Чоков прегладнял, тортички поръчал. Увисил суджуци – спомен от Галиче!

"Какво престъпно има, че съм се отбил за 10 минути да си взема храна?"
20 дек 2018 15:45,
72
Чоков прегладнял, тортички поръчал. Увисил суджуци – спомен от Галиче!
Чоков на масата с тортичките и водата. Снимка: "Монитор"

Ценко Чоков, скандално известният бивш кмет на село Галиче, заснет да вечеря в столичен ресторант вместо да изтърпява мярката си за неотклонение домашен арест, заяви, че процесът срещу него не е обективен.

Преди да бъде върнат отново в ареста той настоя, че е излизал навън тогава, когато има разрешение от съда, и че не може да върви повече от 40 метра без патерици. 

"Разхождам се навън тогава, когато имам разрешение от съдиите по делото. Иначе не бих си позволил", категоричен беше Чоков пред bTV.

Още по темата

"В месеца имам по 10-15 дни разрешение да ходя да си отстранявам здравословните проблеми, които имам. Не виждам нищо престъпно, че ги отстранявам, не виждам нищо лошо в това, че ми се подобрява състоянието", категоричен беше бившият кмет на Галиче.

"Нима хората под домашен арест, когато отидат на дело, по време на почивката не отиват някъде да обядват. Разрешено е да отидат на дело, а не да обядват, но всички обядват някъде, нали?", попита той.

Чоков настоя, че всяка вечер го проверяват патрулите в района, през деня и кварталния идвал в апартамента в Студентски град, където той бе под "домашен арест".

Бившият кмет закачил да се сушат суджуци в апартамента, защото това била единствената му останала връзка с Галиче.

"Аз съм диабетик, пада ми захарта. Какво престъпно има, че съм се отбил за 10 минути да си взема храна. На връщане от зъболекаря ми падна захарта и казах на господина, който трябваше да ме закара: "Дай в най-близкото заведение да хапна нещо сладичко", разказа Чоков.

В ресторанта той бил с колега земеделец, чичо му и негова братовчедка. Чоков е категоричен, че не е употребявал никакъв алкохол, а чашите на масата от снимката са били пълни с вода.

Бившият кмет на Галиче заяви, че "двама здрави мъже" на масата срещу него са го снимали, а още същата вечер се появили и снимките в медиите. Той посочи, че му оказват натиск и му нанасят непочтени удари под кръста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
30
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Кихай Цонко и Бати Бойко ще те управи!!!Агент Филип Гизмънд!ЦРУ!!!