Румънец е обвиняем за катастрофата в Кресненското дефиле

При инцидента вчера почина 48-годишна жена
29
Румънец е обвиняем за катастрофата в Кресненското дефиле
Снимка: БГНЕС

Румънски гражданин е привлечен към наказателна отговорност и е задържан за катастрофата в Кресненското дефиле, при която загина жена, съобщи Окръжната прокуратура в Благоевград.

Още по темата
55-годишният Й.Т. е привлечен в качеството на обвиняем за това, че около 15.25 ч. на 11 юли е управлявал лек автомобил в района на Кресненското дефиле - в посока от Симитли за Кресна, като не е контролирал непрекъснато превозното си средство, напуснал е заеманата от него лента за движение и е навлязъл изцяло в насрещната.

Последвал е челен удар с лек автомобил, шофиран от 48-годишна жена. Вследствие на предизвиканото от обвиняемия пътно произшествие е последвала смъртта на жената, съобщиха от прокуратурата.

Понастоящем, с постановление на наблюдаващия прокурор, Й.Т. е задържан за срок до 72 часа. Предстои внасяне в съда на искане за определяне на мярката му за неотклонение "задържане под стража".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Карат защото знят, че тук никой няма да им направи проблем и да ги глоби. Ако са в Германия и карат така веднага някой ще се обади на 112 и ще ги опандизят начаса.
8
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тея долни мамалиги трябва да им се забрани да шофират в БГ. Винаги карат рисковано и на ръба на катастрофи.
7
0
 
16
 
! Отговори
х преди 2 години
Тея мамаллиги карат без да знаят как
6
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Карат като луди! Не зачитат никакви правила. Пуснахме ги влизат без psr уж да пълнят нашето Черноморие, а теэкато подивяли към Гърция!
5
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На морето по пътя между Варна и Бургас се нагледах на подобни румънски изпълнения. Групи от по две три румънски коли се движат в пакет изключително бързо,изпреварват на завой влизайки в насрещното без никаква видимост.Изключително опасно каране ! Трябва да се вземат някакви мерки !
4
0
 
30
 
! Отговори
... преди 2 години
Мамалигарите започват да жигитстват още с влизането си в България.Ежедневно съм свидетел на рискови ситуации и катастрофи с румънци по пътя Русе - София и за съжаление все още не съм видял полицай да спре румънска кола.Ако минавате по този път очите на четири.
3
0
 
20
 
! Отговори
тъй де преди 2 години
Скъпо ще му струва моренцето на мамалигара тази година!
2
3
 
10
 
! Отговори
Сс преди 2 години
Желтвата е съдия, прекрасни бг пътища да ти е кеф да караш кола
1
0
 
35
 
! Отговори
! преди 2 години
За съжаление тия Румънци постоянно карат така, един трябва да изгори, за да им дойде акъла, жалко за жената...