Хванаха го! Заподозрян за убийството на Виктория е арестуван в Германия

Мъжът не е познавал жертвата си, открит е по ДНК
Обновена: 10 окт 2018 08:08 | 10 окт 2018 05:41, Елка Василева
328
Хванаха го! Заподозрян за убийството на Виктория е арестуван в Германия
Виктория Маринова. Снимка: Reuters

Заподозрян за убийството на Виктория Маринова е арестуван в Германия. Северин Красимиров е заловен в германския град Щаде. Той е рецидивист, крадец, избягал при майка си в Германия, пише "24 часа".

Мъжът не е познавал младата жена и я е изнасилил няколко пъти, преди да я удуши и убие.

Още по темата

Обезобразеното лице е от триенето на главата й в земята при гаврите, които са продължили поне час. Това е показала съдебномедицинската експертиза. Мъжът е избягал в Германия още в неделя, се разбрало от справка, предоставена от Гранична полиция.

Мъжът е криминално проявен и е арестуван при операция на германската полиция след сигнал от българските власти. Установено е, че той е заминал за Германия в неделя със свой приятел, след като извършил престъплението у нас.

Мотивите за престъплението - най-вероятно става дума за моментна проява на агресия. Извършителят е познат на властите у нас с подобни прояви. Очаква се той да бъде екстрадиран в България от властите в Германия. 

По неофициална информация извършителят на престъплението е засечен по ДНК, която е съвпаднала 100% с намерените доказателства.

Хора в Русе казват, че знаят кой е задържаният. Разказват, че в квартала им „Селеметя” през целия ден вчера е имало полиция. По информация на Нова тв задържаният е роден 1997 година. В полицията в Русе са задържани и съпругата му, и леля му.

Румънецът, който по-рано вчера беше отведен за разпит и проверка на алибито, вече е освободен.

Тази сутрин премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и министър Младен Маринов ще дадат брифинг в Министерски съвет с повече детайли по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


328
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
5
 
3
 
! Отговори
до оня от Сидней преди 5 години
Не ве, ти си сороспетен *** изнесъл се в Сидни за да лъска клозети и да *** за жълти стинки харизани му от шорош. Т. е. си кло-зетен черав тип тения. Друго ще питашли?
66
1
 
4
 
! Отговори
дш Членска карта 7 преди 5 години
Тази кабеларка, Златев само с един телефонен разговор или годишната заплата на репортер, би им запушил устата.---------Да предположим, че закрият кабеларката, но тогава тя би могла да се обърне към журналист с авторитет и име в друга медия и да му предаде натрупаната информация и източниците си!И да, битовото насилие и агресия в Бг приемат страховити измерения...
65
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А съпругата му и леля му защо са задържани?Как разбраха, че не е познавал жертвата, след като още не е разпитван?Или така е удобно.
64
2
 
9
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
Ще го докарат от Германия, ще го веят по медиите месец .... и накрая съда ще го изкара невинен
63
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕЛЕКТОРАТЪТ НА ГЕРБ . ТЕ СИ ПОЗНАВАТ ХОРАТА.
62
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяко чудо за 3 дни..............горкото момиче ще изгние в гроба, кражбите от евро-фондове за милиони ще продължат!!!
61
3
 
8
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
До 73Разбирам, за вас е по-важно истерията да ни води, а не разума! За вас една журналистка струва повече от една селска бабичка с 5 лева в кесията... А заплата 600 лв ви изглежда подарък от работодателя!
60
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 78Ти като си много умен...............я дай съвпадение на ДНК-то на тоя ром с ДНК-то, намерено на престъплението!!!Явно си от герберските активисти, дето ни убеждават как цъфти тая държава!!
59
0
 
8
 
! Отговори
паразитолог преди 5 години
Само редовните дезинфекции решават проблемите с ***. Требат превенции нон стоп.
58
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това убийство беше предупреждение към всички журналисти в България:НЕ РАЗСЛЕДВАЙТЕ КРАЖБИ ОТ ЕВРО-ФОНДОВЕ....................ЗАЩОТО ЩЕ ВИ СТИГНЕ СЪДБАТА НА ВИКТОРИЯ!!!Дотук със свободата на словото на тая територия, разбрахте ли??
57
2
 
13
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
До 69Какво прави в Русе!?? Ми там се е родил! От къде пари до стигне до Германия!?? Ми, питай останалите шведи, как ходят до Германия, белким ти просветне!
56
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв сЪвпЪдЪк, от милиони в България да убият точно разследваща журналистка дни след излъчването на материал за корупционни схеми.
55
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като искате друг убиец намерете си го. Аз вярвам в това, което пише. Сама жена е опасно да ходи по такива места, винаги е било опасно и без значение дали е село или град.
54
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заподозрян не значи виновен!!!Сега остава да му сменят ДНК-то и всичко е супер за крадците на милиони............знаем ги тия номера!!!
53
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как разбраха, че тоя е убиеца..............още не са взели от него ДНК материал за изследване???Може да сме ***...........стадото.............ама не чак толкова!!!
52
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Случая е много мътен и недостоверен. Кой е тоя Северин? Какво е правил в русе, от къде има пари да ходи в Германия, какво прави там? При кой е отишъл? Как се издържа?Някакси не се връзват нещатаЗащо ли си мисля, че се опитват да ни преметнат за пореден път?
51
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Главният прокурор Цацаров, Гергов и Първанов са членове на една и съща масонска ложа!!Масоните и мафията пак ви излъгаха.............вие вярвайте................хаха!!!
50
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, че не е стигнал до Патагония.
49
1
 
28
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
До фактитеНа цял свят трябва да стане ясно, че в България убиват хора в къщите им за 5 лева! Че в България хората са впрегната в ангария за мутрите!Това е важното, а не че е убит журналист!
48
5
 
10
 
! Отговори
до анонимен преди 5 години
Както казах, най-обикновен махленски наркоман. Едва ли тази журналистка е била толкова важна че някой да я поръча.-------Въпросът не ефв това колко важна или не се е оказала журналистката, а дали дори съвсем случайно не е попаднала на много сериозен компромат в който фигурират имена на лица или факти които биха компромитирали висши държавни лица и техните връзки в корупционни схеми с еврофондовете.В такива случаи не се рискува, а се отстранява заплахата.Звучи цинично, но е факт!