Служител на НСО приел поръчката за убийството на Станка Марангозова

Трима са арестувани за ръководене на бандата, която разпространявала и дрога
Обновена: 21 май 2020 12:42 | 21 май 2020 12:00, Камелия Цветанова
280

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Установена е организирана престъпна група за разпространения на наркотици и поръчкови убийства. За ръководене и участие в групата са привлечени три лица. Те са задържани са за 72 часа.
Още по темата

Ръководител на групата е дългогодишен служител на НСО, който има специални умения за взривове. Охранявал е масови мероприятия и лица. Това обяви говорителят на главния прокурор Сийка Милева.

От прокуратурата дават повече информация за нови разкрития по случая с убийството на бизнесдамата Станка Марангозова. Тя бе застреляна в началото на октомври миналата година. Тялото ѝ бе открито с три куршума в главата, а до него имаше поставена бяла роза.

Въпросният служител от НСО е с чин подполковник и е лицето, което е приело поръчката за убийството.

Имал е активна комуникация с магистрати, бивши министри вероятно от една масонка ложа.

Обменяли се доклади, лични документи на българи и чужденци, постановления на софийската районна прокуратура, имена на преписки и досъдебни производства.

Ще се разследват съдии и прокурори от ложата за уреждане на дела, уточниха от прокуратурата.

При претърсването и изземването на личния автомобил на служителя на НСО са намерени и иззети специално техническо средство за проследяване и подслушване.

Той е разпределял задачите между останалите членове на бандата.

Взел е поръчката от поръчителя, организирал е срещата с другите участници.

Поръчител е лице, което е имало неуредени финансови отношения със Станка Марангозова. Обещал е 50 хил. лв.

На автомобила й е било монтирано проследяващо устройство. По обява в интернет е купен мотор, който е бил променен, за да не се проследява.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
16
 
5
 
! Отговори
Мръсното Майче преди 3 години
Подполковник от НСО. НСО е подчинена на "прецедента" ерго "прецедента" се занимава със поръчкови убийства. Едва ли има толкова акъл за тези работи но като началник на подполковника е най виновен тъй като не е упражнил контрол над подчинените си. Следвайки тази логика "Безделника" от Дондуков 2 трябва да си подаде оставката. Въпросът е - знаел ли е презиневта със какво се занимава подчиненият му? Такъв въпрос зададе радев на Бойко по позод подслушването. Сега е негов ред да отговори на този въпро
161
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знаете ли какво направиха Томова,Диков,Божков,Кулезич,Агента на ДС "Академик" и слугата му Октай,руинират държавата ни,рушат я и танцуват върху краха на държавата ни, причинен от самите тях - предатели и врагове на страната!Жадни за грабеж,алчни за пари ,без да ги интересува какви последствия ще нанесат техните действия и списвания на България и населението,угоени,безскруполни ***!
160
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Службите на Президента се занимават с поръчкови убийства.
159
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този от НСО има ли нещо общо с Маджо и компания?
158
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Служител на НСО...това е възпитаник на демокрацията и пазарната икономика след 1989 година. Тези от преди 1989 са отдавна пенсионери. Щом е подполковник, значи е роден около 1981-1983 години.
157
2
 
9
 
! Отговори
УБО преди 3 години
Май тоя служител на НСО е бил в комбина с Коджейков...
156
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както и от където да погледнеш винаги кражбите водят към ГЕРБ,ето откраднаха палатките пред МС а пред Президентството си стоят,кой краде сами си преценете.
155
1
 
19
 
! Отговори
мхм преди 3 години
няма нормални хора, които да убиват и да разпространяват наркотици. световната история е показала, че тези неща, не се случват без подкрепа на държата/режима!
154
12
 
9
 
! Отговори
удар преди 3 години
Червената мафия пред избори Масларя поръча Марангоза изпълнен от лакея президент.
153
9
 
