Подсъдимият за смъртта на Милен Цветков излиза от ареста

Остава вкъщи, ще го следят с електронна гривна
153
Подсъдимият за смъртта на Милен Цветков излиза от ареста
Снимка: БГНЕС

Кристиан Николов, подсъдим за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков, излиза от ареста и се прибира у дома си с гривна за наблюдение. Така, с окончателно решение на апелативния съд, Николов ще е под домашен арест.

Още по темата

Тричленният състав, с председател Калин Калпакчиев и членове Весислава Иванова и Величка Цанова, възприема изцяло изводите на градския съд, че Николов може да бъде под домашен арест и проследяван чрез електронна гривна, което изключва дори хипотетична възможност за отклоняване на подсъдимия, предаде БТА.

Не е отпаднало обоснованото подозрение за съпричастност към престъплението, в което е обвинен. В същото време опасността от извършване на друго престъпление е намаляла като интензитет.

Затова мярката "домашен арест" може да обезпечи изцяло присъствието на Николов и приключването на съдебния процес, воден срещу него в първоинстанционния съд. Николов е със забрана за напускане на страната.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
3
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
стига бе,каква е тая "НЕОЧАКВАНА ИЗНЕНАДА"?..Нали УЖ лично Каскетя са беше зафанал със случая?...Некой му е стегнал шапката?..
105
0
 
16
 
! Отговори
Само ФЪФ Бг, 30г. преди 2 години
Поредното , под домашен арест , на карибите !Момчето доста се измъчи , полага му се пУчиФкЪ !СПОРАЗУМЕНИЕ , ИЗВИНЕНИЕ , УСЛОВНО !
104
2
 
15
 
! Отговори
питане ! преди 2 години
Ще има ли нова жипка , да припка ?
103
4
 
11
 
! Отговори
браво Баце ... преди 2 години
За 13г., що ''реформи'' напраИ !А какво ''обещаваше'' ?Реформа номер 1 >Борисов НАЗНАЧИ Цацаров за гл. Прокурор !Реформа номер 2 >Пеевски НАЗНАЧИ Гешев за гл. Прокурор !Реформа номер 3>Гешев НАЗНАЧИ своя спецка ...Това ако не е ''реформа '' здраве му кажи !
102
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време беше да го пуснат. Няма да съсипват бъдещето на момчето. И последните наивници в България ще разберат, че тук напълно властва беззаконието, че тук е една джунгла и правото е на страната на тоя дето има по-голям джип и повече кинти.
101
0
 
14
 
! Отговори
Даа! преди 2 години
У-важаеми ''клиенти'' по улиците и пътищатЪ :С една дума , очаквайте поредната катастрофа , молете се да не сте вие !Някой съмнява ли се че подсъдимият няма да се качи на кола ?
100
0
 
16
 
! Отговори
следва ... преди 2 години
ЩЕ БЪДЕ ОСВИДЕТЕЛСТВАН , И ТОЧКА ,...КУЧЕ ВЛАЧИ САМОЛЕТ ..., ЗА КУВЕЙТ !
99
0
 
20
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
До Наивници....За Очите си прав... Преди години пътувам към Бургас около Карнобат (стария път - магистралата беше до Чирпан тогава) ме изпреварва едно Ламбо, а зад него G klasse. Човека отсреща отби в банкета, за да не се блъснат."Кой е тоя бе?" А братчеда вика Митьо с охраната.. Бе нали е в ареста, а братчеда взе да се смее.. Вика "в ареста седят само бедняците."15 16г по късно явно нищо не се е променило
98
0
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Правилно са го пуснали. В ареста и пандиза наркотиците са много скъпи.
97
0
 
12
 
! Отговори
Фактите ! преди 2 години
Да , Кувейт се увеличава с още един българин !Тая фамилия имат домове и имоти по цял свят ,... какво значи ''домашен'' , в КОЙ ОТ ДОМОВЕТЕ ЩЕ БЪДЕ ?
96
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Престъпление, което е нарисувано от всякакъв ъгъл. До Сега трябваше да е осъден и да лежи в затвора поне 15-20 години. А нашият реформиран съд го пуска да ходи по дискотеките. Дано го хване ковид-19 . Няма защо да се чудим от корупцията в съдилищата.
95
0
 
18
 
! Отговори
Наивници преди 2 години
Митьо очите уж с такваз същата гривна цело лято обикаляше, не се спря.Наивници...
94
0
 
14
 
! Отговори
Азимов преди 2 години
Този довечера е у студентскио град ;)Тези гривни са шменти капели. И децата знаят, че срещу 500 лв. специалист и манипулира датчика и можеш да си ходиш където си искаш.
93
1
 
17
 
! Отговори
до 98 преди 2 години
Всеки ключар тая гривна ще я махне за минута. Гривната вкъщи - убиецът ГАЗИ ЯКО НАДРУСАН ПАК. И алиби си има тоя път. Кво му плащаш.
92
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стипендиант и примерен студент. Тъкмо навреме е, за да се включи дистанционно в новата академична година. Трябва да учи, че кой ще управлява някой ден фирмите на майка му? А за разпускане след трудните уроци, може с приятели да вземат малко амфетки. Да не беше тази гривна, щеше и да се повози. Мама сигурно има нова джипка?
91
0
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Съвсем правилно решение на съда!!! Задържането под стража на другаря Кристиян Николов е признак на най-отявлена хомофобия!!!
90
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е това е нагледна корупция. Ако не си оправим правосъдието ще потъваме още, нищо че сме на дъното. В САЩ, този щяха да му дадат по 25 г. за всяко нещо по отделно и ще му се съберат 100 г. затвор.
89
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ако беше убил бежанец или от малцинствата нямаше да го пуснат този о.т.п.....адък.това са деца на крадци разграбили българия
88
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тричленният състав, с председател Калин Калпакчиев и членове Весислава Иванова и Величка Цанова - МНОГО СЕ НАДЯВАМ ДА ИМАТЕ ДЕЦА. Нищо лошо не ви желая. Имайте деца. Зад тях има +1 убиец и +много неизвестни. Заслугата е изцяло ВАША!
87
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единия спрял на светофара да шмърка, понеже нямал козче, другия го отнесъл. Голям праз. ТВ зомбитата са задължени да драматизират. Както реваха и за онзи с мустака, въпреки че всички разбраха че му казват точно кои въпроси да задава в слушалката.