Служител на НСО приел поръчката за убийството на Станка Марангозова

Трима са арестувани за ръководене на бандата, която разпространявала и дрога
Обновена: 21 май 2020 12:42 | 21 май 2020 12:00, Камелия Цветанова
280

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Установена е организирана престъпна група за разпространения на наркотици и поръчкови убийства. За ръководене и участие в групата са привлечени три лица. Те са задържани са за 72 часа.
Още по темата

Ръководител на групата е дългогодишен служител на НСО, който има специални умения за взривове. Охранявал е масови мероприятия и лица. Това обяви говорителят на главния прокурор Сийка Милева.

От прокуратурата дават повече информация за нови разкрития по случая с убийството на бизнесдамата Станка Марангозова. Тя бе застреляна в началото на октомври миналата година. Тялото ѝ бе открито с три куршума в главата, а до него имаше поставена бяла роза.

Въпросният служител от НСО е с чин подполковник и е лицето, което е приело поръчката за убийството.

Имал е активна комуникация с магистрати, бивши министри вероятно от една масонка ложа.

Обменяли се доклади, лични документи на българи и чужденци, постановления на софийската районна прокуратура, имена на преписки и досъдебни производства.

Ще се разследват съдии и прокурори от ложата за уреждане на дела, уточниха от прокуратурата.

При претърсването и изземването на личния автомобил на служителя на НСО са намерени и иззети специално техническо средство за проследяване и подслушване.

Той е разпределял задачите между останалите членове на бандата.

Взел е поръчката от поръчителя, организирал е срещата с другите участници.

Поръчител е лице, което е имало неуредени финансови отношения със Станка Марангозова. Обещал е 50 хил. лв.

На автомобила й е било монтирано проследяващо устройство. По обява в интернет е купен мотор, който е бил променен, за да не се проследява.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тарифите за протеста, зад който официално застана обвиняемия за 1 млн.лв. Костадин Костадинов-Копейкин, са били от 50 до 150 лв. Мирните протестиращи, които са били за маса пред Народното сърбание последните два дни са прибирали по 50 лв. Едрите бабанки, докарани с рейсове от провинцията, обаче взимали двойно. Вече най-големите смелчаци с кримнинални досиета били уговаряни да се бият и да провокират униформените служители, да се окървави протеста и да настане хаос. За такива-тарифата била 150 лв.Целта на олигарсите, сгазили закона, е само една - да дестабилизират държвата, да с
141
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Олигархията брои по 150 лв. на калпак за кръв на метежа Васил Божков и Цветан Василев развързали кесиите, за да дестабилизират държавата Забегналите в чужбина олигарси Цветан Василев, който открадна 5-6 млрд. от КТБ, и Васил Божков, който е обвиняем за 700 млн.лв., са развързали кесиите, за да опитат да дестабилизират държавата. По оперативна информация на службите, са давали по 150 лв. на калпак, на всеки, който окървави протеста на Копейкин и влезе в бой с полицията.
140
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не сте доволни щото не говори това, което ви се иска.
139
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Масларката ни лук яла,ни лук мирисала,червените се трепят помежду си
138
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не сме доволни от решенията на Радев, от екипа му, от постоянното му мрънкане. Ако ще става президент на българите, да го прави от сега, а не - да си остане президент на БСП и да си търси друго президентство", заяви пред камерите на БЛИЦ TV един от протестиращите.
137
4
 
12
 
! Отговори
сетих се на края преди 3 години
Защо ТАТО N2 си кара сам джипа ! *** съм бил *** !
136
3
 
4
 
! Отговори
80% преди 3 години
Тия 80 % са малко.Хвърлят ви някой кокал и вие веднага кълвете.А съществените неща не виждате.
135
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Граждани на протест пред ПрезидентствотоГраждани разпънаха палатков лагер пред Президентството. По този начин те започват мирен протест срещу президента на България Румен Радев, предаде Блиц.Протестиращите го обвиняват в неадекватност в условията на извънредно положение.Ако ще става президент на българите да го прави от сега, а не да си остане президент на БСП и да си ръси друго президентство, коментира протестиращ. "Действията на протестиращите са мирни и няма провокации", уверяват те.
134
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Господин Радев действа като президент само на една партия. На една стара партия - БСП. Чувстваме, че вече не е нашият президент. За две години той промени обстановката и вече не е български президент, ае подвластник. Сякаш е под крилото на Корнелия Нинова. Постоянно имаме едноизключително мъмрене от негова страна за извънредното положение. Да, всички сме зле, но това започва да ни писва. Той насажда негативизъм между всички хора. Всички заедно трябва да излезем от тази криза, а не тепърва да правим нови избори. Не може човек, обвързан с червените, постоянно коментира колко
133
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако ще става президент на българите да го прави от сега, а не да си остане президент на БСП и да си ръси друго президентство, коментира протестиращ. "Действията на протестиращите са мирни и няма провокации", уверяват те."Искаме прозрачност за Грипените!"; "Румен Радев - *** на Корни" - бяха част от лозунгите, които протестиращите закачиха на платките. Протестиращите се заканиха да останат в платките пред "Дондуков" 2 докато не получат отговори на въпросите си.
132
0
 
0
 
! Отговори
До 161 преди 3 години
Не е хубаво човек да се подиграват на такива като теб.
131
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИСТОРИЧАРГлупости,просто са обявили символична война на Англия и САЩ,защото са сглупили да бъдят вярни докрай на немците и няколко месеца след това,цар Борис 3 е убит!
130
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко е мутра.
129
8
 
8
 
! Отговори
бояришник преди 3 години
Каква поредна проява нарусофилите в България!
128
2
 
6
 
! Отговори
До 153 преди 3 години
Хем не те интересува кои са масоните, хем разправяш колко важни били за обществото. Пич, моля те, обърни си внимание на психическото добре, виж се със специалист. :)
127
2
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Каквато държавата, такива и служителите от службите. Хак ви е мониторинг!
126
3
 
9
 
! Отговори
Масон преди 3 години
Ние сме над закона и сме недосегаеми! Цацаров е от нашите и ни пази.
125
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНе ме интересува кои са масоните,знам,че те са полезни на България,населението и Европа,това е достатъчен аргумент,за да застана твърдо зад тях!Знаем кой турчин мрази друг турчин-масон,само защото е масон,хайде стига с номерата и чалгарските истории,омразата към масоните,няма да ви доведе до нищо,а ще си получите омраза в замяна,твърдо заставам зад масоните!
124
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бизнесменът Иво Масларов поръчал убийството на Марангозова. Дето викаше червената социална Масларова "Аз като съм министър, мъжът ми без работа ли да седи?"
123
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това сигурно е масонската ложа на ген. Ралчев бивш шеф на НСО. В тази ложа е пълно с магистрати ,политици ,общинари и хора от службите и ДС ! Всички са за ареста ! В България масонските ложи са свърталище на мафията !