Цацаров към ДАНС: Дайте информация за офшорки, сметки...

На прицел са лицата, заемащи висши публични длъжности
15 май 2019 11:48,
125
Цацаров към ДАНС: Дайте информация за офшорки, сметки...
Снимка: архив "Булфото"

Главният прокурор Сотир Цацаров изиска от Председателя на ДАНС цялата налична в агенцията информация, включително и от финансовото разузнаване, относно банкови сметки, участие в офшорни компании, притежавани недвижими имоти в чужбина и други инвестиции от лица, заемащи висши публични длъжности и недекларирани по съответния ред, съобщиха от прокуратурата.

Още по темата

Румен Радев: Диалогът ми с изпълнителната власт е труден!
 
Такава информация се изисква и за имущества, притежавани от лицата, както лично, така и чрез свързани или подставени лица.

Припомняме, че президентът Румен Радев призова управляващите:"Както се ровят в кофите за боклук за контрабандни цигари, е време да се заровят и в задграничните офшорни сметки, в имотите и фирмите на политици чрез подставени лица".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще имитира дейност, защото схемата се поразклати, а и той не е момина сълза. Един преди него ходи чак до ЮАР да връща една Веска, ама се върна сам. Дали този ще посмее да отиде до Дубай?Какъв ли картон му показаха на срещата с Президента? Поразтревожена е лоената топка.
57
2
 
11
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 4 години
Сетих се,вероятно иска да ги захрани с още.
56
3
 
21
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 4 години
Ти да видиш,някой хора сещат да работят като им изтече мандата966,каква ли е целта.
55
3
 
22
 
! Отговори
Истината преди 4 години
КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.СМЯХ И ПОЗОР.
54
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДАНС:ЦАЦАРОВ,КАКВИ ОФШОРКИ,КАКВИ СМЕТКИ.......????
53
3
 
16
 
! Отговори
От умрял писмо преди 4 години
Ко, Не!
52
3
 
11
 
! Отговори
ЗА ГЛУХИТЕ И СЛЕПИТЕ преди 4 години
До Анонимен 67" КАТО МИ ПЕНКЕ ЛЕ,КОЙ ЛИ ТЕ ЧУВА?"ГЛАС В ПУСТИНЯ.
51
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Родата на Мустава Карадайъ има 4 къщи за "гости" в с.Борино,а шуранайка му даже си поискала от ДФЗ да плати две моторни шейни и две АТВ-та с европейски пари/т.е с пари на народа/.
50
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къщата за гостиСв. Иван Рилскив Рибарица е построена от фирмаАгро Инвест Тетевенс европейско финансиране 391 160 лв.Собственик на фирмата е Елена Глинджурска,която е балдъза на бившия зам.-шеф на ДАНС Иван Драшков.Теренът,върху който е построена къщата е продаден на фирмата от сина Драшков,който също се казва Иван.Къщата не е фигирирала никъде през годините като място за настаняване и в момента там няма никой.След избухването на скандала с къщите за гости,на 29 април е създадена страница във Facebook,рекламираща къщата. В нея има два положителни отзиваот 2 и от 6 май.
49
1
 
30
 
! Отговори
Кой е по-силен? преди 4 години
Сега ще се види кой е по-силен - корумпираните или държавата. Ще посмее ли ДАНС да разкрие офшорни сметки и имоти зад граница. И на кого? Нали са назначени точно от тези, които са на върха на пирамидата на корумпираните.
48
2
 
40
 
! Отговори
бай Х преди 4 години
Цацаров да поиска от Бивол информация. ще е по тълна и достоверна
47
2
 
20
 
! Отговори
бай Х преди 4 години
Още една къща в Барселона на батко....:-)дайте да не се заблуждаваме не очаквайте да имат кой знае каква информация ....осевн ако не са им подхвърлили някоя троха чужди служби
46
2
 
30
 
! Отговори
жокер преди 4 години
Един ТЕЦ край Варна
45
1
 
22
 
! Отговори
жокер преди 4 години
Къща край Барселона пак на бивш министър любител на пишкането във фонтани.
44
2
 
21
 
! Отговори
ИЗМИВАНЕ НА РЪЦЕТЕ преди 4 години
КАКВИ ОФШОРКИ , БЕ? КОЙ ЩЕ ВИ ДАДЕ НА ВАС ТАКАВА ИНФОРМАЦИЯ НА ВАС ДЕТО ПИШЕТЕ С ДВА ПРЪСТА НА КОМПЮТРИТЕ? КАК ЩЕ ИЗИСКАТЕ ТАКАВА ИНФОРМАЦИЯ, КАТО ИМЕННО ТАКАВА НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ. ЧЕ НАЛИ Е "ОФШОРКА" ТОЧНО ЗА ТОВА? ИЛИ ПРОСТО ТРЯБВА ЗА ПРЕД ОБЩЕСТВОТО ДА КАЖЕТЕ "ЩЕ СЕ ПРАВЯТ ПРОВЕРКИ, НЕ БОЙТЕ СЕ!" И ПОСЛЕ ЕСТВЕНО С НИЩО НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕТЕ. ПОЧНЕТЕ ОТ РОДНИТЕ СМЕТКИ И ОТ ИМОТИТЕ... АМА НЕ, ПО-ЛЕСНО СЕ ЗАМАЗВА ПОЛОЖЕНИЕТО. НАЧАЛНИТЕ СА КАЗАЛИ "ИЗЛЕЗТЕ И КАЖЕТЕ ПЪК ПОСЛЕ ГО КАРАЙТЕ КРОТКО."
43
1
 
21
 
! Отговори
жокер преди 4 години
Къща на женевското езеро на бивш министър започващ с буквата "Г".
42
2
 
12
 
! Отговори
ikar преди 4 години
До да беТо обещаването не е като даването. И на сватбите обещават, ама какво се дава е друг въпрос.
41
1
 
23
 
! Отговори
Трудно за ДАНС преди 4 години
Трудно време за Д АНС. Може да се наложи на свършат нещо. Досега за далаверите получаваме информация или от медиите, или от служби на други държави.
40
2
 
24
 
! Отговори
пита се преди 4 години
След като е към края на мандата си, за какво му е тази информация?Да я вземе за себе си, за да ги изнудва в удобен случай или изобщо да заличи всякакви следи, ако изобщо има.Защото едва ли ще е за разследване в края на мандата.
39
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя работата е ясна.Който даде информация ще бъде винаги виновен.А, давайте ако ви стиска.С мафията шега не бива, защото тя може и да убива.