Мениджърът на Гришо: Той 3 месеца се изолира, вируса го почерни

Дробовете на първата ни ракета са чисти
23 юни 2020 09:58, Нели Христова
36
Мениджърът на Гришо: Той 3 месеца се изолира, вируса го почерни
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров е добре, възстановява се постепенно. Вчера вече нямаше никакви симптоми от тези, които имаше по-рано, каза пред bTV мениджърът му Георги Стоименов.

В началото Гришо бил с ниска температура и се чувствал отпаднал. Скенер на белите дробове е показал, че дробовете му са абсолютно чисти.

"Нямаме притеснения", добави Стоименов, който е бил с Гришо на турнира в Сърбия.

"Когато разбрах, че Григор има вирус, си направих тест веднага. Резултатът е негативен", призна мениджърът.

"Това, че играчите се прегръщаха не е ненормално, защото преди това всеки беше изолиран. Явно, когато няма абсолютна изолация, всичко е възможно", каза Стоименов.

Той поясни, че след всеки турнир има партита и не може да коментира "тази ситуация".

"Основното ни притеснение бе, че Григор бе малко повече от 3 месеца в пълна изолация и този вирус някак си ги почерни", каза Стоименов.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
6
 
! Отговори
Професора преди 3 години
Живи и здрави да са нашите спортисти ,да ни радват с постижения.Гришо си е възпитано и порядъчно момче ,всички да си заврат глупостите отзад.Джокович болен ,Борна Чорич също ,Виктор Троцки и той ,добре съгласен съм Гришо ги е заразил.Ами защо и жената на Джокович е с ковид19.Гришооооо??!Какво си правил при жена му!?
31
7
 
2
 
! Отговори
Хари преди 3 години
До АнонименГригор отдавна е монеканец и там си плаща данъците, български даже едвам говори и в бг не плаща нито 1лев. не бих го нарекал този българин или прославящ българия - просто един селянин по случайност можещ да бие едно топче. и някои *** му плащат за това безполезно умение
30
4
 
15
 
! Отговори
Митко василев преди 3 години
Голяма част от тези така наричащи себе си Българи, са една долна прослойка от мразещи всичко и всеки постигнал нещо значимо за което те дори не могат и да мечтаят. Аутсайдери и анонимници които се крият зад клавиатурите и бълват само жлъч и злоба. Такъв бил Григор, онакъв бил. Че аз за друг българин в последните 10г. не се сещам да е прославял страната ни и все пак името България се чува от време навреме.
29
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да му направят още един тест и ще излезе отрицателен и да бяга пак да бяга на корта!Тия тестове ... едно към гьoтepe ...
28
1
 
6
 
! Отговори
aa преди 3 години
алоо лигльвции знаете ли колко народ умря защото им спряха плановите операции а? Какво ни занимавате с глупости
27
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смешникаа дето ми говори на развален Български. Селска сопааИма чужденци дошли в България говорят Български... Аман от превзети бекове.
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 26Сръбската чалга е като българската, ама с калашници.
25
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 21Бате , сръбската чалга е по-гадна и от българската.
24
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
то е ненормално въбоще че играха. вирусът не е свършил, нито е ограничен само в САЩ. НА ЮС Опън прилагат такиав мерки, обаче в Сърбия- няма вирус. Ами като е така - спете неспокоен сън.
23
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Вируса го почерни" - Що? жена ли му е умряла или дете? аааа загубил е един-два милиона, от това че не е играл. Етати почернянето.
22
10
 
6
 
! Отговори
манекенчо преди 3 години
Що за мъж е тоя Григор бе? Като някой д.ж.е..нд.аp да се крие по дупките 3 месеца и накрая "наду гайдата" дето се вика на роден език!Да сменя амплоато , доказано не става за тенесист. Тенесистите на неговата възраст имат витрини с трофеи от успехи, а той има витрина с разбити женски сърца!
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбра се,че от изолация полза няма(освен ако не е до края на живота предполагам). Питайте Гришо ако още се сте.
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аз пък гледах сръбската чалга на някакво парти главичка до главичка с алкохол в ръка.. сега олеле..
19
6
 
15
 
! Отговори
няма отърване преди 3 години
Значи какво излиза? Поредното доказателство, че доцент Мангъров се оказа прав!Ама Бойко няма никога да си го признае.С мерки или без мерки - все тая.Пак ще се заразиш.
18
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма как да са "абсолютно чисти", защото вирусът вирее в белите дробове, а не в ***..! Иска да каже, че няма усложнения, слава богу.Всичко е въпрос на лична отговорност, а Григор както и останалите явно не са проявили такава.
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ФенХоди да си жевееш живота на макс , че днеска има - утре няма. Купоните от младежките ти дни ще ти топлят сърцето през залеза на дните ти.
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джурналята са виновни че постоянно ни го навират пред очите, човека просто си живее живота. Е без тази безплатна реклама едва ли щеше да има такъв стандард на живот, но пак щеше да е много добре.
15
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако бях на Григор щях да си изгоря публично бг паспорта... няма такъв гн усен народ...
14
4
 
33
 
! Отговори
Фен преди 3 години
Как може да се излива такава злоба!? Аман от мишки, скрили се зад клавиатурки и мислещи се за лъвове! Вирусът съществува, но не е задължително да има симптоми, Факт! Григор Димитров е постигнал успехи, каквито болшинството трътлести българи, пиещи бира на дивана срещу телевизора и разбиращи от всичко, няма да постигнат и десет живота да живеят! ФАКТ!
13
7
 
5
 
! Отговори
Асд преди 3 години
А га яде сръбските кифтета не рива?