Димитър Върбанов: Не съм симулант и манипулатор, беше ми лошо!

Репортерът твърди, че никога не е казвал, че е пребит
Обновена: 29 сеп 2018 08:35 | 29 сеп 2018 07:45, Александър Попов
293
Димитър Върбанов: Не съм симулант и манипулатор, беше ми лошо!
Снимка: Монитор

Димитър Върбанов бе освободен като репортер на "Господари на ефира" след като се появиха видеа, които доказват, че не е бит по време на разследване в склад на храни.

Районният съд във Велико Търново освободи двама задържани, които трябваше да отговарят за нанесени леки телесни щети и хулиганство. По-късно от прокуратурата заявиха, че обмислят да повдигнат обвинения за лъжесвидетелстване на журналиста.

Още по темата

"Не съм симулант и манипулатор. Винаги досега в работата си като репортер в предаването съм търсил истината и този път беше същото", каза пред "Монитор" Върбанов.

Според него управителят на склада и двамата му работници са го бутали и са му нанесли удари.

"Никога не съм казвал, че съм бил пребит или нещо подобно. Истината е, че след като ме добутаха до вратата на склада и ме блъснаха навън през вратата, аз паднах на крака си. Започна да ми става лошо. Сигурно съм вдигнал или събрал границите на кръвното. Видях, че по ръката си имам кръв и от това ми стана още по-зле. Затова се наложи да легна. Нас обаче са ни учили, че трябва да се опитваме до последно да си завършим репортажа и затова няколко пъти опитах да се изправя и да си направя анонса. В болницата бях освидетелстван и имам документи за това, какво е било състоянието ми. От кадрите от охранителните камери, които гледах, действително се създава усещане, че аз се опитвам да лъжа и манипулирам, което не е вярно. На мен действително ми беше зле. Искам да се извиня на обществеността, ако са се почувствали подведени. Аз просто търсих истината и се опитвах да си върша работата", каза Димитър Върбанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


293
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
7
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
МНОГО ХОРА МРАЗЯТ ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА!!!КОЛКО ЗЛАТНИ СКУНКСА ДАДОХА ОСОБЕНО НА ГЕРБЕРИ И КОЛКО ПЪТИ ИЗЛОЖИХА СЛАВИ :DТО Е ЯСНО, ЧЕ ВСИЧКИ ЗАСЕГНАТИ ОТ ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА СЕГА ЛАЯТ СРЕЩУ ТЯХ :D
196
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дали нямат вина и шефовете му,които са му наложили този стил на работа,на него и на камермана?Какво ще каже прокуратурата за стоките с изтекъл срок на годност,които покрай симулацията на журналиста,се потулиха?
195
5
 
5
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...tozi e gotov za " belite kaski " !!!
194
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бабо Мецо, я покажи сега, как пада Неймар за дузпа!
193
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива като въпросният г-н Върбанов са в основата на движения като #АзСъщо. Българският народ има една приказка за това,че бой и е...е не се връщат. Досега не я разбирах. След този цирк обаче осъзнах, че иронично или не заради такива Върбановци е измислена. А за тези, които се опитват да го изкарат жертва ще кажа само: - Не забравяйте, че най-великият режисьор е Живота!
192
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Име 211Цензура спрямо мниние не трябва да има! Абсолютно съм против каквото и да било *** на мнения в които няма ценизми и вузгаризми. А такива като Митко в нашата таковина - почти всички! Ц. Чоков например беше докаран до съда с линейка, в количка/легнал но с тъмни очила! Не след дълго беше освободен оня ден с едно кило диагнози на хартия при което човек с малко повече знания би се очудил че е още жив. Митьо Очите - болен, припадал и световъртял! Тези циркове са като Крайдунавското!
191
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 209Прав/а си/сте за разследването на Митко, не е казвал че е пребит наистина, но тези залежавания и припадаци му костват имиджа! Така не се прави!!!Митко си заслужи участа и сега се надяваме да погнат склададжията и разкрият чадъра над него! Господарите постъпиха достойно и сега е ред на прокуратурата да накаже собственика на склада с развалените стоки! Дано!!!
190
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора, разберете- Димитър Върбанов е само параван, огледало, той стана много удобен да бъде покрито деянието на истинският престъпник, което той извършва срещу голяма група от хора. Не Димитър Върбанов краде от вашия джоб, не той си играе на руска рулетка със здравето ви. Не оправдавам изключително грозния му опит да си изкара някой лев на гърба на мошеника, но кой от двамата е по-голям престъпник според вас?
189
3
 
