Новини от КНДР: Ким Чен Ун починал или в кома?

Жена, която твърди, че е племенница на китайския външен министър е съобщила новината
Обновена: 26 апр 2020 10:11 | 26 апр 2020 00:11,
239
Новини от КНДР: Ким Чен Ун починал или в кома?
Снимка: БГНЕС

Ким Чен Ун може да е мъртъв или в кома, пишат някои световни агенции. По непотвърдена от севернокорейските власти информация, той претърпя сърдечна операция преди дни.

Заместник-директор на новинарския канал в Хонконг - жена, която е племенница на китайския външен министър, е заявила, че Ким Чен Ун е мъртъв.

Тя е публикувала информация до нейните 15 милиона последователи в Weibo, съобщавайки за смъртта на диктатора, като се позовава на много сериозен източник.

Още по темата

Японско списание пък обяви, че Ким Чен Ун се намира във вегетативно състояние, след като е възникнал проблем по време на сърдечната му операция, предава Bulgaria ON AIR.

Доклад, който е позован на китайски експерт, запознат със състоянието на Ким Чен, твърди, че лидерът е усетил болки в гърдите в началото на април, докато е бил на посещение в провинцията.

Било е необходимо да му се постави стент, но очевидно това не се е случило навреме или "ръцете на хирурга са треперили", пишат още медиите.

През последните седмици севернокорейският лидер няма публични изяви, а преди дни CNN обяви, че Ким Чен е в "сериозна опасност" след сърдечна операция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
27
 
10
 
! Отговори
Есовец преди 4 години
Какви изтормозени хора в Северна Корея?!Имаше документален филм по National Geographic, хората си живееха доста прилично!Имат си работа, качествена храна, забавления!В Европейска България 1 месец вкъщи и нямате как да си платите кредитите и интернета...Голям охолство в България, корейците тръгнахме да съжаляваме.На тях поне Китай им помага, а на България никой не помага, а всеки краде!
35
0
 
6
 
! Отговори
мразичервенотиквеник преди 4 години
Ах ми той умрял *** ! Сега корейчетата ще си поплачат и туки виж след една седмица ни обявят че и коронавируса умрял . Много яка конспирацийка можеда излезе от това .
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бригадата от видни китайски лекари ще спаси другаря Ким или в най-лошия случай ще го зарази с Ковид.
33
6
 
3
 
! Отговори
Fake news преди 4 години
Тази новина не е потвърдена. Има само спекулации по тази тема, но няма официално потвърждение. Всичко започва от видео в ютуб.
32
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малко редакторски пръдни за лека нощ...
31
6
 
4
 
! Отговори
ъцз преди 4 години
Не мисля, че има смисъл да обясняваш на тези *** , каквото и да било. По NG даваха една поредица Апокалипсис - война на световете нека да гледат там как и защо Корея е разделена и какви ги вършеха САЩ във Виетнам. Защото и Виетнам бе разделен на северен и южен
30
9
 
3
 
! Отговори
АнатемаНаСулЮ Пасито преди 4 години
Бас държа,че краварете (СеРеУ -то и МИ -5-Новичоците)са му свършили работата.
29
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прападна ми надеждата, че тоя човек ще построи най-сетне комунизма и аз приживе ще мога да видя това чудо на човешкия гений завещано ни от Маркс комунизЪма. Явно отново ще трабва човечеството да чака поне още 100 години.
28
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Естествено че Северна Корея и Южна няма да се обединят.Да не мислите че дебелият управлява нещо тоя е васал на Китай.А Южна Корея е марионетка на Сащ в региона.Как ще се обединят освен с война.
27
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами вервай не вервай, твоя работа, но определено не са чак толкова зле както се определят нещата и се представят. Всяко нещо има две страни. Хората там живеят сравнително спокоен живот ако си гледат работата и не се занимават с глупости. Северна Корея е пълна с китайски заводи и повечето стоки в Европа на които пише производни в Китай всъщност са произведени в Северна Корея.
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 36 Да бе, изобщо не са зле нещата там.Вервайте.
25
17
 
0
 
! Отговори
Иво преди 4 години
Комунизма никога няма да се затрие. Той е създал света.
24
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като човек пребивавал в Южна Корея и съдейки по клипове за Северна Корея смея да твърдя, че сме в голяма заблуда как живеят хората в северната част! Не е чак толкова зле колкото се описва дори напротив! Разбира се, че са *** управляващите там, но са една династия и приближените им, а в останалата част от света крадат наред. Очаквам обединение на Корея и реално става доста силен играч в световната политика. Ядрена сила с договори за безмитна търговия с цял свят и яка индустрия
23
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
После ще поплача, че сега имам малко работа...
22
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната фалшива империалистическа партенка !!! Ким е най големия политик и държавник на нашето съвремие !!! Истински патриот, родолюбец и борец за световен мир !!! Да му пожелаем бързо оздравяване и отново да всява страх и паника сред атлантическите империалисти!!! Такъв човек не се предава лесно а и е целунат от Господа !!!! Дръж се другарю Ким!!!! Българските патриоти винаги ще те подкрепяме !!!
21
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съмнявам се да има двойници. Освен него не вярвам да има втори дебел там. Ако хвърли топа, дали генералите ще се сбият за властта?
20
4
 
6
 
! Отговори
Тъпомер преди 4 години
Вече ме напушва на смях,та чак и коментари,абе дай му на кучето кокал.......
19
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Което и от двете да е,заслужил си го е.
18
0
 
15
 
! Отговори
Бай Йух преди 4 години
Ако Кимчо е дал фира, това е не защото се е разболял от Ковидчето. По-скоро да е отровен защото имаше различни възгледи от тези на баща си. В крайна сметка войната между вътрешните кръгове в С.Корея ще му разкаже играта. Ще приключи своя живот като дядо си ... само че млад !
17
9
 
7
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
всички ще умрем