31-годишен българин е починал в Лондон от COVID-19

Това обяви на брифинга тази сутрин ген. Мутафчийски
Обновена: 4 апр 2020 12:24 | 4 апр 2020 08:42, Александър Попов
192
31-годишен българин е починал в Лондон от COVID-19
Снимка: БГНЕС

Български гражданин на 31 години е починал в Лондон. Той е бил заразен с новия коронавирус, обяви на редовния брифинг тази сутрин ген. Мутафчийски.

Той е получил информацията от българското консулство там.

Още по темата
Мъжът не е имал придружаващи заболявания, което показва, че от COVID-19 може да починат млади и здрави хора. Затова не трябва да се отслабва вниманието, призова Мутафчийски.

Генералът още веднъж призова българите да не се готвят за предстоящите празници.

Не ходете в хотели в други градове - ще се заразите. Не ходете на църковните служби - ще се заразите! Останете си вкъщи със семейството, призова той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Годжито вече става сме.шен. Оня ден разреши службите да се проведат, а вярващите да са отвън на достатъчна дистанция като полицаите щели да мерят дали е така. Сега чета обърнал палачинката типично по тиквенски тертип вчера едно, днес друго личи си кой му е началника.
88
11
 
26
 
! Отговори
Болярче преди 4 години
Спазвайте препоръките на генерала ако искате да спасим нацията!Ще издържим още месец.Не ви карат да копаете на нивата, а да си почивате в къщи. УСПЕХ!
87
2
 
9
 
! Отговори
КООП Кола преди 4 години
Никога не съм влизал във френска болница щото не ми се е налагало и благодаря за това че иначе не мога да си платя не съм френски гражданин от малииски произход да съм на безплатна издръжка.Ако гетата във Франция пламнат ще трябва и на марс да ги извозват.
86
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 93Селянин, заминавай си за Габрово и нИ сЪ връщай повече, мухъл такъв!!!
85
3
 
11
 
! Отговори
the Ghost преди 4 години
Сега Ге'еерала иска да изяде хляба и на църквата ли? Утре ще ревне сиднода, че искат 60/40 да се приложи и за тях
84
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 88Влизал ли си във Френска болница???Едва ли, иначе щеше да знаеш че в Бг сте пълни индианци в медицината.И да, благодарете се на Тато че ви би по една БЦЖ щото иначе с днешната пишман-медицина и клоуни докторя щяхте да сте отекли в канала.
83
2
 
13
 
! Отговори
До 85 преди 4 години
Браво на Габровските управляващи.За съжаление в огнището на заразта в момента град София, ние не виждаме да се взимат такива мерки.
82
1
 
8
 
! Отговори
акт преди 4 години
Искате да пътувате за разнообразие - хубаво! И какво ще видим по пътя - ***, дами и господа, всякакъв, торбички, бутилки, хартии и др. такива, неизрязани храсти се веят пред очите ти... и пак сметища отстрани на пътя. В градовете е същото - бунища навсякъде, в София даже и по спирките. Знам, че струва пари почистването. И тук има място за доброволчество! Май ще осъзнаем, че и тези гадости навсякъде около нас са живата зараза.
81
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
само говорите не излизаите хората не излизат но болните се увеличават що е тоооо
80
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Математиката е за безбожните."Ми - не. Нютон, който е пренаписал половината математика и създал диференциалното смятане за да създаде основа за откритията си във Физиката, има два пъти повече написани духовни стихове от откритията си в науката. С физиката се дели на преди Нютон и след Нютон.А на теб вярата ти е оправданието че си пpocт...
79
1
 
7
 
! Отговори
345 преди 4 години
то има и грип Б в момента, така че мисля, че болното гърло и температурата не винаги са симптом на коронавируса, щом теста е отрицателен, значи е нещо друго. Бързите тестове са си показател.
78
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кантарджиев и Муфтаджийски.....ха-хаВиж им имената и това стига.
77
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Очаква се на Великден генерала да забрави да поздрави зрителите за празника и да почне със поредната статистика.
76
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е те Франция вече гонят Испания и Италия и извозват болни в Германия Швейцария и Люхембург а според световните класации се водят за Здравна Система номее едно в Света.Та си прави изводите какво ще стане в България при тая ситуация.Дано БЦЖ верно да помага ама няма категорични доказателства че иначе....
75
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мутафчийски, оня ден Киро Брейка в последния си клип в ЮТУБ много добре го каза...С това и започна клипа: " Представете си тия 2 седмици последните дето изминаха, че са маратон от 42 км, и избягваш тия 42 километра със сетни сили- издържаш у вас без доходи заврян 2 седмици тоест. А вие искате сега още 150 км да избяга маратонеца, вече напълно изтощен? Още един месец да сме заврени у нас без доходи? Вие нормални ли сте, бе?"П.С. Не съм го цитирал точно Киро, но нещо от рода беше.
74
1
 
12
 
! Отговори
До 81 преди 4 години
Аз говоря за Габрово !! Постоянно обикалят камиончета и хора екипирани като космонавти пръскат.Целият град мирише на белина.В Лидъл има човек с ръкавици,който след всяко ползване на количка я пръска.Също и дезинфиктант на входа.Във фирмата,в която работя механика ежедневно също пръска,а чистачките летят с препарати !
73
4
 
7
 
! Отговори
РБ преди 4 години
Главният Гробар на Републиката брои "жертвите" !!! Прибрали са овцете в кошарата и се надяват да отмине бурята !!!
72
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 78Да наистина виждам какви мерки се вземат по света.В Индия ги поливат с белина с във Франция се разхождат в парка.Виждам че в Бг положението клони към Индия.Също така виждам че си много ***!!!
71
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да обслужваш власт, която погуби, уби и прогони милиони българи и да ни дрънкаш, че си загрижен за нацията говори за известна доза шизoфрeния.Какво стана с демографската криза опа едно нищо не стана същото ще стане и с Короната. Не излизайте ще бъдете глобени, това ли е всичко което тоя миризлив щаб може да направи.
70
4
 
12
 
! Отговори
Попс преди 4 години
Абе слагайте катинарите на всички църкви.. Кво чакате ? Мишкари.