Джокович се извини за поведението си на US Open

"Цялата ситуация ме направи много тъжен и празен"
54
Джокович се извини за поведението си на US Open
Снимка: БГНЕС

Лидерът при тенисистите Новак Джокович коментира в профила си в Инстаграм дисквалификацията си от турнира от Големия шлем US Open.

Сърбинът беше изгонен от надпреварата, след като удари с топка една от съдийките край корта по време на 1/8-финала срещу Пабло Кареньо Буста. Джокович твърди, че в действията му е нямало умисъл и поднесе извиненията си на нея и организаторите.

Още по темата
"Цялата тази ситуация ме направи много тъжен и празен. Проверих как е страничната съдийка и слава Богу тя се чувстваше добре. Изключително много съжалявам, че причиних такъв стрес. Беше неумишлено. Толкова грешно. Не оповестявам името, за да уважа личното пространство. Относно дисквалификацията, трябва да погледна вътре в себе си, да поработя върху разочарованието си и да превърна всичко това в урок за израстването и еволюцията ми като играч и човешко същество. Извинявам се на US Open и всички свързани с него за поведението си. Изключително съм благодарен на екипа и семейството ми, които са моя опора, както и на феновете, които винаги са до мен. Благодаря ви и много съжалявам", написа Джокович.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: US OpenНовак Джокович
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
13
 
22
 
! Отговори
защо преди 3 години
Us open организаторите:К'ъв е тоя Джокович бе? Нек'ъв сърбин. От източна европа. 25 мача - 25 победи. Кат не моем да го бием - моем да го дисквалифицираме.
10
7
 
7
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Гадният сърбин , ще постави под заплаха устоите и модела на англосаксонския свят, защото ще породи съмнения във възможностите на всияки хора от Запада, които се трудят като пчелички всеки ден но ефективността от тяхната работа е ниска!Има милион тенесисти в света, които блъскат като ненормални , но не стигат и до финал!Значи за да стигнеш до високо ниво и да станеш велик шампион се иска характер, какъвто притежава мръсния сърбин, а наш Гришо няма, той има мускули, начетено момче,но уви!ЦРУ!!
9
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аз го гледах и съм сигурен че нарочно удари жената.
8
5
 
8
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
Вегетарианството не прощава.
7
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Признанието не е достатъчно, нека сега и плати 1 милион за страданията и другия път да мисли като удря жена! Защо удари жената, какъв му е проблема??? Обича да бие жени ли какво е това бе къде се намира. Нека го арестуват
6
2
 
6
 
! Отговори
Неам преди 3 години
Като тенесист най-добрия, като човек има мнооооооого дацевилюира от срп няма да,му е лесно
5
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на Джоконич !Греши и си го признава и се изминява.От Фигуранта такова нещо никога няма да чуете - той е безгрешен, непорочен и целомъдрен като "Майка Тереза"
4
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък виждам че е цветнокожа и съм сигурен че я удари нарочно. Те много точно насочват топката където искат. Нека отиде в съда и да видим кой е прав, ама едва ли ще посмее.
3
6
 
3
 
! Отговори
мръсен расист преди 3 години
Мисля умишлено удари момичето защото не е бяла. Няма да остане без последствия.
2
15
 
8
 
! Отговори
блек ливе матер преди 3 години
мръсен сърбин, дисквалификация завинаги и конфискация на цялото му имущество!
1
15
 
7
 
! Отговори
И тоя преди 3 години
Е некъв нервак.Добре са го изгонили.Айде, като имаш проблеми,лекувай се.