10
 
! Отговори
от монитор преди 3 години
Цветан Василев,известен като БГ Мадоф и родния Пабло Ескобар,се крие вече близо 6 години в Белград в опит да се спаси от правосъдието за източената от него КТБ.Във фарса пък са замесени освен двамата бегълци от закона,каолиновият бос Иво Прокопиев, пионката им Сашо Диков, различни части на мейнстрийма на задкулисието, така и кремълското крило в престъпната им схема, което в момента се води от лидера на партия Възраждане Костадин Костадинов, известен с прякора си Копейкин.Атаката е изпипана
152
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
използвайки драмата с фалирания от Божков ФК Левски, а като таран бе употребен журналистът на повикване и отколешен глашатай на БГ Мадоф Сашо Диков.Целта на активното мероприятие, което явно е планувано внимателно, е да се разклати държавата в навечерието на падането на извънредното положение у нас, а самите олигарси - да се измъкнат от правосъдието, което им диша във врата заради десетките им афери. Към момента Божков е с повдигнати 11 обвинения за цялата палитра на Наказателния кодекс от финансови злоупотреби за стотици милиони до изнасилвания и поръчкови убийства. Цвет
151
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Олигарсите Божков и Василев в кремълски сценарий срещу държавата- БГ Мадоф прати клоуна си Сашо Диков да занесе акциите на Левски в Министерския съвет- Премиерът Бойко Борисов поряза цирка им, пиарката на МС: Г-н Диков, носете ги в една балканска столицаОлигарсите бегълци от закона, Васил Божков и Цветан Василев направиха водевилен опит да атакуват държавността по кагебейски сценарий. Двамата се прегърнаха публично в поредна атака срещу управляващите и в частност премиера Бойко Борисов, използвайки драмата с фалирания от Божков ФК Левски, а като таран бе употребен журнали
150
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Новите доказателства" идват на фона на предните "разкрития" от петък сутринта, които показват единствено, че олигархът има за цел да хвърля поредица от димки в цялостна кампания, предприета за дестабилизация на държавата от разследвания за ужилване на хазната с 700 млн. лева неплатени такси Божков.
149
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Олигархът Божков продължава с Фейсбук метежа срещу държаватаОбвиненият в 11 престъпления бизнесмен Васил Божков, който се укрива в Дубай, пусна поредната димка във Фейсбук, от кампанията си за дестабилизиране на държаватаТози път Божков публикува "паметна бележка", за която твърди, че е написана на ръка от олигарха, а подписите под нея - на Божков и шефа на КРИБ Кирил Домусчиев. Бележката била вследствие на среща, проведена на 10.7.2019 г., "осъществена под натиска на г-н Борисов и Влади Горанов", твърди още Божков."Новите доказателства" идват на фона на предните "разкрития" от
148
4
 
7
 
! Отговори
предатели и врагове преди 3 години
АфераВ.ТомоваАгент от ДС "Академик" от фрогнюзАгент от ДС Огнян или Ос.Октайдоста медии,хора,работещи срещу интереса на държавата и населението
147
5
 
11
 
! Отговори
Шефа преди 3 години
На Бойко Борисов и Кожейкин кадрите от престъпното им минало навярно!Чи как ?Сто процента са си дружки от рекетния период !
146
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Почти всички групи за убийства са на подчинение на бивши или настоящи ченгета.Ченгетата получават поръчката и я спускат, чрез система от посредници надолу към един човек от групата.Така разправят из публичното пространство, че действа и тракториста и Вальо Лимонадата.
145
3
 
20
 
! Отговори
Уго Шмайзер преди 3 години
И как е името на подполковника....?И бил ли е член на БКП...???Има ли и други от НСО на "втори трудов договор" ...???
144
7
 
24
 
! Отговори
избирател преди 3 години
А какво стана,с "Родната милиция,ни пази..."?!Тя взе да ,ни трепе!!!
143
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затакива-тарифата била 150 лв.Целта на олигарсите, сгазили закона,е само една - да дестабилизират държвата, да създадат хаос и да избегнат наказателна отговорност.Ето тези криминали създават хаоса, с надежда да вземат властта и не ги осъдят за престъпленията им!Не ги искаме тези насилници,искаме си ГЕРБ и Цветанов!