През 2015 г. аудито на Кристиан удря челно Рено в насрещното

Тогава е глобена майката, Десислава Пешева, с 1000 лева
Обновена: 23 апр 2020 15:47 | 23 апр 2020 14:02, Нели Христова
221
През 2015 г. аудито на Кристиан удря челно Рено в насрещното
Снимка: Facebook

През 2015 година, същият джип Audi Q7, с който Кристиан Николов блъсна колата на Милен Цветков, претърпява инцидент. След разследване, което продължава повече от година, е глобена майката на момчето с 1000 лева, съобщават от "24 часа".

Автомобилът на Десислава Пешева се е движел в насрещното малко преди полунощ на 2 октомври 2015 година. Колата не изпреварвала друго превозно средство, пише в решението на съда. Последвал челен удар с Renaut, шофирано от мъж. След катастрофата той е бил със счупен десен крак, което се води средна телесна повреда.

Разследването продължава повече от година. В крайна сметка Софийският районен съд я освобождава от наказателна отговорност и е глобена с 1000 лв.

През 2015 г., когато става първата катастрофа, синът й Кристиан е бил на 17 г.

Това дело също ще се проверява от прокуратурата по разследването за катастрофата с Милен Цветков.

Според БНТ у разследващите има съмнение, че при инцидента през 2015 година Пешева е поела отговорност за катастрофа, която е причинена от сина и Кристиан. По тази причина Върховната касационна прокуратура изземва това вече приключило дело и ако събере достатъчно доказателства е възможно да го възобнови.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
0
 
6
 
! Отговори
хх преди 4 години
Това ли беше лекия инцидент за когото говори чичо Полицай ? Че то тогава, аз дето ме глобиха за минаване на червено трябваше да мина само с намигване и махане на ръка ахаха
184
0
 
7
 
! Отговори
Гост преди 4 години
И тогава и сега ще се разминат,плащаш и си недосегаем.Щом не си прегазил някой от силните на деня значи всичко е наред и ще отървеш кожата.Това е нашата реалност.Сега ще видите за какво протакане ще става въпрос и от колко кладенеца ще се изкара вода как видите ли мъртвите са виновни ,че са се пречкали по пътя.
183
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 185Не оневинявам и защитавам наркомана. Но и самия Милен е от тази порода. И той е хванат да "подрежда" с автомобила си кашпи под въздействието на алкохол на известен столичен площад. Екпът на нощното му предаване също има много да разказва. Противоречива личност. Оценил първата си съпруга, след като я загубил по негова вина. А и сега при завръщането си на екрана с подигравката с маските......И убиеца и жертвата се подиграват на правилата и реда. После, ама. Е, ама!
182
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Досега ромите ми бяха трън в очите, но сега вече тези двамата ... на снимката са ми безспорни "фаворити" ! Няма такива *** !
181
3
 
8
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 4 години
"Либерал-демокрацията" унищожи Морала,Културата,елементарното възпитание и взаимоотношенията м/у хората в България...( всеки да се спасява кой както може не е решение и изход от ситуацията )
180
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Та викате значи,че на 22 годишният Кристиян преди 5 години ,,Аудито Му'' ударило някаква друга кола ? Че то това Ауди много лошо бе! Момченцето си играело в училищният двор с другарчетата си,а Аудито му да прави таквиз бели! Хммм,...то това Ауди не беше на някаква бизнес шайка? Или пак се бъркам нещо?
179
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега ще се окаже, че Аудито е рецидивист и ще го осъдят него
178
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Върнете Милен бе *** нещастен.Не искаме мафиоти в тая държава искаме нормални хора като Милен.Вие *** скапани крадци на прехода
177
1
 
16
 
! Отговори
. преди 4 години
Не мога да им гледам нещастните физиономии на тея.
176
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Дрогата е зло !Че е зло дрогата, спор няма никакъв!Но не всеки можеше да е на мястото на шофьора убиец!По-скоро всеки можеше да е на мястото на жертвата.
175
0
 
9
 
! Отговори
Koko преди 4 години
как така всеки може да е на негово място ? Поясни, или искаш да го смениш в затвора, защото обичаш затворнически ласки. Там той ще опознае тялото си и ще го сподели със съкилийниците. Ще стане добра мома
174
25
 
0
 
! Отговори
Дрогата е зло ! преди 4 години
Всеки можеше да е на мястото на каралото кола момче .
173
0
 
24
 
! Отговори
хейтър преди 4 години
Движи се в насрещното без да изпреварва. И удря челно кола която си кара в пътя. Този верно е пълен малоумниk. То не кола, а дори количка от мачбокс трябва да му забранят да управлява.
172
0
 
21
 
! Отговори
адвокат преди 4 години
Осъждайте го по-бързо да не го осъди онзи от горе. Трети път ще му е за последно.
171
4
 
0
 
! Отговори
До 174 преди 4 години
Пиши се ***,неграмотнико.
170
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНаправо му е "одрал кожата" както се казва.
169
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо в заглавието ауди е с малка буква, рено с голяма?Това е дискриминация!
168
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наркомана дали знае, че е копе*е на Миньо Стайков?! И ако не знае да се погледне в огледалото и после някоя снимка на Миньо! Истинският му баща ако е мъж на място да го припознае като свой син и да му даде още някой милион че ще му трябват в затвора!
167
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 157Ако вдяваш поне малко, тия са НАСЛЕДНИЦИТЕ на НАРОДНИЯ ТИ СЪД, глопако!!!
166
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И двамата не стават за нищо. Секретарката на минъо и малкия й наркоман са заплаха за обществото и трябва да лежат в затвора!