Опитаха да забъркат Новак Джокович в сексафера

Неизвестни предложили на манекенка 60 хил. евро
20 мар 2021 19:03, Нели Христова
13
Опитаха да забъркат Новак Джокович в сексафера
Снимка: БГНЕС

Неизвестни лица са се опитали да вкарат Новак Джокович в сексафера, но не са успели, съобщава сръбското издание „Свет“.

На манекенката Наталия Шчекич била предложена сериозна сума пари, за да оплете в мрежите си световния №1 в тениса при завръщането му в Белград миналата седмица и да го вкара в леглото, записвайки всичко на видео.

„Един човек ми се обади. Той е от Белград и минава за сериозен мениджър. Помислих, че става въпрос за сериозен ангажимент, за някоя реклама или ревю. Когато разговорът започна, реших, че съм жертва на скрита камера, но не бях. От мен се искаше да отведа някъде Новак и всичко това щеше да бъде заснето“, разказа Шчекич.

„Имаше конкретна оферта – 50 000-60 000 евро и пътуване до избрана от мен дестинация. Това е обидно. Да предположим, че бях приела и видеото бе публикувано - тогава щеше да настане хаос. Дано не намерят друго момиче, което да се навие. Новак не заслужава това“, каза красавицата.

Според изданието човекът от Белград, който трябвало да уреди нещата, пътувал често из цял свят и имал много контакти.

„С него се свързаха хора от Англия, които искаха да ударят по имиджа на Джокович. Трябваше да намери сексбомба, която да вкара тенисиста в леглото. Плановете обаче удариха на камък. Той твърди, че англичаните му дали прекалено кратък срок, а организацията на подобно нещо отнема време“, разказва анонимен източник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
До ДЕМОКРАТДа, така е, в тоталитарните направо го очистват и никой не задава въпроси !!!
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя била готова за без пари, ама нали трябва малко реклама да си направи.
8
1
 
27
 
! Отговори
РЕПТИЛ преди 3 години
Тук пишат изключително *** и ограничени хора.Джокович се нуждаел от реклама и ПиАр ?!Вие не сте наред. Джокович е най-добрият тенисист в момента с повече от $200 МИЛИОНА само приходи от състезания, има една жена, която е скромно момиче и е неговата ученическа любов.Преди всичко изгледайте един клип в Ютюб където той и екипа му скандират "България" и слушат българска песен след титлата.Вие нямате срам от хората, нито страх от Бог.
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябвало е да се обърнат към българка.Ние си снимаме минпреда безплатно,та един сърбин няма да филмираме.Трябвало подготовка...Та още в съблекалнята му сапунисва капсулата.Върви към фейк.
6
2
 
13
 
! Отговори
дознател преди 3 години
Едно е сигурно - че Джокович им бърка в бъза много, на много хора, които са свикнали да погаждат мръсотии. Като "българският" чадър, "българският" атентатор на папата, "аферата Скрипал"... Даже се чудя как още не са го набедили за допинг. При положени, че нАдал си зоби с мярка, удоволствие и най-вече разрешение, от ВАДА.
5
7
 
8
 
! Отговори
ДЕМОКРАТ преди 3 години
Така е в западните държави и демокрации.......
4
12
 
2
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Не знаех, че и Джокович си прави реклама - някой ми се обади, ама може и това, ама може и да не ми се е обадил, значи...сръбска работа!...Там тези специалистки в креватната гимнастика са много важни хора, значи! - всички им вярват и глей сега какви опашки ще се завихрят около Джокович, всички медии ще говорят за него, всички ще пишат за него и ще му предлагат луди хонорари..ПиАр, значи! По сръбски...Сигурно много го е закършил, завалията - то не е лесно да живееш в страната на сълзите...
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната партенка.
2
1
 
19
 
! Отговори
Тъпанар преди 3 години
Малко са били 50-60 000 евро. Ако бяха предложили 3 пъти повече, тази щеше да се върже. Много се опитват да го демонизират Джокович последно време. Явно да не вземе да изпревари по титли някого. Един път му отнеха сигурна титла от Големия шлем, заради това, че ударил с топка съдийка, сега това. Надал и Федерер знаят - те ще играят още 2-3 г. макс, а Джокович поне още 5.
1
2
 
22
 
! Отговори
До 1: преди 3 години
Абе полицая, нашата Мария получи куп награди, $1М за играта си в Борат-2 само заради "интервюто" си с Руди Джулиани. Защо никой не си задава въпроса как би свършило подобно интервю с Бил Клинтън или Байдън?Колкото до Джокович, естествено, че има огромен натиск срещу него. Да припомним ли случая когато просто изчисти леко една топка и лелката около корта започна да реве и да се превива като умряла. Естествено преиграване на лелята, но Джокович бе отстранен от състезанието и глобен жестоко.