
Georgiev преди 5 години
Така става, когато жената си пада по "лоши момчета" и "мъжкари". За съжаление.
41
4
 
18
 
! Отговори
яя преди 5 години
Ами радвала се е на втория си съпруг...Но - любовна убива!
40
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако държавата си гледа работата, смъртна присъда няма и да ти трябва. Тогава просто ще имаш здраво общество.Нашата държава е твърде заета да тегли заеми, да дава власт на еднокнижници и да се тупа в гърдите колко добре живеем. И то не е от вчера, а поне от 70 години.
39
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искат да кажат,че персоналът през вечерта и рецепцията не са чули и видяли нищо нередно от въпросната стая на петия етаж,че чак като се появил неадекватно дрогирания и видимо наранения тогава се разтревожили за представителноста на първокласния им хотел,ако такъв нощуващ при тях в див вид излезе по чехли от хотела да се разхожда сутринта в района и центъра на града по обновените заснежени настилки.
38
10
 
9
 
! Отговори
морски преди 5 години
Да беше дошла камериерка в хотел на морето през Лятото.Щеше да заработва като жрица на любовта, нощем.И вълкът сити агнето цяло.
37
1
 
30
 
! Отговори
Сега той ще си призн преди 5 години
Сега той ще си признае и ще му намалят присъдата на 1 година условно и строго мъмрене и ще го пуснат.
36
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво ти е ясно със смъртната присъда?Един от най-мирните американски щати няма смъртна присъда вече към 120 години. Как става това, някаква теза да имаш?