Григор Димитров е без конкуренция за спортист на годината!

Каква беше изминалата 2019-та за най-добрия ни тенисист
5 ное 2019 11:00, Анисия Иванова
60

Григор Димитров не би трябвало да има конкуренция в България за спортист на годината. Това обяви спортният редактор на Bulgaria ON AIR Александър Рангелов.

Преди дни най-добрият ни тенисист показа невероятен тенис и стигнал до полуфиналите на "Мастърса" в Париж, където след равностойна битка загуби от бъдещия шампион в турнира Новак Джокович (6:7, 4:6).

"Няколко точки решават даден мач. Така беше с Джокович. Не може да взима тези решаващи точки срещу големите. Вече е в такава възраст, в която не би трябвало да има оправдания. Има го опита. Всички искаме да спечели турнир от Големия шлем или поне да стигне финал", коментира Рангелов в студиото на "България сутрин".

"Да се надяваме, че силният му завършек ще е добра предпоставка за силно начало на 2020 година. 2019 г. започна кошмарно, по-голямата част от годината бе много слаба за него. Тенисът явно има много психология, много неща, които зависят единствено от теб. Трябва да уважаваме това, което прави Григор и мястото, на което се намира", каза още спортният журналист.

Според него Гришо има всичко, за да постига много успехи, но трябва да бъде по-концентриран и по-събран.

"Големият проблем при него е, че от номер 3 се смъква до номер 73. Сега е в Топ 20 и отново имаме големи очаквания към него. Като изключим Надал, Джокович и Федерер, срещу всички останали от Топ 10 не би трябвало да има проблеми", смята Александър Рангелов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Просно няма кой да е спортист на годината, годината трябва да е нулева. Но понеже нямаме такава традиция и айде Григор Димитров.
46
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Няколко точки решават даден мач. Така беше с Джокович."Рангелов, палячооо...какви няколко точки, бе?Та Джокович уби от бой нашия във втория сет. Първия сет го изигра в тренировъчно темпо.Равностоен бил на Джокович???Ти нормален ли си, бе?Кой мач си гледал?
45
2
 
3
 
! Отговори
Диана преди 4 години
Как не разбрахте, че Григор имаше травма и това се оказа решаващо за сезона му.
44
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе не мога да разбера защо винаги има хора ,които не разбраха ,че Григор е обществена личност и като такава ще търпи критика.Вместо това те нападат хората казващи мнението си за негативните му черти .Държат се грубо и обиждат хората .Отвратително държание .
43
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уважавам това, което Димитров постига в спорта , но какво ще кажете за Ивет Лалова- ако гледаме класиране , защото пишете ,че Григор е 20-ти в света ,то Ивет е 7-*** в света ,финал на Световни игри..постоянна в представянето си..много му е на Гришо да е спортист на годината , има доста състезатели , които постигнаха успехи на големи форуми
42
2
 
6
 
! Отговори
men преди 4 години
по-добре джудистчето или некой младеж с успехи. гришони нито живее в българия, нито плаща данъци тука, нито е направил нещо за децата тук дето тренират и за другите дето го боготворят.
41
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами азяпък гледам да съм обективен, а не да мразя! Харесвам тениса като спорт и се радвам, че Григор преодоля контузията. Подобни класации, обаче са леко нелепи. Мария Гроздева се класира за n-та Олимпиада, същото направи и Ивет, която бяга и на финали на световното. Наистина не знам по остналите спортовое как са нещата - Алберт Попов влезна в първите 30 при слалома, но за борбата, щангите, плуването просто не съм наясно. Нелепо е спортен журналист да ръси глупости.
40
8
 
1
 
! Отговори
ДжО1984 преди 4 години
Алтерантивна класация за спортист на годината:1. Цветелин "CeRq" Димитров, 19 год. - най-добрия "sniper" в най-добрия отбор в СВЕТА за 2019г. по CS:GO - "Evil Geniuses"2. Иван "MinD_ContRol Иванов, 24 год. - най-добрият "offline" в най-добрия отбор за 2017 и втория най-добър отбор за 2019г. в СВЕТА по DOTA 2 - "Team Liquid". Бедна ви е фантазията колко пари е спечелил за 4 години, Гришо е смешен сравнен с него!3. ... и още знайни и незнайни ТАЛАНТЛИВИ E-sport играчи
39
0
 
6
 
! Отговори
aa преди 4 години
боже с какви тъпизми се занимаваме
38
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
каквато журналистиката, такава и класацията.
37
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на момчето! Пример за подражание у младите!
36
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гришо показва че и ние българите можем!
35
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За Григор давам десетка! Трудолюбив,симпатичен,млад,богат,обичан! Българин!!!
34
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гришо ми е любимия спортист!
33
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А бе тука има само спецове от народни борби които въобще не са наясно!
32
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А бе тука пак малцинства дошли от Занзибар взимат думата и това ме дразни! Ядеш български хляб-помни!
31
10
 
14
 
! Отговори
Бай Митьо преди 4 години
Това е абсурд. Спортист на годината в България, който отказва да играе за България и в България?!? А имаме толкова шампиони тази година, направо не знам ......
30
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И с какво осми в света на скок височина да е по-малко от класация между 20 и 60 в тениса???? С парите за сиирджиите.
29
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заслужава признание! Всички спортисти,които побеждават в момента,са взели всичко в свои ръце и спонсорират себе си с пари и реклама! И това че има българското знаме на гърдите им говори за патриотизма им!
28
8
 
11
 
! Отговори
Фенъ преди 4 години
.....Григор Димитров не би трябвало да има конкуренция в България за спортист на годината....... Това е вицът не на деня, ами на годината :)))))))))))))))))) Да номинират и футболните национали :)))))))))))))))))))))