Само след седмица брак: Юмруци за жената на адвокат

Тя има лошо пиянство, не съм я бил, контрира Пламен Пенков
Обновена: 22 дек 2018 08:02 | 22 дек 2018 07:30, Александър Попов
70
Само след седмица брак: Юмруци за жената на адвокат
Полиция и съд ще определи кой е прав в поредния грозен случай. Снимка: Pixabay

Брак, който продължил безоблачно само седмица и пореден сигнал за случай на домашно насилие. Адвокатът от Велико Търново Пламен Пенков пребил жестоко съпругата си Вирджиния преди седмица, изгонил я от къщи и продължил да я заплашва в социалните мрежи.

Според разказа на жената побоят и заплахите се случват само 7 дни след сватбата, а в момента тя е при родителите си в Горна Оряховица и не излиза от апартамента им. Защото се страхува.

Тя е подала жалба в полицията, но се притеснява, че никой няма да ѝ обърне внимание, защото Пенков имал солидни контакти там. А и заплахите от негова страна започнали.

Вирджиния и Пламен се запознали преди два месеца, когато жената била ухапана от кучета и тя потърсила адвокатски услуги.

"Имаше луда химия между нас от първия миг, в който го видях. Бях нещастна и самотна жена. Той ми върна смеха. Повярвах му най-детски и наивно. Обиждаше ме, като се напие. Гонил ме е, но като сключихме брак, се успокои. Напрежението ескалира на 14 декември. Излязохме с приятели. Нощта беше прекрасна. Смяхме се, рецитирахме поезия. Изведнъж нещо се случи. Пламен полудя. Грабна ме и ме изхвърли в коридора. После помня само крака, ритници, юмруци по главата ми, плющене на шамари", твърди Вирджиния пред "24 часа".

След случая тя бяга от жилището му и се прибира при родителите си в Горна Оряховица. Посещава лекар, който пише в заключението си, че по тялото ѝ има кръвонасядания - наранени са устата, мишницата, хълбоците, главата, окото.

Когато Пламен Пенков разбрал, че съпругата му е подала жалба в полицията, започнал да ѝ пише съобщения със закани във Facebook.

"Докато си Пенкова още три седмици, ще те потроша, мършо. Само да те набарам", гласи едно от тях. В друго се заканва, че "ще дойда в Горна и ще хвърчат хора...".

Версията на Пенков се различава коренно от все още законната му съпруга.

"Няма такова нещо, не съм ѝ посягал. Тя злоупотребяваше с алкохола. Опитвах се да я усмиря заедно със сина ми. Тя падаше и трошеше всичко. Пада, хвърля, всичко беше потрошила. Не желая да я виждам. Не съм я виждал да има строшена уста. След този случай тя ми писа, това ме накара да пусна молба за развод. Не съм я търсил по телефона след 14 декември. Писахме си във Facebook. Не знам каква е целта на това момиче. От 7 декември имаме брак. До 14-и разбрах що за човек е. Обещаваше, че няма да пие, но нещата не вървяха. Дори след като ме напусна, ми писа, че иска отново да се върне, че няма да пие алкохол", казва Пламен Пенков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
3
 
0
 
! Отговори
Вирджиния преди 5 години
Здравейте приятели и неприятели, не смятам, че съм длъжна да давам обяснения, но го правя в името на моята чест и тази на най- близките ми хора! Беше труден период, замъглен от измислена реалност, трудно е да се събудиш смлян от бой, от човек, който твърди, че те обича! Разказвам това поради две причини. Причината с главно П са двете ми прекрасни дъщери, на които искам да дам пример- че да си жена е напълно нормално. Да отстояваш себе си, да се бориш за живота си и кариерата, да гледаш деца, да готвиш и чистиш и съответно да си продуктивна,защото в *** ни държава се толерира мъже
46
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истината явно е по средата. Пийнали са и двамата. Скарали са се и са се сбили. Мъжът е надделял. Ясно, че не искат да живеят заедно. Но, че вадят кирливите си ризи на показ е глупаво. Разделете се просто. Никой от двамата няма да спечели от това, че ще опита да изкара другия виновен. Просто малко смях за тяхна сметка в града.
45
1
 
