Хотел "Карлтън" – най-добрият в Европа

Място за ски и почивка, което определено си заслужава
Обновена: 9 дек 2011 19:46 | 9 дек 2011 19:46,
1
Хотел "Карлтън" – най-добрият в Европа
Снимка: adelto.co.uk

У нас все още не е много снежно, което по всяка вероятност разочарова повечето скиори. Има места обаче, където покривката е достатъчно дебела и наситена и ски сезонът вече е започнал.

Едва ли има някой, който да не е чувал за ски курорта Сейнт Мориц в Швейцария. Вярно е, че не е по джоба на повечето българи, но пък там от пистите до хотелските стаи нещата са на много високо ниво. И фактът, че обявеният за най-добър хотел в Европа "Карлтън" се намира там, не е никак случаен.

Сградата е от тези с по пет звезди и ще разберете, че и петте са напълно заслужени. И 60-те предлагани апартамента са с невероятна гледка към езерото в Сейнт Мориц и прекрасните Алпи.

Те са обзаведени от дизайнера Карло Рампаци, след като хотелът търпи сериозен ремонт през 2007 г. Всички разполагат с баня с вана, в по-голямата си част с отделен душ, халати за баня, сешоар, телевизор с плосък екран, телефон, сейф и минибар.

За удобство на клиентите "Карлтън" разполага с 2 ресторанта и бар, детски клуб (от 3 до 12 год.), ски под наем, ски училище и спортен магазин, както и спа център "Carlton Spa" на площ от 1200 кв.м. Жп гара Сен Мориц е на около 500 м, летище Цюрих на около 220 км.

Луксозната атмосфера се допълва и то два първокласни ресторанта - Romanoff и Tschinè. Лобибарът на хотела разполага със слънчева тераса с изглед към езерото Сейнт Мориц.

На абсолютен релакс ще се насладите в "Carlton Spa". Три басейна, сауна парк, парна баня, финалндска сауна и леден фонтан са на ваше разположение. Разбира се, има и модерен фитнес център, който да се погрижи да не загубите форма сред този разкош. Срещи заплащане можете да се разкършите със ски бягане, кънки бягане, разходки с впрегнати шейни, поло, кърлинг.

Разгледайте в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
ku4eto преди 12 години
///Място за ски ///................ами много големи преспи има по пътищата и не може да отидем на ски......................и там нямат клиенти та ги намират с тези статии,ама няма кой да се върже