Гришо приземи италианец! Вече е на 1/8-финал в Мелбърн

Там българинът чака Франсис Тиафо или Андреас Сепи
18 яну 2019 09:23,
197
Гришо приземи италианец! Вече е на 1/8-финал в Мелбърн
Снимка: БТА

Григор Димитров продължава с отличното си представяне на Откритото първенство на Австралия, след като победи италианеца и 102-ра ракета в света Томас Фабиано със 7:6(5), 6:3, 6:4.

Това бе първи мач между двамата, а българинът успя да реализира трети успех от началото на надпреварата и вече е на 1/8-финал.

Следващ противник на българина е победителят от срещата между Франсис Тиафо и Андреас Сепи.

Развоят на срещата Димитров – Фабиано, проследете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонимеНТи на някого нещо свършил ли си без да ти се плаща?Или ти и така, и така си некадърник и нищо не можеш да свършиш.
71
8
 
5
 
! Отговори
???? преди 5 години
Браво на Григор Димитров. Дано и в икономиката и политиката да си изберем държавници, който в техните сфери да стигнат Димитров. А геният в българина винаги е бил жив и ако глупостта не беше на власт в тази държава от 580 г. с малки прекъсвания, ние българите щяхме да живеем по-цивилизовано. Дори и при такава продажност, българи продължават да обогатяват света - наука, изкуство, спорт... Представете си, ако имахме държавност.
70
3
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До До зззИ АЗ ЩЯХ ДА И ДАМ ПАЛЧЕ НАГОРЕ ЗА БОРИСОВ НО НЕ Я ХАРЕСВАМ И ЗА ТОВА НЕ ДАДОХ :D
69
8
 
7
 
! Отговори
Монтоя преди 5 години
Къв е тоя турнир? Да не са паратенисисти?
68
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонимеН 57Хич не си умен.По-силен турнир от тоя няма.Участват Джокович, Надал, Ведерер, Зверев.
67
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да се пуашите. На четвърт финала го чака Надал.
66
5
 
7
 
! Отговори
Фенъ преди 5 години
... Срази 102-рата ракета..... :)))))))))))))))))))))))))Споко. Ще го видим срещу някой сериозен играч кво ще оака пак!
65
3
 
3
 
! Отговори
До ззз преди 5 години
Дадох ти палче нагоре за Борисов, макар да не съм съгласен с постовете ти по долу!:)
64
9
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
УВАЖАВАМ ИВЕТ ЛАЛОВА, КОСТАДИНОВА, СТОИЧКОВ , ДОРИ ОНЯ ДЕТО ПРЕНАСЯШЕ ДРОГА С КУФАРИТЕ МИНИМАЛНО И БЕРБАТОВ, ДОРИ ПУЛЕВ КОЙТО СИ УРЕДИ МАЧА С КЛИЧКО ЩОТО КЛИЧКО ГО ЗАПЛАШИ, ЧЕ МОЖЕ ДА НЯМА МАЧ АКО НЕ СЕ СЪГЛАСИ НА ТЕАТРАЛНО ПАДАНЕ!НО ТОЗИ НЕ САМО, ЧЕ НЕ ГО УВАЖАВАМ А С ВСЕКИ ДЕН ГО НЕНАВИЖДАМ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ТОВА НЕ Е ЗАВИСТ А ЧИСТА НЕНАВИСТ!!КАКТО МРАЗЯ И ВИСОКОМЕРНИЯ МЕСИ ДЕТО ИГРАЕ САМО ЗА ПАРИ И НЕ ПОДАДЕ РЪКА НА ЕДНО МАЛКО ДЕТЕ И ОТКАЗА НА НАЦИОНАЛНИЯ СИ ЩОТО ПЛАЩАЛИ МАЛКО!
63
5
 
8
 
! Отговори
ззз преди 5 години
До АнонименНе искам да спамя но не съм "Тя" а "Той", далеч съм от "застаряване", а колкото до Борисов (Тиквата)За мен той е най-голямото зло което можеше да сполети Б-я - по-голямо даже и от комунистите (той всъщност си е тяхно произведение де.)
62
4
 
