Четирима свидетели срещу прокурорския син се разболяха

Следващото заседание по делото е насрочено за 13 юни
Обновена: 9 май 2023 13:38 | 9 май 2023 13:38, Йоана Цонева
41
Четирима свидетели срещу прокурорския син се разболяха
Снимка: БГНЕС

Поредно заседание по едно от делата за побой срещу прокурорския син от Перник Васил Михайлов.

В залата не се явиха четирима от свидетелите. Те са представили документи, че са болни. Прокурорът по делото Георги Иванов поиска заседанието да се отложи, но съдът не се съгласи. Защита на Михайлов поиска част от свидетелите да отпаднат. Съдът реши да не бъдат изслушвани няколко от тях, както и две вещи лица.

Следващото заседание по делото е насрочено за 13 юни.

Още по темата
Васил Михайлов е подсъдим за 8 престъпления, сред които причиняване на леки и средни телесни повреди по хулигански подбуди и закана за убийство.

През миналия месец той се призна за виновен по друго дело - за побой в Созопол. По силата на одобрено от съда споразумение между Михайлов и прокуратурата му беше беше наложено наказание от 1 година и 6 месеца пробация и 100 часа безвъзмезден труд в полза на обществото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз не мога да разбера защо са им още свидетелски показания?!? Делото е ясно като бял ден - и първокурсник по право не може да го обърка!!! Малкия келллеш с целия си акълл даже качваше клипове с бойните си "подвизи"!!!! Какво още искат в съда?!? Да пребие някой пред тях в съдебната зала ли, че да кажат "Да бе верно - виновен си!!!". ?!?!
12
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След закриването на Спецпрокуратурата и съд в страната е нечуван бандитизъм, ясно е, че тези свидетели са заплашени с побой или смърт!
11
0
 
35
 
! Отговори
Голямата картинка преди 1 година
И ние знаем, и съдията знае, и прокурора знае, всички знаят за какво става въпрос, но такава ни е действителността. За съжаление манталитетът на Българина вече е такъв, че не виждам как ще се оправим. Хората, които виждат голямата картинка са крайно недостатъчно и са безсилни да променят нещо, когато останалите, съзнателно или не, работят срещу тях. Съсипано общество сме, а вижте дори в съседните държави, които БЯХА от нашата черга, как се държи обществото и ще си отговорите защо ни изпреварват.
10
0
 
35
 
! Отговори
Защо се подиграват преди 1 година
С хората??? Достатъчно са преживяли в страх! Този *** и баща му трябва да изгният зад решетките!!!!!
9
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еми нормално - хората знаят, че дори и да го осъдят ще е минимална присъда, а малкия келллеш е отмъстителен и като излезе боя не им мърда, а като нищо може и да затрие някой. Перник не е голям град и бързо ще ги намери. Тръгнеш ли да свидетелстваш значи билета за самолета трябва да ти е джоба и от съда директно на терминал 2 да се криеш в чужбина.
8
0
 
38
 
! Отговори
наблюдател преди 1 година
Тоя защо не го съдят по бързата процедура? Освен изпълнениета му, за които знае вече цяла България и за които изобщо никой не се съмнява, че е извършил, само за физиономията му могат да му дадат преспокойно от 5 до 10 години.
7
4
 
22
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Отидат ли в съда, знаят какво ги чака.
6
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като знаят, след като свидетелстват какво ще ги сполети и са се разболели хорицата... Със сигурност са обикновени граждани, които са наясно с възможностите на подсъдимия и баща му. И недейте тук клавиатурните смелчаци да ги нападате, защото не сте на мястото им. Всички сме отговорни за това, че е такова положението. Няма единство и липсва воля за съпротива. Докато всеки гледа да се оправя сам, така ще е. Когато дойде масов отпор от обществото, "неприкосновеността" на престъпниците ще се стопи.
5
10
 
6
 
! Отговори
Свидетел преди 1 година
По добре не явил сеОтколкото от оня свят не върнал се...
4
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Направо го пускайте, няма какво да губите време и ресурс на съда... ясна е работата.
3
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смешна и жалка държавица.
2
0
 
34
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
Завършен ***!
1
37
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а доносниците някой карал ли ги е да стават свидетели?