4
 
! Отговори
До 34 преди 5 години
Не знам от къде са приятелите ти, но в България не може да се ожениш веднага. Има административен срок от подаване на заявлението. Мисля, че е два месеца. А иначе историята показва, че простотията е повсеместна. Няма значение каква професия упражняваш. Те адвокатките са същите.
44
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В една пещера, някъде в Източна Европа живяли млади кроманьонци ...............
43
2
 
3
 
! Отговори
Edin Уо преди 5 години
Два месеца след запознанството се женят ,е този адвокат не е ли видял ,че тази е пияндурка Та по бързата процедура и де развеждат
42
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Адвоката да не би да е завършил право в Симеоновската полицейска академия,а преди това да е работил като "апиритивен" полицай,занимаващ се с кокошкари и срещи с оперативно интересни лица в кръчмите?
41
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя злоупотребяваше с алкохола. Опитвах се да я усмиря заедно със сина ми. Тя падаше и трошеше всичко. Пада, хвърля, всичко беше потрошила. Не желая да я виждам.--промените в НПК вече са с видим резултат, за което предупреждавах, че ще стане- жените вече имат "криле"!Правилно си постъпил пич! бой по канчето, да и дойде акъла и да слуша!
40
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пфу! Жена му пиела! Има ли трезвен адвокат, изобщо?!
39
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
сключили са брак за една нощ.и още са заедно. намери ли са си ежа тя него той нея.
38
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
33 - съвсем възможно е. в България образованието не струва абсолютно нищо.-
37
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички адвокати са лъжци по професия. Не се заклеват да казват истината и само истината. Във фейсбук е подходил непрофесионално и е казал истината, сигурно е бил пиян.
36
5
 
4
 
! Отговори
от 37 преди 5 години
Да вземем примерно спорта, една жена можеш много лесно да я накараш да пробва някаква нов спорт, но и лесно се отказва след това.Мъжът пък трудно ще го накараш да пробва нещо ново но накараш ли го той става изключително упорит в това и постоянен.Събери двете половинки и резултата е налице.
35
3
 
4
 
! Отговори
до 27 преди 5 години
"Една жена за да роди трябва да спре да пуши да не пие кафе да не пие алкохол"Жените винаги намират логика, да пробват нещо различно, затова да се постигне това единствения начин мъжът да е постоянен и тогава жената придобива тези навици с малки изключения.Т.е. това много зависи от мъжа до нея.Постоянството е една от силните страни на мъжа пред жената, и може да бъде използвано и в двете посоки както позитивно така и негативно.
34
1
 
35
 
! Отговори
Ужас Inc. преди 5 години
Не знам как е по света, но в България юристите са една от най-простите прослойки на обществото, всяка втора миска, koмпaньонка или мутрa "следва право".
33
1
 
0
 
! Отговори
Да преди 5 години
До НякойИзравнили са се коментарите. Значи бабаванга съм. хохох Пиянски истории.
32
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 32Мои добри познати, така направиха. Една вечер, след голям юнашки запой, но без подобни прояви. Компанията е замесена от друго тесто, както и те. С завиден блясък в очите и горящи от страст. Сутринта осен, че се събудиха заедно, но и вече бяха семейство. Да ви кажа мина време още са заедно много си пасват, дори. Всичко е до самите хора, възпитанието средата в която си израснал. И какво всъщност ви е разбирането за семейния живот!
31
1
 
27
 
! Отговори
р о м преди 5 години
Възможно ли е да си образован адвокат и да правиш поредица от грешки за 14 дни.
30
3
 
43
 
! Отговори
луди хора преди 5 години
Е как ще се ожениш след два месеца запознанство? Това си е чиста лудост и гаранция за развод.
29
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Седем дневен меден месец!:)))Усетил се е човекът овреме,иначе жял живот тормоз....Хахахаха!Цинично,но много хора в републиката мислят така.
28
3
 
5
 
! Отговори
Някой преди 5 години
До *** пиянициЩото се правиш на бабативанга, затова. са ти минусите. И защото съдиш с лека ръка без да познаваш хората.