Джокович призна, че е попълнил невярна декларация при влизане в Австралия

Неговият агент бил направил грешка
126
Джокович призна, че е попълнил невярна декларация при влизане в Австралия
Снимка: БГНЕС

Новак Джокович призна, че е попълнил невярна декларация при влизане в Австралия. Сръбската тенис звезда обясни, че неговият агент е направил грешка, като написал, че Джокович не е пътувал зад граница в последните 2 седмици,предаде Нова телевизия.

Още по темата


Признанието стана факт, след като се появиха кадри как сърбина тренира в Испания в първите дни на 2022-ра.

Невярната декларация може да бъде основание Джокович да загуби австралийската си виза. В публикуваните обяснения тенисистът коментира и друго разминаване. Той твърди, че на 16-ти декември е дал положителна проба за коронавирус.

А на 17-ти беше забелязан на публични прояви. Това породи съмнения за фалшива проба. Джокович казва, че не е знаел за положителния резултат.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още по темата: австралияджокович
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
4
 
31
 
! Отговори
Ноле, преди 2 години
Уважение и респект към спортните ти постижения, но правилата са за всички, не си богоизбран и дължиш отговорно поведение, което да не носи риск за останалите хора.
86
0
 
16
 
! Отговори
Joko преди 2 години
Ами сега.. ? Оти ручахме жабЕтата !
85
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
този ще е срамно ако не влезе в пандиза заради лъжа, поставяща в застрашено положение здравето на повече от един човек.у нас за невярна декларация има членове 308-313 от наказателния кодекс.
84
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До карачанаков, на нашия му се размина защото прокуратурата реши, че попълването на лъжлива декларация не била достатъчна за завеждане на дело. Но за обикновените хора, ако попълнят такава декларация за превод на сума над 10к или лъжлива дек. в данъчното-ще им се стъжни живота. Така е в пост комунистическите ко чи ни.
83
1
 
12
 
! Отговори
Миле преди 2 години
Косовски албанец от сръбска митровица
82
0
 
6
 
! Отговори
там преди 2 години
не е кат да попълниш такава в бг
81
3
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Миналата година когато пак имаше пик на Ковида,Джокич ги беше събрал на банкет всичките Циципас,наш Григор,Зверев и другите.После се натръшкаха болни и той много се извиняваше.Григор и той тогава много рИва:)
80
5
 
16
 
! Отговори
Ник преди 2 години
ДА СЕ ИЗГОНИ И 100 ТОЯГИ НА ГОЛО!
79
18
 
7
 
! Отговори
Непозната преди 2 години
Както вече стана ясно, такава невярна декларация са попълнили 300 от 400те тенисисти, които са пристигнали за Аустрелиън Оупън. Освен и 300те да бъдат депортирани, а състезанието да бъде отменено. Интересното обаче в случая е, че и вашият сайт и много други такива, пишат единствено за Новак Джокович. Това вече навява на мисли за лично негативно отношение към него. Което опредерено не е от полза нито на спорта, нито на всички нас.
78
5
 
28
 
! Отговори
Popa ot razgrad преди 2 години
Нямам нищо против Новак, но на това момче трябва да му се натрие носа...
77
7
 
27
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
И все пак балкански тарикатлъци.Да го качват на самолета за Белград.
76
6
 
30
 
! Отговори
Балканджия преди 2 години
Познати балкански тарикатлъци на дребно. Затова сме цъфнали и вързали на този полуостров. И това че е известен, прави нещата само по-лоши. Дава лош пример.
75
3
 
19
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
ДЕР ШПИГЕЛ ПРОДЪЛЖАВА РАЗСЛЕДВАНЕТО ЗА ФАЛШИВ КОВИД ТЕСТА !!! РОДАТА ДА СЕ СТЯГА С ТЪПАНИТЕ И СЪЛЗИТЕ !!!
74
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оплете се в собствените си лъжливи схеми. А семейството му с ежедневните си изяви го компрометира още повече. Първо Спартак, после Исус, а днес освободител на Австралия от собственото й правителство. Колкото смешно, толкова и жалко. Днес най-важно е да се пази здравето и живота на хората, но някои са заслепени от парите, славата и величието.
73
9
 
20
 
! Отговори
Do 54 преди 2 години
До АнонименАвстралия много се изложила.Ако някога ти се отдаде възможност, отиди в Австралия, поразгледай. След това се разходи и до Сърбия и там се разгледай из държавата.И след това говори кой се бил излагал и кой не.
72
5
 
22
 
! Отговори
Анонимeн преди 2 години
Льже-маже, агента му виновен. Няма значение какво чувстваш в сърцето си, хората искат факти, за да знаят каква пътека да ти определят. Като льжеш айде в къщи.
71
2
 
33
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Оттук нататък - обратният самолет и - в Белград.
70
2
 
31
 
! Отговори
Мими преди 2 години
веднага трябва да му се отнеме визата. Баща му пак да реве че бил Исус. Че той лъже ката съдран после да му се правят изключения. Аре марш в дупката!!!!!!!
69
2
 
26
 
! Отговори
излъган преди 2 години
Както винаги Джокович излъга---но виновен не е той ,а агента му...Интересно как се чувстват тези , които демонстрираха и викаха в подкрепа на " несправедливо " набедения в измама тенисист.
68
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
сърбин какво да го правиш