9
 
! Отговори
ззз преди 5 години
До АнонимеНАбе "***"'зЕми си научи урока преди да спамиш:"...Откритото първенство по тенис на Австралия (на английски: Australian Open) е един от 4-те турнира на Големия шлем в тениса. Той се провежда ежегодно всеки януари от 1905 г. насам в Мелбърн парк, Австралия. Мъжете играят във формат 3 от 5 ..."Е на това ако му викаш "малко турнире"Направо ми се повдига от такива невечи спамери като теб!Поне като "плюeш", прави го културно , а не като безмозъчна амеба!
61
4
 
1
 
! Отговори
Демократ преди 5 години
Григор Димитров - цивилизованият избор на българското европредседателство!
60
11
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
НЯМА ДРУГ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТ КЪМ КОЙТО ДА ИЗПИТВАМ ТАКАВА ОГРОМНА АНТИПАТИЯ КОЛКОТО КЪМ ТОЯ!ПЪРВО Е ПСЕВДО БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТ А ЗА ТАКИВА ПАПАТА КАЗА ПО ДОБРЕ БЕЗ ПСЕВДО ХРИСТИЯНИ!ВТОРО Е С ОТВРАТИТЕЛЕН ХАРАКТЕР И ИГРАЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ И САМО ЗА ПАРИ! БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ ДРЪНЦИ ПЛАЩАТ ИМ!
59
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ззз: И ти ли си влюбена в Гришо като болшинството застаряващи лелки в Борисов!Ами надявай се, може да чуе как го величаеш и се ожени за теб:))))))
58
7
 
7
 
! Отговори
До ззз преди 5 години
А ние дето бачкаме от сутрин до вечер не хвърляме усилия??? Аре разкарай се! Тоя Стокхолмски синдром яко тресе повечето българи! То и затова Борисов 10 години ви стриже!
57
5
 
9
 
! Отговори
ззз преди 5 години
До АнонимеНЛуда съм ***!Гришо не желае да прави пари за някакви си измислени у нас, които го правеха на луд години на ред и които КАТЕГОРИЧНО не са ДЪРЖАВАТА а някаква си частно фирмичка, на която не и дреме за Б-я.А Гришо ДАВА (но не афишира) за разлика от тЕя мафиото/бизнесмени!
56
13
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ИМАШЕ ЕДИН ФИЛМ ЕДИН ПРОФЕСИОНАЛЕН БАСКЕТБОЛИСТ СЕ ПРЕОБЛЕЧЕ КАТО ЖЕНА И РАЗМАЗА ЖЕНИТЕ НА БАСКЕТБОЛ!!В МОМЕНТА Е СЪЩОТО!!!УЖ Е В ТОП 20 НО Е ОТКАЗАЛ СЕРИОЗНИТЕ ТУРНИРИ И СЕ Е ЗАПИСАЛ ПРИ ТЕЯ С РАНГ ПОД 100 ЗА ДА ГИ БИЕ И ДА ВЗЕМЕ НЕКОЙ ЛЕВ!!! ТОВА Е ГНУСНО И ДОЛНО ТОЧНО КАТО ЗА НЕГО!
55
6
 
15
 
! Отговори
ззз преди 5 години
Единствено се чудя дали има наистина толкова TЪПИ "хора", като някой по-долу или пишат така по поръчка или за да се заяждат.Всеки един от топ спортистите във ВСЕКИ спорт, хвърля огромни усилия и прави невероятни жертви зад да бъде това което е! А и голяма част въпреки това не успяват.Практически тези хора нямат детство и собствен живот поне до 25-30 г. възраст. Не знам дали си заслужава да жертваш най-хубавите години от живота си!Аз лично - не бих, така че Евала за волята и успеха им!
54
5
 
8
 
! Отговори
до 49 преди 5 години
Спорта е шоубизнес. Хора пред тв екраните или на живо наблюдават "битките" и преживяват емоции. Изкуството има същите функции, да предизвиква емоции.Който, чрез труда и способностите си умее да променя емоционалното състояние на хората си заслужава парите.
53
11
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
НАЙ-ОБИЧАМ КОГАТО ГРИШОЛИГОТАТА ЗАПОЧНАТ ДА ВИКАТ УРА ПРИ ПОБЕДА НА 1002-РИЯ, 1008-МИЯ И 1005-ТИЯ В РАНГ ЛИСТАТА :D