Руската тактика: Офанзива в пет лъча, които се събират в Маринка

Разширяването на фронта се очаква да омаломощи украинската армия
20 фев 2024 10:25, Петър Бойчев
144
Руската тактика: Офанзива в пет лъча, които се събират в Маринка
Снимка БГНЕС

Превземането на Авдеевка е много важен сигнал, тъй като след няколко седмици предстоят изборите в Русия. Путин се нуждаеше неистово от победа, която да обяви на своите сънародници. И даже град, който е напълно разрушен и в момента не представлява някаква сериозна крепост на украинската армия, той го превръща в историческа победа на Руската армия. Това коментира за Радио "Фокус" Милен Керемедчиев, бивш зам.-министър на външните работи.

Според него руската офанзива ще се разпространи в пет лъча.

"Пет лъча, които ще отидат към Маринка, към границата между Донецк и Луганск. Идеята на руското командване е колкото може по-бързо да се достигне до границите на провъзгласилите се три републики, които все още не са 100% под руски контрол. Но разтягайки нападението в пет лъча, имайки предвид численото превъзходство на руската армия, се разширява фронтът, което прави защитата му от украинска страна много по-трудна".

По думите му следващите месеци ще бъдат жизненоважни.

"Според мен краткосрочната цел на Русия е завладяване изцяло на териториите на провъзгласилите се републики и задържане на тези територии. Съмнявам се, че те ще продължат навътре в дълбочина, на запад в Украйна. По-скоро, завладявайки тези територии, окопавайки се и защитавай ги, ще да направят бъдещите преговори с изключването на тези територии незаобиколим фактор. Т.е. превземайки тези републики, те категорично вече ще се водят за руска територия и преговорите оттук нататък ще бъдат много по-сложни".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нацистите пак загубиха войната. Не ни върви.
107
0
 
5
 
! Отговори
Уфььь...пак ли: преди 2 месеца
..."специалиста" Керемидов...????
106
1
 
4
 
! Отговори
До даскал Педро преди 2 месеца
Даскале Педро , нашите деца няма как да ги научиш да са педровци. Те имат глави и мозъци , и родители с глави и мозъци. Пък ти дерзай .
105
3
 
16
 
! Отговори
Киро Канадеца преди 2 месеца
Преговорите са само в главите на американските марионетки. Руснаците въобще не мислят за друго освен тотална капитулация. Това значи ново правителство в Киев под техен надзор и референдуми в останалите области. Без Харков, Одеса и Николаев няма да има нищо стабилно. Въпросът е на няколко месеца, а новогодишно, може и да има евентуално споразумение.
104
2
 
18
 
! Отговори
пазибоже преди 2 месеца
Оле, майкоуу! Маринка падна преди месец, а 5-те лъча изобщо не се събират, ами се раздалечават! То иначе само наркоман може по събиращи се посоки да разпръсне хората.
103
3
 
14
 
! Отговори
Covid_22 преди 2 месеца
Една от малкото статии написани с анализ на истински факти. Преди години един комшия каза украинците са си виновни че извикаха руснаците и няма да могат да ги изгонят никога от своите земи.
102
1
 
0
 
! Отговори
108 преди 2 месеца
на килим
101
3
 
13
 
! Отговори
Един преди 2 месеца
*** зам министърче даже не си е направило труда да види къде е Мариинка на картата. А просто плеще глупости, вероятно написани от някой некадърен ПР.
100
7
 
11
 
! Отговори
кака преди 2 месеца
Мечката крачи на запад
99
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Руснацитя бяха на косъм от това сега да карат BMW-та и Mercedes-и, но англосаксите ги спасиха от тази зла западна участ и сега живеят добре, влачейки се със продрънканите си УАЗ-ки по необятната степ. В тези земи, където и да идеш - трева не никне.
98
4
 
8
 
! Отговори
до Възраждане преди 2 месеца
Предатели ,чуждопоклоноци и дупелизци в булгария винаги е имало. Добре че сте малцинство. Верно е че сте кресливо малцинство, но все пак МАЛЦИНСТВО.
97
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Хунка -Най -голямата грешка на англосаксите дядя Адолф беше ги сварил за три месеца 4 000 000 пленени.
96
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Руснаците в момента пердшат здраво наркосите край Маринка,вече ги изгониха от Победа въпреки че там са изпратени подкрепления. Малкото останали наркоси по стар хохълски обичай са се изпокрили по мазетата,о където скоро или ще избягат или ще бъдат избити. В Новомихайловка и Георгиевка наркосите също отнасят здрав пердах.
95
1
 
7
 
! Отговори
Деди преди 2 месеца
Миленка, дипломат си, ама май не си наясно с едно "правило" в преговорите - те никога не са били сложни след постигане на ооставените ЦЕЛИ!
94
8
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 2 месеца
Хаххааа, руската тактика всеки я знае от едно време: "Изпукай патроните и пушката в ГЗ" :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
93
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Численото превъзходство на Русия,хахахаааа. Зелката обяви че наркокартела разполага към момента със 880 000.наркоси.
92
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Керемедчиев е голяяям авторитет, няма що. Същият, който мънкаше наскоро, че трябвало да се държим ПО-МЕКО с Австрия заради блокирането на Шенген, а не твърдо като румънците. То каквото превземат руснаците, все "няма значение". като тъповато хлапе, което го разкатават от бой и то продължава да хленчи "Да, ама не боля". Даже сигурно е украинска победа бягането презглава от Авдеевка. Нейсе, дано свърши скоро тая война (а и всички други), че покрай иди0тите сума невинен народ загива.
91
4
 
23
 
! Отговори
Провал си се !!! преди 2 месеца
До Учител.....Явно е че въобще не успяваш !!! Освен това е много ясно че не си учител, ами краваркса ***. Предатели ,чуждопоклоноци и дупелизци в булгария винаги е имало. Добре че сте малцинство. Верно е че сте кресливо малцинство, но все пак МАЛЦИНСТВО.
90
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този Керемидчиев повече не го слушайте, Маринка е вече руска, в момента руснаците стъпват в съседното Победа.
89
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Руснаците и шишета да мятат по тях пак ще ги бият, укретата стоят и се чудят кво да правят, абсолютни аматьори