Съдът реши: Северин Красимиров в ареста за постоянно!

Той съгласен: Прокуратурата правилно иска да бъде задържан
Обновена: 19 окт 2018 13:42 | 19 окт 2018 12:10, Елка Василева
119

Северин Красимиров, обвинен за изнасилването и за убийството по особено мъчителен начин и с особена жестокост на 30-годишната Виктория Маринова - административен директор на TVN и водеща на предаване, остава за постоянно в ареста. Това определи Окръжният съд в Русе, след като прокуратурата поиска най-тежката мярка за неотклонение.

Определението на съда може да се обжалва в тридневен срок пред Великотърновския апелативен съд.

Престъплението бе извършено на 6 октомври тази година. Тялото на Виктория Маринова беше открито в ранния следобед в обрасла с растителност зона край брега на Дунав. Четири дни по-късно в Германия за убийството бе задържан 21-годишният Северин Красимиров от Русе. Той бе екстрадиран в България на 17 октомври /сряда/ вечерта, а вчера бе конвоиран до следствения арест в крайдунавския град.

В началото на заседанието служебният адвокат на Северин Иван Дойнов поиска делото да се гледа при закрити врата, но съдът реши, че искането е неоснователно.

Още по темата

Красимиров е на 20 години и има начално образование, тъй като няма завършен 8 клас, стана ясно по време на заседанието, пише БТА.

Окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев и прокурор Кремена Колицова заявиха, че са налице всички предпоставки за взимане на най-тежката мярка за неотклонение на обвиняемия.

Северин заяви, че е правилно, че прокуратурата иска да бъде задържан.

Прокурор Колицова обясни, че от данните по делото може да се направи обосновано предположения, че Красимиров е извършил на престъпленията, в които е обвинен. За това сочели и част от неговите показания. Както и че има опасност той да се укрие.

Красимиров е потвърдил, че е бил на мястото на престъплението и че е нанесъл удари по лицето и главата на пострадалата, както и че е заровил телефона й.

По данни на свидетели Северин заявил пред тях, че е изнасилил и ударил някакво момиче.

Служебният защитник Дойнов обясни пред съда, че Красимиров има основателни притеснения за собствения си живот, затова е добре той да бъде задържан за постоянно в ареста.

Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Съжалявам, каза Северин Красимиров преди началото на заседанието пред журналисти. Виновен съм, добави той и каза, че ще приеме всяка присъда от съда.

Снимка: БТА


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много се сажълявам! :))
72
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този не е виновен! Питайте кутевските топ-криминалисти!
71
1
 
3
 
! Отговори
До Ох преди 5 години
Ама разбира се. Утре се очаква Сталоун да пристигне в Русе въоражен с ножка, да разхвърля лошите и после снимките приключват. :)
70
1
 
10
 
! Отговори
Ох преди 5 години
Всичко ( прическа, брада ) напомня филма "Осъденият на смърт идва" от 1995 с Шон Пен и Сюзан Сарандън.
69
7
 
3
 
! Отговори
Кой , какво , къде преди 5 години
Мммм много интересно. Като сравня снимките му с този Северин. Как така . Вижте снимките му. И го сравнете с тази снимка. Все едно не е той. А някакъв илюминатски клонинг от Холивуд. И Еминем е клонинг. И Тейлър Суифт е клонинг. И Обама е клонинг и Путин е клонинг и Мелания я нямаше за 25 дена в неизвестност и двойничката и да е до Тръмп. Значи викате че това не е Северин? Ми тогава като не е той кой по дяволите е той.
68
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко е нагласено...за пред ЕС...А братя Галеви къде се крият? Сигурно там е друго кино..За можещи и наглите.Да им е сладко.
67
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истинския убиец е кака Корни. Направила го е, за да прикрие следите от незаконната приватизация, в която участва. Тава е била темата на следващия репортаж на журналистката. Всички знаят, че от маалата са фенове на кака Корни и са готови и в огъня да влязат за нея.Дори се знае, че е стреляла с арбалет от румънския бряг. Румънски криминалисти са го потвърдили, но това се крие от обществото.:)
66
0
 
8
 
! Отговори
До рус преди 5 години
Няма какво да се хабиш. Те някои си мислят, че всичко са илюминати. Сякаш не е имало скандали с корупция и преди. Другарите друга работа си нямат. Не им е на акъла какво стана снощи в Сливен, преди време в Нова Загора, скоро в Гълабово, Асеновград. Като живеят на центъра на някой голям град и не се сблъскват с гетата е много лесно да се правят на криминалисти, инженери и журналисти.
65
14
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Северин не е убиеца на Виктория. Нагласено е.
64
2
 
1
 
! Отговори
До 48 преди 5 години
Ама разбира се :)
63
5
 
21
 
! Отговори
48 преди 5 години
Признава защото иначе и той ще бъде изнасилен и убит от власта
62
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, що цялата сценка прилича на предварително режисирана...особено катосе гледа без звук... тоз младеж с едни с приятелчета си хортува
61
4
 
20
 
! Отговори
РУС преди 5 години
Аве тия дето се правят на Шерлок Холмс, както се вижда тоя хич не е нисък и хърбав, както го изкараха. И май забравят, че от тоя етнос правят същото със старите хора по селата за 2 лв... Не бил той убиеца, да ве....
60
1
 
11
 
! Отговори
До 4- километър преди 5 години
Еее ама не забрави ли, че еднорозите са заровили телефона, но са го намерили благодарение на дъгата, тъй като на същото място е имало леприконско съкровище.
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно е бил комплексен като ония де местят столовете или дивана пети ден ли шести тия да не правят подготовка за хелуин стил англииски метод
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Агенет 008Шшш еййй. Нема бара Локито, че са не замине и ти по особено мъчителен начин.
57
9
 
19
 
! Отговори
4-ти километър преди 5 години
Този случай е ясен. ББ се е обадил на Меркел и Ердоган, които са илюминати и рептили и имат връзка с извънземните. Те са уредили наемен убиец от съзвездие Гущер, който е промил временно мозъка на Северинчо с интергалактически бластер и се е вселил в тялото му, за да изпълни поръчката на ББ.Всичко е доказано, но се крие от обществото.За повече информация посетете karlukovo точка com.
56
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турчина ще си признае в затвора където много ги обичат изнасилвачите !Дано се обеси от страх !
55
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жена му с какъв " дзвер" е спала , ама се си е била цяла.
54
11
 
16
 
! Отговори
Случаят е странен преди 5 години
Незнам ама наистина е много спокоен. Прочетох ви коментарите. Нещо не е наред в този случай. Всякаш поръчителят от много високо ниво му е уредил всичко а ние тук сме замаяни омагьосани. Ние обикновените бедните само по телевизията и интернет статии гледаме. Но ако бяхме там на живо щеше да си глътне езика и да е притеснителен. Поръчителят му вече му е уредил всичко затова си е спокоен май незнам ще видим.