Христо Шопов излиза срещу подписка

Заплашил с ключове, не с пистолет
24 фев 2024 19:00, Стела Стоянова
143
Христо Шопов излиза срещу подписка

Актьорът Христо Шопов излиза на свобода срещу най-леката мярка за неотклонение - подписка, реши Софийският районен съд.

Той трябва да напусне ареста незабавно. Съдът обяви, че няма доказателства звездата на българското кино да е насочвал пистолет към своята съседка Патриша Тийвс с думите: "ще те застрелям в лицето с пистолета ми".

От два видеоклипа, които самата гражданка на Люксембург е направила, се виждало, че той държи нещо в лявата си ръка. То наподобявало на връзка ключове, чувало се и подрънкване на ключове. Затова съдът обяви, че може да се направи извод, че актьорът не е държал пистолет, а ключове.

По отношение на втората реплика, също изречена на английски: "ще те убия", съдът каза, че тя се чува на клипа, направен от Патриша.

Тази реплика е изречена в разгара на разгорял се междусъседски конфликт, обясни съдът.

Също така съдебномедицинска експертиза показала, че тя има нараняване на един ден. Според прокуратурата то било причинено от това, че Шопов я хванал под брадичката, блъснал я в оградата на съседна къща и тя паднала.

Магистратите също така приеха, че няма опасност Христо Шопов да се укрие, тъй като освен, че има установен адрес, той е и публична личност. Никога не е бил осъждан и не е имал противообществени прояви.

По отношение на това дали може да извърши престъпление, съдът каза, че няма данни до този момент той да се е карал с Патриша, двамата дори не се поздравявали, а и самата тя не знаела до този момент, че той говори английски език.

По делото е разпитана и съпругата на Шопов - актрисата Мариана Станишева, която беше на съдебното заседание. Тя обяснила, че преди години имало конфликт с Патриша и от тогава всички съседи избягвали да общуват с нея.

Актьорът беше арестуван в нощта срещу петък в столичния квартал "Малинова долина".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още по темата: подпискаХристо Шопов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
6
 
9
 
! Отговори
тъпомер преди 2 месеца
Скъпите ми те борци,за ваше съжаление съдът борави с доказателста а не от приказките на бабите от пазара.Няма съд който да приеме този запис с ниска резолюция за доказателство освен само разговорите,а там факт е че тя ще излезе също виновна за предизвикване на скандала.
73
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Днес видяхме Радев на среща със съдиите, да се ръкава с първия съдия на републиката, която е рускиня. Непосредствено зад него бе туловището на съдията освободил руския шпионин Малинов, който отиде в Москва, където бе награден от Путин. Какъв Шенген, кви 5 лв?
72
5
 
5
 
! Отговори
Аз преди 2 месеца
Яко се е изложил тоя чичак, време е да заработи кенсъл културата! То бг киното си е канселирано по начало де, ама този трябва да не се появява никъде.
71
7
 
4
 
! Отговори
Съдът е корумпиран преди 2 месеца
Актьорът Христо Шопов по-рано днес скандално бе освободен от съда след брутална закана срещу чужденката Патриша Тийвс, като престъплението е заснето на видео, което може да видите сами на 1:02 минути, когато актьорът заплашва Im gonna kill you! (Ще те убия,б.ред.), възмути се източник на Narod.bg, предоставил криповете от екшъна.
70
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Статистиката показва, че насилниците са близки до БСП и мутанти, службите на Радев и путинофилите в България.
69
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
93 Могъл е да повика полиция, ако тя е навлязла в чужда собственост, вместо да я бие и заплашва със съд.
68
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
България, правова държава, се отлага до второ нареждане. Зависи, кой ще е следващият престъпник, дали е "звезда" от киното, МС, съда, прокуратурата, или НС.
67
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Корумпираните ни магистрати ще изкарат, че Шопов леко я погалил с китка лалета, а не я е заплашил с пистолет. Както и че убиецът на пътя Семерджиев, побягнал от местопрестъплението и влязъл със стълба в апартамента си, не е бил зад волана, по време на убийството на двама пешеходци?! България е корумпирана държава. Където има твърде много сексисти и насилници над жени.
66
3
 
10
 
! Отговори
тъпомер преди 2 месеца
Наско не се вижда никакъв пистолет,а напротив вижда се че тая жрица предизвиква скандала и и се казва на анлийски да напусне тяхната собственост.
65
0
 
5
 
! Отговори
F преди 2 месеца
Да се покажат записите
64
3
 
5
 
! Отговори
той плати на съдията преди 2 месеца
можете да видите, че той има пистолет, а не ключове.https://narod.bg/2024/02/24/%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d0%bb-%d0%b2-narod-bg-%d0%bc%d0%b8%d1%80%d0%b8%d1%81-%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%80%d1%83%d0%bf%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d0%b2-%d1%81%d1%8a%d0%b4%d0%b0-%d1%81-%d0%b8/#google_vignette
63
5
 
4
 
! Отговори
наско преди 2 месеца
той държеше пистолета в ръката сиhttps://narod.bg/2024/02/24/%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d0%bb-%d0%b2-narod-bg-%d0%bc%d0%b8%d1%80%d0%b8%d1%81-%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%80%d1%83%d0%bf%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d0%b2-%d1%81%d1%8a%d0%b4%d0%b0-%d1%81-%d0%b8/#google_vignette
62
3
 
4
 
! Отговори
тоя Шопов и той преди 2 месеца
ли е ЮдеюСемит, че за него Законите - Не Важат?!
61
11
 
14
 
! Отговори
Правилно преди 2 месеца
Правилно е постъпил българският съд, че не е повярвал на лъжите на някаква нашарена нагла осраинка, която успяла да се пише гражданка на Люксембург, а после неизвестно защо се домъкнала в България. Хайде от където е дошла и по-бързо. Тия са егати наглите. Цяла Европа пропищя от тях.Всички европейци, които имаха глупостта да пуснат осраинци в къщите си се видяха в чудо.
60
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Изчетох коментарите, хич не е добре! Сигурно 2 часа вече, тази новина стои в челото. ДБ не знае какъв закон да сътотвори по този сценарий. За мен случаят е постановка, да има "важни" теми за обсъждане в обществото. Нали реформи ще правят? Явно нещо не върви по план.
59
1
 
6
 
! Отговори
тъпомер преди 2 месеца
Стига сте ривали бре,ако за всяка свада се лежи в затвор,половината от ревлювците тук щеше да сте там.Единствено могат само да го глобят.Оплюмчихте всичко милите те борци за правда..
58
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Е чакай ти актьор да осъдят добре си играе ролята
57
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо обсъждате Шопов? В Стара Загора полицаите убиха човек, после го изкараха луд и повече нищо не се чу. Там имаше убийство на човек, всичко се замете. Това държава ли е?
56
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо не е в Психиатрия?
55
6
 
9
 
! Отговори
Затворете го Тоя преди 2 месеца
Насилник бе! такива хора са ЗаПлака за Обществото - не с Един, а с 3 Пищова и Агресивен, това ще Убие някой - помнете ми думите!!