Пиян и дрогиран! Софиянец помете 6 момичета на тротоар в Китен

Мъжът карал с висока скорост и при завой ударил тийнейджърките
Обновена: 8 авг 2018 15:31 | 8 авг 2018 13:00,
212
Пиян и дрогиран! Софиянец помете 6 момичета на тротоар в Китен
Снимка: архив "Булфото"

Пиян и дрогиран шофьор шофьор помете шест момичета на тротоар в Китен. Инцидентът е станал снощи около 21 часа.

Три от ранените са в болница. Най-тежко пострадало е 17-годишно момиче, което е с фрактура на шиен прешлен.

Други две нейни връстнички са в травматичен шок. Останалите са с по-леки контузии, прегледани са на място от екип на Спешна помощ в Царево и са освободени.

Всички момичета са от Лом.

Безрасъдният шофьор е на 31 години от София. Той се движел с "БМВ 320"  с висока скорост по ул. "Корал" в курортното селище. Пак с висока газ той предприел десен завой. Автомобилът излязъл от платното и ударил тийнейджърките една след друга, а след това се преобърнал по таван, съобщиха от МВР.

След инцидента шофьорът е тестван с дрегер за алкохол, който отчел 0,92 промила. Проверката за наркотични и упойващи вещества също дала положителен резултат.

По данни на полицията шофьорът е бил на амфетамини. Той е задържан за 24 часа, по случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
44
 
! Отговори
копирано от очевидец преди 5 години
, една жена извика, че е медик, обездвижи момичето, което имаше болки в гърба и провери останалите за счупвания. На .... му бил блокирал диференциала, айде моля ви, блокирала му е главата. А колкото до инцидента, работя в близост до мястото на въпросната улица Корал, цяло лято колите летят, колкото и грозно да звучи беше въпрос на време да се случи нещо.... Жалко за момичетата, дано бързо преодолеят шока и да се възстановят.
114
0
 
26
 
! Отговори
Ааааа преди 5 години
Може ли да си такъв ***,с превишена скорост в населено място,което е курорт пълен с хора,в най-натоварен час, лошото е че *** ще го глобят и пак ще си прави същите номера
113
0
 
28
 
! Отговори
копирано от очевидец преди 5 години
Лицето, което твърдеше че е управлявало ...... бмв при направената му проба, дрегера отчете 0.1, но имаше свидетели които са видели как непосредствено след катастрофата мъж е изпълзял из под колата и е избягал. Преди катастрофата колата е видяна да "хвърчи" през търговската улица, която по това време на деня е пълна с хора. Единственото хубаво нещо, е че .... изяде някой друг тупаник преди да дойде полицията. Добре, че измежду тълпата от просто гледащи "шоуто" мъже,
112
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Действителността по нашето черноморие.
111
3
 
25
 
! Отговори
Веско преди 5 години
Добре де, нещо лошо ли е направил? Или наказуемо?! Аз през ден чета за разни пияни, дрогирани, без книжка, с 80 акта и т.н. Други прегазили някого на тротоара или в пешеходна зона. Някъв кмет имаше май. Ама си карат хората. Има ли някакви ефективни наказания и защо не се набиват по-грубо в главите на гъзарите ?
110
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само да вметна, че няма такова правило у нас, което стриктно да забранява деца до 12 години да ходят навън сами. Към 21.00 часа деца на 17 години спокойно могат да са без пълнолетен придружител. Законът го разрешава. А да се търсят извинения, и то тъй плитки, на тоя престъпник, дето е ударил хора на тротоар, е направо съучастие в престъплението му. Срамота!
109
1
 
27
 
! Отговори
Jon преди 5 години
Ако някой от пострадалите беше мой роднина лично бих пръснал мозъка на ***.
108
0
 
31
 
! Отговори
Путкин преди 5 години
Селски гъзар!
107
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отново шофьор на БМВ. Това са най-недисциплинираните и най-рисковите на пътя. Имам наблюдения не само от България, но и от чужбина.
106
18
 
7
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
до 105Роден съм в София (нали едно време имаше гражданство и т.н.), майка ми е от София барабар с нейните родители. Ама съм си израснал в Дупница и винаги съм си бил дупничанин.Само МАРЕК.ПС: А софиянците от крумово време да го ....
105
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименТи случайно да знаеш, че деца до 12 години не трябва да се пускат сами, а тези от 12 до 18 могат да са навън без придружител до 22:00?И кой те е излъгал, че са били сами? Може родителите да са били наблизо.
104
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Странно как не са го спукали от бой на място?
103
2
 
20
 
! Отговори
До Румен коментар100 преди 5 години
Интересно какво БМВ 530 хд караш с 270 коня като няма такова, последният модел 2017 530 хд е с 265 коня, ама не 270. Обаче, коментара ти е показателен за повечето "фенове" на марката, да закръглят (послъжат) та да се изкарат по големи г ъзари/ тузари. Аман от комплексирани собственици на БМВ.
102
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано да са добре децата !а това "софиянец " по номера на колата ли? ми то селИнчето като дойде в София първа работа е да смени номера на колата
101
6
 
7
 
! Отговори
Чапай преди 5 години
Всеки който не е от китен е провинциалист!!!.!! Това се отнася и за селяните от софия!
100
9
 
14
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
А ви пречат ,,селяните,, в София ,а? Погледнете се се ,бе ! От Подуене надолу трябва да ви забранят да излизате,бе оуууу....
99
0
 
42
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Условна присъда и да сгази децата на съдията ,който го оправдае после ;) !!!!
98
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До анонимен 86Напротив, навсякъде те питат ОТ КЪДЕ СИ РОДОМ и когато разберат че си селчоставаш мигновенно "втора ръка"!!!Няма гърция, няма Италия, няма Франция.Особено пък Франция.В провинцията не ги знаИтИ тИез нИщЪ!!!
97
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен (78)Абе надпреварата със Слънчев бряг по тези показатели е доста яростна
96
0
 
7
 
! Отговори
bg преди 5 години
До Руменкарай внимателно винаги има и първи път,все пак това е кола на половин милион километра минимум!!!