Очевидец на катастрофата край Своге: Ужасяваща гледка!

Час и половина по-рано хората си палели свещи за здраве
Обновена: 26 авг 2018 15:27 | 26 авг 2018 12:45, Камелия Цветанова
41

Посетител на манастира "Седемте престола" се засича с групата, която по-късно катастрофира фатално на 2 км от Своге. На връщане от манастира Христо Николов минава и през мястото на жестоката катастрофа.
Още по темата
"Видях хората от рейса да си палят свещи за здраве. Това е било час и половина преди инцидента. Пътят до "Седемте престола" е доста тесен, с обратен вираж и те изхвърля. На пътя София - Своге имаше доста силен дъжд, голяма буря, асфалтът беше доста мокър", разказа Христо за Новините на Bulgaria ON AIR.

Наближавайки Своге той вижда ударени коли на пътя и голям брой спрели автомобили. Христо вижда изкривената мантинела, което го навежда на мисълта за излизане на превозно средство от пътя.

"Видях рейса и изкрещях, че това е рейсът, който видях на манастира. Хората още лежаха долу. Едните мърдаха, другите - не. Това беше ужасяваща гледка", сподели още Христо Николов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
26
 
! Отговори
Я виж преди 5 години
Не ругайте най-ценното творение на Герб-пътищата.!!!
7
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Завоите с обратен наклон са навсякъде.Новия мост към летището е пресен пример. Накрая му сложиха и знак 40 км/ч и камера. Чисто нов мост с две ленти в посока, където би трябвало да се движите нормално със 70
6
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бащата на Радев е блъснал предно ляво колелото на автобуса, д не се прикрива престъплението!!!
5
4
 
6
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До 9999риа новости заявява единствено, че няма пострадали руснаци, цитирайки бгнес. тоест, нищо не пише.
4
5
 
32
 
! Отговори
Жо преди 5 години
ШОФЬОРЪТ на автобусът бил опитен водач. Е, като е опитен, защо допуска автобусът да поднесе, да удари три коли и т.н.Погледнете водачите на автобуси и тролейбуси как карат. Аз не съм виждал някой от тях да държи волана с две ръце.Преди време, на магистрала Тракия, "Рено" удря леко лявото предно колело на автобус на Ивкони. Водачът му, изглежда едържал волана небрежно с три пръста, губи управление и полита в канавката. Шест убити, заради небрежно държане на волана.
3
4
 
1
 
! Отговори
9999 преди 5 години
До номер 5 Вчера в "Риа новости " бе отразена кататрсофата
2
4
 
25
 
! Отговори
do 1 преди 5 години
В същност в руските медии нищо не пише, за разлика от тези например в Германия и Италия. Нявсякъде по немските новинарски сайтове и по телевизията показаха случая. Може сами да проверите.
1
37
 
6
 
! Отговори
руските Медии преди 5 години
В руските Медии пише че е теростичен Акт на Ирландка групировка а шофьора е членувал в няква Руска секта