Двама с обвинения заради инцидента пред румънското посолство

Не са осъждани, единият е на свобода под парична гаранция от 500 лева
151
Двама с обвинения заради инцидента пред румънското посолство
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Софийска районна прокуратура повдигна обвинения на двама души заради инцидента пред посолството на Румъния, при който протестиращи спряха колата на жена, която се опитвала да премине  през блокадата.

Единият е 25-годишен, а другият е на 32 години.

Още по темата

По-младият е обвинен в това, че на 17 август на кръстовището на бул. „Михай Еминеску“ и бул. „Шипченски проход“, около 21.30 ч., противозаконно е повредил чужда движима вещ - лек автомобил, като счупил чрез удари с ръце предно панорамно стъкло на автомобила и скачайки е повредил предния капак на автомобила. Повдигнато му е обвинение и за хулиганство, отличаващо се с изключителна дързост.

На 32-годишният му е повдигнато обвинение за това, че по същото време и на същото място е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, за да попречи на жената да премине с управлявания от нея лек автомобил през кръстовището, блъскал по лекия автомобил, изкъртил с ръце задна регистрационна табела на автомобила, които действията извършил пред двете ѝ непълнолетни деца, намиращи се на задната седалка на автомобила.

И двамата обвиняеми са неосъждани.

Единият е пуснат от ареста под парична гаранция от 500 лева, а другият е в килията за 72 часа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 98Би трябвало, но такъв няма.
92
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мястото на автомобилите е на пътя, мястото на пешеходците е на тротоара, тя не се е качила на тротоара да гази хора, стига вече простотии.
91
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За разбирачите. Ако ми блокирате пътя и налетите да ми трошите колата, докато децата ми са вътре, газ до ламарината през вас! Защото сте обезумяла *** и няма нищо по-важно от живота на децата ми!
90
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Самият факт че има хора , които продължават да нападат жената означава едно, тия протестиращи не са хора , нищо човешко няма в тях. Те никога и по никакъв начин не бива да вземат властта. Защо не чувам от лидерите им да се осъди този акт на насилие, мълчание . Не чувам , защото те са същите касапи. Махайте се от улиците , защото ако дойдем ние ще ви наврем палатките знаете ли къде.
89
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А милата шофьорка с дечицата защо не е задържана? Опит за убийство би трябвало да се наказва?
88
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия двамата има много да съжаляват. Вече ще се водят осъдени и тепърва ще разберат какво значи това.
87
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквато и да е причината когато има хора или животни на пътното платно си длъжен да спреш. Тя пали колата си и тръгва срещу хората. Какво неясно има тук? Чист опит да убива хората пред колата и.
86
1
 
2
 
! Отговори
Румен преди 3 години
Всички простаци се отделят На хора на Герб и хора на БСП или хора на Иванов... не всички са *** в Герб нали...защото много *** има и в БСП...простаци има навсякъде както и сред протестиращите така и сред ГЕРБ и не мога да разбера как някои *** наричат всички от ГЕРБ простотии... в същото време не виждат Че сред тях простаците са Може би и повече ...ех..българино
85
6
 
15
 
! Отговори
Румен преди 3 години
А къде сте видяли някой да се е оплакал или да е писано в някой вестник който и да е той че има някой сгазен или че има някой пострадал Дайте да Не лъжем Истината е че тези протестиращи там са пълни гамени щом скачат върху кола с малки деца вие Видяхте ли видеото уплашените очи на децата вътре ако вашите бяха там Това е просто пълно безобразие простащина
84
4
 
15
 
! Отговори
Яйце преди 3 години
Омаза се протеста
83
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 85/88Явно фантазиите на комунистите не са ограничени по никакъв начин. Как иначе да си обясним изказванията, че жената си е "карала" през тълпата?Дори 5 годишно дете знае, че ако си беше "карала" сега щеше да си говорим за множество ранени или дори жертви. Нищо такова няма, което показва и каква измислица са горните изказвания.
82
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквото и да е, тлъстата мутра от СИК си заминава!Оставка!
81
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно в държавата на ГЕРБ е нормално и позволено да се газят хора по улиците ОСОБЕННО ако имаш малки деца на задната седалка !!!
80
11
 
8
 
! Отговори
до 85 преди 3 години
Добре ти като си шофьор и видиш на пътя хора продължаваш ли да караш колата и да ги газиш или спираш? Отделно какво правят хората на пътя, но щом са там ти нямаш право да минаваш през тях. Това е очевадно. А прокуратурата да разследва защо хората са там и да ги санкционира. Но ти и аз като шофьори нямаме право да газим с колите си хората.
79
4
 
3
 
! Отговори
Анонимeн преди 3 години
Много са ми интересни тия дето протестират срещу съда и прокуратурата, а сега искат справедливодст от тях. Много исках, ама нямах желание.Пратете Хаджигенов да похвърля яйца срещу прокурора и съдията.
78
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Задържаните от полицията са "протестъри". Тук някои хора живеят в паралелната реалност, където задържана е шофьорката.
77
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха по-спокойно тролчета. За хулиганство затвор няма, но опит за убийство и то на десетки хора се квалифицира като тероризъм и там нещата дори в България са строги, сигурен затвор. Въпроса е колко години ще и дадат.
76
0
 
7
 
! Отговори
Ами преди 3 години
То и тука оня дето спря метрото го нарече "тероризъм" и каза че ще съди шофьорката. Даже мисля че може да я осъди, като се има предвид, че него НЕ ГО ОСЪДИХА ЗА ТЕРОРИЗЪМ. Макар в ЕС спирането на тока на метрото да е точно това. Но в БГ правосъдието изглежда всичко е огледално.
75
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако ще задържат, съдят, вкарват тия дето чупиха, трябва да задържат, съдят и вкарат и герберската *** провокаторка дето умишлено влезе да гази в тълпата .. а също да и вземат децата за неадекватност ..
74
1
 
8
 
! Отговори
Анонимeн преди 3 години
Така или иначе сагата с съда за тези момчета ще приключи най рано след две години, а до тогава ще са с висящи обвинения. И ако вярват, че тея които ги нахъсваха ще са зад гърба им, много жалко за тях. В момента в който минат изборите и ще ги забравят.