Гришо приземи италианец! Вече е на 1/8-финал в Мелбърн

Там българинът чака Франсис Тиафо или Андреас Сепи
18 яну 2019 09:23,
197
Гришо приземи италианец! Вече е на 1/8-финал в Мелбърн
Снимка: БТА

Григор Димитров продължава с отличното си представяне на Откритото първенство на Австралия, след като победи италианеца и 102-ра ракета в света Томас Фабиано със 7:6(5), 6:3, 6:4.

Това бе първи мач между двамата, а българинът успя да реализира трети успех от началото на надпреварата и вече е на 1/8-финал.

Следващ противник на българина е победителят от срещата между Франсис Тиафо и Андреас Сепи.

Развоят на срещата Димитров – Фабиано, проследете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко е обратно в този живот! Точно тези тенесисисти, футболисти и незнам си какви трябва да взимат 800 лв заплата а работещите трябва да взимат високи и много добри заплати! Е тогава всичко ще си дойде на мястото!Интересно е тогава Маша или изгората на Григор при кого ще отидат!
51
13
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До зззТИ ЛУДА ЛИ СИ ***!ТОЗИ БЕЗ ЗА МУ СЕ ПЛАЩА НЕ ИГРАЕ!!!! ДОРИ В БЪЛГАРИЯ ОТКАЗА ДА ИГРАЕ ЩОТО ПАРИТЕ СА МАЛКО!
50
14
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
КВО БРАВО БЕ!!!НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ , ЧЕ ИГРАЕ СЪС 110-ТИЯ ОТНОВО В ЛИСТАТА!КАКЪВ Е ТОЯ ИЗМИСЛЕН ТУРНИР КЪДЕ СА ТИЯ С РЕЙТИНГ ПОД 50!ТО И АЗ АКО ОТИДА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА И АЗ ЩЕ БИЯ ДЕЦАТА НА ФУТБОЛ :D
49
12
 
12
 
! Отговори
ззз преди 5 години
Леле, като чуя "благотворителност" и ми се доповръща на момента!Какви ги дрънкате бе промити мозъци!Кой дава "благотворителност" : богатите, за да спестят данъци, или за да си направят реклама. също тези с гузна съвест и някой заблудени невежи.Който иска да прави добро го прави БЕЗ ДА ПАРАДИРА!СЕКУНДА реклама по TV струва около 1000лв. (плащал съм - знам), та тези двуличници дават стотици хиляди за да "съберат" 20-30хил.А, помислете кой ВСЪЩНОСТ печели!А Гришо ДАВА без да АФИШИРА!
48
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам каква е тази несправедливост, да взимаш стотици хиляди и милиони за една игра!Това просто е кощунство при условие, че хората цял живот бухат и не могат едно жилище да изплатят! Всички работим и неговото също е работа и трябва да взима една заплата да кажем за една игра, но другото е ненормално, неморално и не знам хората до кога ще търпят тази несправедливост! То вече се започна с разпадането на тоя световен ред!
47
5
 
18
 
! Отговори
Браво Гришо! преди 5 години
Успех и в следващия кръг!
46
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой знае какво станало толкоз
45
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще взимаме Ф16, въпроса в приключен.
44
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не им се сърдете, те по инструкции от Позитано плюят всичко хубаво в България и хвалят Северна Корея, Иран и Русия
43
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов скоро може да го използва за предизборната си кампания!
42
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ох горките, умират от яд че Гришо е бил
41
11
 
5
 
! Отговори
До надолу преди 5 години
Длъжен е да дава за благотворителност! Такива пари и толкова много падащи от небето трябва половината да ги дариш иначе нищо добро не те чака! Богатите на Запад милиони даряват ако не знаеш да ри кажа!!!!
40
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквито и пари да дари, герберастите ще ги окрадат и ще представят нещата така, че Бойко ги е дарил! Както винаги! Помните ли как изпънаха Кунева, когато каза на учителите, че ще се работи за увеличаване на заплатите им! Смачкаха, ослушаха се и преди изборите те обявиха, че само Бойко дава!....
39
6
 
10
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
до 30 : Да ти дават,ама даром не дават ! Така като седиш с дебелото д$пенце пред компа ,дано има и какво да апнеш ,мързеливецо!
38
10
 
6
 
! Отговори
До до 30 преди 5 години
Ало трябва и цялата заплата ще си дам!!! Винаги давам за "Българската Коледа", питай твоя Гришо дали е дал и една стотинка там!А негласния закон сред известните е да дават за благотворителност!
37
8
 
6
 
! Отговори
ДО 27 преди 5 години
До ПАК НИ ЗАНИМАВАТЕ СТи нахранил ли си "гладните"??И на Гришо ли е работа да храни гладните.ТИ какво очакваш да направи, бе?Игаре си тенис момчето и носи флага на България и представлява България.За лузери като вас, това е едно НИЩО.Трябвало всеки ден да е тук..да дарява на бедните, пенсионерите, децата...да си дава всичките пари за "България"?Бати сбърканите!!
36
6
 
4
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
До До 29до 33: Ние от ЦК на БКП подкрепяме Гришо ! Ние подкрепяме и нашата свидна рожба-ГЕРБ !!!Слава ! Слава ! Слава !
35
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен30Ти поне една стотинка дал ли си за благотворителност?Ти си ***.
34
7
 
9
 
! Отговори
До 30 преди 5 години
До АнонименОооо...тези изтъркани популистки изказвания си ги запазете за вас.Никой не е длъжен да дава за благотворителност...още повече някой като теб да му прави сметка на парите...и да му казва колко да даде на бедните деца.Защо не ходиш при министър председателя ти, финансовия му министър и всички останали да искаш да помогнат на децата в България.Не мислиш ли, че това е тяхна работа, а не на Гришо?Егати и лузера! ТИ даваш ли си половината заплата за бедните деца?
33
8
 
6
 
! Отговори
Хаскьой преди 5 години
Целия световен тенис елит, особено женския го приема за свой! Как да не се гордеем! Край колко от вас се е осуквала мощната гъзица Серина Уилямс?