Джокович призна, че е попълнил невярна декларация при влизане в Австралия

Неговият агент бил направил грешка
126
Джокович призна, че е попълнил невярна декларация при влизане в Австралия
Снимка: БГНЕС

Новак Джокович призна, че е попълнил невярна декларация при влизане в Австралия. Сръбската тенис звезда обясни, че неговият агент е направил грешка, като написал, че Джокович не е пътувал зад граница в последните 2 седмици,предаде Нова телевизия.

Още по темата


Признанието стана факт, след като се появиха кадри как сърбина тренира в Испания в първите дни на 2022-ра.

Невярната декларация може да бъде основание Джокович да загуби австралийската си виза. В публикуваните обяснения тенисистът коментира и друго разминаване. Той твърди, че на 16-ти декември е дал положителна проба за коронавирус.

А на 17-ти беше забелязан на публични прояви. Това породи съмнения за фалшива проба. Джокович казва, че не е знаел за положителния резултат.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още по темата: австралияджокович
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голяма работа. Правят проблем за Джокович. Ако е за някой лъскав лигльо от Западна Европа или САЩ нямаше изобщо да се пънят малоум.ните австралийци.Изобщо Австралия много се изложи. Ама много.
46
20
 
9
 
! Отговори
Дааа преди 2 години
Пишещото от долу простолюдие се кефи великия спортист да бъде свален до нивото му. Няма как българи, за да се изравни с Вас, трябва да умре.
45
6
 
26
 
! Отговори
Иванова преди 2 години
Попълнил невярна декларация?? Ами сега следва да стане министър председател!
44
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Парите в нерядко случаи замъгляват мисленето на доста хора.
43
8
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
И на Киро Канадеца някой друг му беше попълвал декларацията за гражданство:)
42
8
 
38
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
Цирк Балкански в Австралия. Гледах интервю с бащата му - то не бяха обяснения, конспирации, заговори, закани, жалвания. Целия свят и вселена срещу бъдещия сигурен победител. Всички срещу Сърбия - правителство, съд, организатори. Накрая каза как и България трябвало да го подкрепи. Сръбски цирк.
41
4
 
15
 
! Отговори
До Един Българин пит преди 2 години
Ти пътувал ли си из Азия. Аз много. Всички азиатски нации изключително много увабават Българите. Имат родова памет, че Прабългарите са били голяма работа и още им държи!
40
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Декларациите се попълват лично. Не се признават трети лица с изключение по медицински причини. Затон. ТОЧКА. Само с това че не е попълнил лично е нарушил пограничния закон. Точка! Поздрави от СиднейАв$тралияя
39
2
 
30
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
АЗ ЗАЩИТАВАХ БАЩА МУ КОГАТО КАЗА, ЧЕ Е ПОВТОРНО АРЕСТУВАН, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕХ ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ НЯКОЙ МОЖЕ ДА ИЗЛЪЖЕ ЗА ПОДОБНО НЕЩО!! И ТОЙ И БАЩА МУ НЯМАТ НИКАКВИ СКРУПУЛИ!
38
8
 
4
 
! Отговори
Един Българин пита преди 2 години
Кого обичаме ние българите и кой обича нас българите?
37
2
 
31
 
! Отговори
Да преди 2 години
Дребен балкански хитрец. А иначе..... милиардер.
36
5
 
34
 
! Отговори
Курдо Коленков преди 2 години
Нагъл и лъжлив свинепас. Сигурно не може да пише, и за това агента му полълва декларацията... а той горкия сигурно не може и да чете и за това не гледа какво подписва. На 16ти дал положителен тест, ама до 18ти никой не му бил казал - брех ***... след положителен тест - следват две седмици карантина, ама то горкото се разхождало из половин Европа... После другите му виновни.
35
2
 
33
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
НЕ Е САМО ДЕКЛАРАЦИЯТА!!! ПРЕМИЕРА НА СЪРБИЯ Е НАРЕКЪЛ НОВАКС ДЖОКОВИЧ ИЗМАМНИК И ЛЪЖЕЦ И ПРЕСТЪПНИК И НЕ СТАВА ДУМА ЗА ДЕКЛАРАЦИЯТА А ЗА ТЕСТОВЕТЕ МУ ЗА КОРОНА ВИРУС , ЧЕ КОГАТО БИЛ БОЛЕН ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ , ТОЙ НАРУШИЛ ПРАВИЛАТА И ИЗЛЯЗЪЛ ОТ СТРАНАТА БОЛЕН! ЛЪЖЕЦ И ИЗМАМНИК ОТ ВСЯКЪДЕ И ТО САМИЯ ДЖОКОВИЧ, А НЕ АГЕНТА МУ!
34
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
хайде стига ни занимавайте с този балкански тарикат
33
7
 
13
 
! Отговори
Кметът преди 2 години
Роднина е на Винету.
32
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А той да не е роднина на - кирил петков
31
7
 
3
 
! Отговори
българина преди 2 години
Абе я ги оставяй тия ***, ей така сащ бойкотираха Пекин. Вече спорт няма само политика
30
2
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ИЗМАМИТЕ НА ЛЪЖЛИВИЯ СЪРБИН НОВАКС ДЖОКОВИЧ ЩЕ СЕ ОТРАЗЯТ НА НЕВАКСИНИРАНИТЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!!! НО ХУБАВАТА НОВИНА Е, ЧЕ ЗАВЧЕРА ПАПАТА НАРЕЧЕ ВСИЧКИ НЕВАКСИНИРАНИ ЮДА НА ЗЕМЯТА И НАПЪЛНО БЕЗМОРАЛНИ ХОРА А ТОВА КАЧИ МНОГО РЕЙТИНГА НА НЕВАКСИНИРАНИТЕ И Е ПОВЕЧЕ ОТ ИЗЛАГАЦИЯТА НА ДЖОКОВИЧ КОЙТО НЕ Е ПО-ВАЖЕН ОТ ПАПАТА!
29
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук на балканите не издребняваме за такива неща. Е, какъв хубав премиер си избрахме, ако гледахме тези неща нямаше да изберем такъв почтен човек.
28
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има и трето разминаване - как е болен Декември щом преди е бил болен? Сертификатите които са били издадени показват че сертификата че е разболял се и регистриран на 16- декември е издаден след ! сертификата че е здрав който е регистриран няколко дни по-късно. Датите на издаване са размени. Явно магарето чуло че му трябва проверка. Я направило , я платил за резултат; и след това за втори че е болен