Съдът реши: Северин Красимиров в ареста за постоянно!

Той съгласен: Прокуратурата правилно иска да бъде задържан
Обновена: 19 окт 2018 13:42 | 19 окт 2018 12:10, Елка Василева
119

Северин Красимиров, обвинен за изнасилването и за убийството по особено мъчителен начин и с особена жестокост на 30-годишната Виктория Маринова - административен директор на TVN и водеща на предаване, остава за постоянно в ареста. Това определи Окръжният съд в Русе, след като прокуратурата поиска най-тежката мярка за неотклонение.

Определението на съда може да се обжалва в тридневен срок пред Великотърновския апелативен съд.

Престъплението бе извършено на 6 октомври тази година. Тялото на Виктория Маринова беше открито в ранния следобед в обрасла с растителност зона край брега на Дунав. Четири дни по-късно в Германия за убийството бе задържан 21-годишният Северин Красимиров от Русе. Той бе екстрадиран в България на 17 октомври /сряда/ вечерта, а вчера бе конвоиран до следствения арест в крайдунавския град.

В началото на заседанието служебният адвокат на Северин Иван Дойнов поиска делото да се гледа при закрити врата, но съдът реши, че искането е неоснователно.

Още по темата

Красимиров е на 20 години и има начално образование, тъй като няма завършен 8 клас, стана ясно по време на заседанието, пише БТА.

Окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев и прокурор Кремена Колицова заявиха, че са налице всички предпоставки за взимане на най-тежката мярка за неотклонение на обвиняемия.

Северин заяви, че е правилно, че прокуратурата иска да бъде задържан.

Прокурор Колицова обясни, че от данните по делото може да се направи обосновано предположения, че Красимиров е извършил на престъпленията, в които е обвинен. За това сочели и част от неговите показания. Както и че има опасност той да се укрие.

Красимиров е потвърдил, че е бил на мястото на престъплението и че е нанесъл удари по лицето и главата на пострадалата, както и че е заровил телефона й.

По данни на свидетели Северин заявил пред тях, че е изнасилил и ударил някакво момиче.

Служебният защитник Дойнов обясни пред съда, че Красимиров има основателни притеснения за собствения си живот, затова е добре той да бъде задържан за постоянно в ареста.

Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Съжалявам, каза Северин Красимиров преди началото на заседанието пред журналисти. Виновен съм, добави той и каза, че ще приеме всяка присъда от съда.

Снимка: БТА


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още в първите дни след убийството казах, че гербавите ще изберат някой отчаян, чието семейство ще получи тлъста сума срещу "самопризнания". Иначе е ясно, че поръчител на убийството е висшето ръководство на ГЕРБ и в това няма съмнение, тъй като Маринова щеше да осветли измамите им с еврофондовете.
32
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Типичен представител на животинския вид "миллет", обитаващ равнините на Делиормана (разградско, шуменско, търговищко и силистренско). Съчетават най-лошите черти на турците и ***. Изключително агресивни, познават се по разваления турски на който говорят.
31
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виновен съм, добави той и каза, че ще приеме всяка присъда от съда.муахахаха, няма такъв престъпник
30
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще си признае, че е изнасилил и убил и тримата папи дето са галили Боко по главата.Живеем в една циркаджийска държава. Сега ще се нагнетяват всекидневно новините със *** проблеми, за да се отклони вниманието от основния проблем. Всяко четвърто дете и всеки втори пенсионер гладува в държавата на тиквата.
29
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СоциологКазарма 2 г. след 18 г. за всички.
28
4
 
5
 
! Отговори
малко по-спокойно преди 5 години
В затвора нищо няма да му направят.. с пръст няма да го барнат , а ако случайно нещо му се случи Гемания ще ни съсипе ,защото специално се интересува ,в цялата история те са страна ,защото ни го предадоха ...не вярвам въпреки натиска да бъде осъден на доживот...
27
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега вече в съдът може да се разиграе истински Боливуд - песни, танци, шарени чаршафи, сълзи...
26
5
 
16
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 5 години
И ще го сложите в звукоизолирана кабина, да не се раздрънка на заседанията.
25
6
 
1
 
! Отговори
Съдията преди 5 години
Няма по-тежко от задържане за 72 часа!
24
3
 
22
 
! Отговори
Социолог преди 5 години
Гетата трябва да се разрушат средното образование задължително.Да се възтановят ТВУ тата .В гетата дори и Менделеев или Айнщайн да се роди пак ще излезе крадец,дилър,сутеньор,изнасилвач или убиец....
23
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя артист ще си признае, че е убил и папата даже ...
22
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имал е време и настроение за Прическа!!! Дано го посрещнат подобаващо в затвора.
21
15
 
28
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Въобще не е дребничък и петдесет килограмов, както го изкараха търсачите на илюминати и конспирация :D
20
10
 
22
 
! Отговори
Постановка преди 5 години
Вярвате ли на театрото на МВР ?Същито е с бели конци и толкова лесно за оборване, но КОЙ ще си помисли даже да оспорва....
19
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е дискриминация да се пусне човека под гаранция
18
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Koi si ismivs razete s toja a saschto sa dr isnadilva4i i ubiizi njama predada i satvor ? Sakona trsbva sa vs da e ednakav e tosi njama pari sa dobar advokat kato markovski koito saschtitsva boiko i knetezata namlados i dr bogataschi ü
17
2
 
10
 
! Отговори
Социопат преди 5 години
Тоя и от Пума трябва да го съдят.
16
4
 
17
 
! Отговори
Centurion преди 5 години
Този човек въобще не изглежда съкрушен. Ако е вменяем, явно не са хванали правилния...
15
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
: Бедни ми татко! Затвориха те като престъпник заедно с най-лошите разбойници. Сине мой, ти нищо не разбираш каза Лукан нежно. В затвора днес лежат най-добрите хора. А какво лошо са направили? Нищо лошо. Затова са в затвора. Принц Лимон не харесва добрите хора.Лукчо се замисли за миг и му се стори, че е разбрал. Тогава чест ли е за един човек да стои в затвора? Понякога да. Затворите са за крадците и убийците, но откакто управлява принц Лимон, убийците и крадците са неговата свита, а в затвора отиват добрите граждани.
14
14
 
47
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Дали има разумен индивид на този свят, който да вярва на този цирк...