Убитата Евгения била задушена със стреч фолио при скандала

Съпругът й и баща му остават в ареста, реши съдът
179
Убитата Евгения била задушена със стреч фолио при скандала
Снимка: БГНЕС

Орлин Владимиров, обвинен в убийството на съпругата си Евгения, остава в ареста, както и неговият баща, реши Софийският градски съд.

Още по темата
На заседанието стана ясно, че 36-годишният мъж е омотал четири пъти главата на 33-годишната си съпруга със стреч фолио. Прокурор Чавдар Желязчев разказа как е извършено престъплението, съобщи "24 часа".

Двамата се скарали, вероятно заради ревност, и Орлин се нахвърлил на Евгения, душил я с ръце, а жената припаднала. Владимиров помислил, че я е убил и омотал главата й във фолио, като покрил устата и носа. Всъщност в този момент жената била жива, макар и в безсъзнание, а се задушила от фолиото.

Орлин извикал баща си Пламен. Двамата поставили тялото на Евгения в куфар, а Пламен го качил на мерцедеса си.

60-годишният бивш служител на ДАНС захвърлил куфара с трупа в тресавището, близо до пернишкия ТЕЦ.

Кървавият случай се разиграл на 13 октомври, но в продължение на месец Орлин твърдял, че жена му е изчезнала. На 13 ноември обаче охранители от ТЕЦ-а се натъкнали на трупа при обход на района. Баща и син били извикани в СДВР, където направили самопризнания. Това обаче станало, преди да бъдат обвинени, затова показанията не са част от делото.

"Искам да потвърдя, че направихме пълни самопризнания и съжалявам за извършеното", каза Орлин. Баща му Пламен помоли за по-лека мярка, тъй като страдал от няколко заболявания.

Съдия Христинка Колева обаче ги остави в ареста. Двамата могат да обжалват пред Софийския апелативен съд на 23-и ноември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още по темата: убийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
19
 
! Отговори
Свилен преди 2 години
Както 135 каза - и да е имало изневяра, тя не е престъпление и не оправдава убийство. Хората, които оправдават убийство с изневяра, са психопати и трябва да потърсят професионална помощ. Надявам се съдът поне веднъж да си свърши работата, такъв човек не може да бъде реабилитиран обратно в едно здраво общество. Нека съкилийниците да го ревнуват горещо сега. Мир на праха на Евгения, дано намери покой. Дано Бог да закриля детето ѝ!
126
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо,по дяволите, да вярваме, че тя е имала връзка? Живях 21години със съпруг, на когото вечно му се привиждаха любовници... Следеше ме до работното място, взимаше ми телефона, заплашваше,че ще убие и мен и себе си, че ще запали къщата...и накрая,след години физически и психически тормоз се опита да ме заколи на кухненската маса пред очите на децата ни!!! Щях да бъда част от криминалната статистика и край... Не вярвам тази девойка да е изневерявала,по-скоро всичко е било в болната глава на тоя!
125
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АНОНИМЕН 007 151 Такива обобщения са абсурдни и много вредни. Като жена, казвам, че има чудесни български мъже, които си гледат семействата, без да са милионери. Проблемът между двата пола, според мен, се поражда от неподходящ подбор - не случайно е казано за двете половинки и несходството в характерите.
124
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 147 Откъде е ясно, защото на мен не ми е. Така е казал убиецът, но той цял месец лъжеше, че е изчезнала. Защо решихте да му повярвате за другото?
123
0
 
8
 
! Отговори
VS преди 2 години
Ясно ми е, че сте смотани, пък и не ви се пише, ама е много важно да се знае, кой е бащата, кой е сина, и най - важното, кой е на 36 години и кой на 60. По - добре работете нещо друго, това не е вашата професия.
122
3
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН 007 преди 2 години
БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ СА БЕДНИ, ***, МИЗЕРНИ И ОСКОТЯЛИ! ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ!
121
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо някои си мислят, че могат да притежават друго същество, и че е единствено тяхно. Това е много примитивно.
120
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мъчно ми е за детето и на какво в момента е подложена крехката му психика.. Жалко.
119
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако се беше развел нямаш да гниеш в затвора.
118
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че е имала секс връзка с друг мъж по време на брака е ясно.В такъв случай теглиш и шута задължително и да се разкарва при майка си,да си взима и детето .Това е интелигентното решение,защо му е трябвало да я убива.
117
0
 
17
 
! Отговори
Ай преди 2 години
До АнонименЕ и да е имало какво променя това и как е по-разбираемо да я убие? Да се разведе с нея, само салби мъже реагират така. Ако жена ти сложи рога - казваш и довиждане и си намираш по-хубава, така най-много ще я накажеш, ако това ти е целта.
116
2
 
21
 
! Отговори
Арети преди 2 години
Само да припомня, по време на соца убийците ги раэстрелваха, по време на банановата демокрация Жельо Желев отмени смъртното накаэание!!! А Петър Стоянов помилва и амнистрира хиляди престъпници!!! Мафия, корупция - беэаконие!!! Жалко эа жената!!!
115
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Приятели, работата на полицията е да намери МОТИВА за извършване на престъплението. В цял свят, от всичко което съм чел, слушал и гледал, полицията търси мотива, за да може съдебния процес да протече гладко и справедливо. В този смисъл, работата изобщо не е приключила с намирането на трупа на жената. За жалост в Бг полицаите си мислят, че с това се изчерпват техните задължения. Напротив. Да докажат мотива и тогава ще се разбере истината - дали е имало или нямало изневери, и защо се стигна дотук?
114
5
 
6
 
! Отговори
БГ идиот преди 2 години
Хубавите жени не са само за един мъж. Пък и не толкова хубавите и те.
113
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 136 Доколкото "спортът" се практикува от двама, как установихте, че едните са по-силни? Проституцията е съвсем друго нещо.
112
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Do 124 140 Всъщност може да не е било дори ревност. Може и много различна да е истината. Може да става дума за прикриване на съвсем друго престъпление. Увиването със стреч фолио точно на лицето й, символично означава, че устата й е затворена завинаги. Може би е имала да каже нещо.
111
0
 
5
 
! Отговори
Мъж преди 2 години
Аз ей така както си стоя и изведнъж решавам да убия някой.
110
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 135: А ти гледа ли снощният мач на България срещу Швейцария? Ей толкова разбират българите и от политика, и от футбол, и от правосъдие, и от корупция. Фактите дори боговете не ги оспорват, само българинът ги "разбира" поече от господ тези неща.
109
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 134 Спорът е дали изобщо е имало изневяра. А изневярата не е престъпление, морално падение е и не я одобрявам, но исках да кажа, че полицията не се интересува да проверява истинността на това твърдение на убиеца, защото не представлява престъпление. Всички коментиращи, обаче приемат версията на убиеца за чиста монета и упрекват жертвата. Ако за миг можете да си представите, че не е истина, как Ви се струва? Хем убита, хем се гаврят с паметта й. Одобрявате ли това?
108
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каквас е причината: Причината е, че ще го осъдят на 10-12г, ще работи и ще ги намали с 1/3, ще му опростят една-две за добро поведение, 2-3 години ще му приспаднат от делото и след 5-6 години ще е свободен човек, а жената отдавна детето ще я е забравило. Каквато и да е била, колкото и да е изневерявала, никой не заслужава това. Просто сме територия на ***, това е, нито държава имаме със закони, нито нормални хора