27
 
! Отговори
Пламен преди 5 години
Не съм приятел на Димитър Върбанов, дори не го познавам лично. Да съм с промит мозък също не мисля. Аз съм обикновен млад гражданин на тази страна, който смята за жалка постъпката на Върбанов, но за още по-жалък факта, че същественото се забравя, защото всички си дъвчем дъвката "бит ли е Митко Върбанов, наляво или надясно е паднал, позьор и лъжец ли е". А за господина, държащ склада какво- нима не е притеснително дори това, че изобщо има съмнения за негодни стоки.
188
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди година оператор на БТВ обвини протестиращ че го е бил, оказа се че оператора пръв чупи телефона на " бияча'' си. ИДЕТЕ В ТУБАТА - ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА / ГЕРБ/НОВА ТВ и ще видите как се пие яде и танцува с критикуваната власт . Гледайте и първото и третото клипче в тубата от поредицата Пир по време на чума! и ще видите опозиция и власт как си пийват ядат задружно .На камерите го играят врагове. Паразита на снимката е за изтръгване на езика ,да не лъже !20
187
15
 
12
 
! Отговори
до Пламен преди 5 години
Ти или си приятел на този плъх или си с промит мозък.Това,че има нередности в някакъв склад е работа на компетентните органи.Това момченце нагло излъга и обвини хората.Сега трябва да му повдигнат обвинения.
186
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добро предаване и репортажи, ама тоя *** положението. Хрърли съмнения върхо всичко. Голям артист. Но това не променя вакта че ядем ***. А палмовото масло трябва да се забрани. Мисля че е разрешено за умори бедните, главно пенсионери.
185
8
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До ПламенБРАВО ПЛАМЕНЕ АЗ ТЕ ПОДКРЕПЯМ И ПОДКРЕПЯМ ТОЗИ ЖУРНАЛИСТ КОЙТО НАСИЛСТВЕНО БЕШЕ ИЗКАРАН ОТ СКЛАДА НА ПРЕСТЪПНОСТТА!
184
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неймар!
183
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нова ТВ да се забрани със Закон , само тероризира Българския Народ , свобода или смърт
182
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Kъде отиде ония, който ми говорише за българските владетели от преди Христа? :) Стана ми скучно без него.
181
10
 
44
 
! Отговори
Пламен преди 5 години
Кое от нещата, разследвани от него за този склад, е лъжа? Че пробутват на хората храни с изтекъл срок на годност ли? Вие спокоен ли ще сте вече, когато купувате храна за семейството си в местния магазин? Наистина ли намирате цирка на Митко за по-голям грях от съзнателно пробутания ***, залежаващ години в това бунище, наречено склад, стоящ още няколко седмици в магазина и в собствения ви хладилник после?
180
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПламенКак се бори да отвори очите на хората? С още лъжи?
179
20
 
19
 
! Отговори
Пламен преди 5 години
Дори това не е най-лошото. Трагедията е в коментарите под тази и всички други статии за Митко, показващи какъв процент от населението е съставен от несправедливи и слепи/глупави псевдоморалисти, готови да изгорят на клада човек, който се бори да отвори очите на този дълбоко заспал народ.
178
5
 
22
 
! Отговори
Пламен преди 5 години
Българската Темида е сляпа само когато пожелае. Защото ако заради тази инсинуация могат да бъдат осъдени трима селяци и абдали, стискащи здраво мизерните си подаяния, да заплатят смешните няколкостотин лева за причиняване на лека телесна повреда, то шефът на склада застрашава здравето и живота на десетки хиляди потенциални клиенти на зарежданите от него магазини.