Добре дошли в турското Сен Тропе

Наслада за сетивата в Бодрум
17 юни 2012 14:25,
121
Добре дошли в турското Сен Тропе
Снимка: adelto.co.uk

Представяме ви един от най-уникалните хотелски комплекси на турската Ривиера. Запомнете името му - то е Kempinski Hotel Barbaros Bay и се намира в Бодрум. Това невероятно място е открито за първи път преди столетия от рибари, поети и художници, които се наслаждавали на залязващото слънце, което потъва в лилаво-оранжева въздишка зад спокойните води на Егейско море.

А днес, това е място, където можете да извлечете максимума от всеки един момент докато се взирате в морското дъно, което се вижда през ясните, кристални води на частния плаж на хотела.
Неподправената екзотика на Kempinski Hotel Barbaros Bay е съчетана с вдъхновение от автентичността на региона. Тук можете да се насладите освен на всички луксове, характерни за хотел от този клас, но и на изключителната местна, гурме кухня, базирана на морските дарове.

Хотелът има от всичко в изобилие - 173 луксозни стаи, уединени, скрити заливи, исторически забележителности, голф игрище, СПА комплекс Six Senses, всички видове водни спортове, страхотно обслужване и нощен живот от световна класа.
Една от най-изключителните услуги на комплекса е трансферa на гостите му с хеликоптер до и от летищата в Бодрум и Измир.


Разгледайте снимките на комплекса в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още по темата: БодрумкурортТурция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
1
 
! Отговори
до 67 преди 11 години
Абе кофти ни звучи мнението на 66, но като се замисля, не е много пиян....
52
9
 
13
 
! Отговори
много злоба преди 11 години
Много злоба в този малък, жалък, мързелив, завистлив , крадлив ,лъжлив народ ве...Много злоба и много завист...Как беше то?" Я не сакам язе да съм добре , я сакам на Вуте да му е зле"Та един се е изсилил и иска земетресение на цяла територия когато и под него земята клокоти и бучи..Ето това е да си българин, и за това до българския казан в ада дявол не стои.Няма да се оправите, няма да има ред в тази свинска *** наречена на геогравско понятие ***. Поне до 2023 няма да се оправи..
51
1
 
6
 
! Отговори
do 66 преди 11 години
Муахахахахахахахахаа...на колко ракия си ве пич?Хахахахаххахахахахах....
50
10
 
3
 
! Отговори
Xaxaxa преди 11 години
Nikoga v TR , dori bezplatno .
49
6
 
19
 
! Отговори
Турист преди 11 години
Единственото хубаво на Турцие е, че можеш да играеш тенис с доматите им :)
48
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Които толкова се прехласват по Турция, предполагам, че това ви е най-далечното пътуване. И нали е чужбина, значи е 100 пъти по-хубаво от всичко тук... Не казвам, че по нашите курорти всичко е на 6, но и техните не са толкова хубави, колкото ги представяте. Пожелавам ви да си позволите някой път да отидете на някое наистина хубаво място, за да ви се отворят очите!
47
9
 
12
 
! Отговори
До 57 преди 11 години
Като не ти пасвапочивай у българско.Естествено ако имаш парички:)С този свински нравнай-добре стой си вкъщи.Поздрави от Торонто за малкото останали нормални хора в Бг.
46
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kakto vsjaka nazia i bulgaria si ima hateri ! a tova sa imenno tezi koito postojanno se oplakvat i tursjat vina v drugite, zavijdat shtoto ne mogat da si pozvoljat tazi povi4ka
45
7
 
11
 
! Отговори
до 47 преди 11 години
Ами те те чакат там приятелче заповядай. Ако искаш с танк, ако искаш с гаубица. Но дали ще се върнеш е въпроса?Турците нямат едиственно добри курорти те имат и добри,избръснати, *** и вирнати *** за такива като тебе. Ей човешката завист няма почивен ден. Кажи нещо за курорта, макар и негативно...щял да ходи с танк-аман от комплексари , радостното е,че сте на изчезване и тази година на турското средиземноморие ще почиват по-вече българи отколкото на българската черноморие..***...
44
12
 
19
 
! Отговори
до 53 преди 11 години
Да кажеш че Ефес е хубава бира е егати и вица :))) олинклузив съм го намразил точно в Турция и вече не ползвам тази олигофренска услуга ........ И накрая харесвам бира или бяло вино със свински пържолки или свински вурстчета, така че турция у лево, не ми пасва ...........ти ако искаш ходи
43
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"За да научиш повече за пътя пред теб, питай тези които се връщат.....)
42
4
 
15
 
! Отговори
Toronto преди 11 години
До всички завистливи и полуграмотни хора.От завист и простотия ще прегреете в тази жега!Турците не ги мислетекочината си оправете!
41
3
 
9
 
! Отговори
до 51 преди 11 години
Точно в Турция да избягаш от презастрояването е смешно :)))Региона на Анталия е един от най презастроените туристичеки райони в сввтовен мащаб
40
12
 
12
 
! Отговори
до 50 преди 11 години
Личи си, че не си ходил никога! Или си бил в някой 3 звезден хотел!Бирата им Ефес или Туборг е мн. по-хубава от всички български бири!Да не говорим от предлаганата по българските ол инклузиви!Храната - перфектна и не е нужно непременно да се тъпчеш в жегата със свинско.За жени - който търси има всякакви националности, а туркините не са повече от 10% от почиващите! Та на който не му връзва - негов проблем!
39
5
 
14
 
! Отговори
Belinski преди 11 години
mnogo sa chisti turskite kurorti!mnogo hubav diskreten service imat - ne se vijda koi chisti, koga chisti, a e vinagi chisto! za klientite ima peralni mashini,sushilni mashini, utii, masi za gladene, mesta za sushene na drehite im!personala e chist, spretnato eleganten - perfektni pricheski, beli rizi, cherni pantaloni, lasnati obuvki, lubezen, uslujliv,usmihnat, govori chujdi ezitzi - vednaga razbira kakvo iska klienta i go pravi.... nyama debeli i razpasani hora v service, kakto v bg!
38
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До всички "разбирачи", които не са стъпвали в турски курорти, но иначе "знаят" какви са "фанатици" говорят с разбирания, език и закани, характерни по-скоро за талибани, отколкото за европейци - отидете до презастроените и "много хубави" български т.н. "курорти" и се къпете в море пълно с какви ли не отходни отпадъци и не се изказвайте "компетентно" за неща, които нигока не сте преживели лично!
37
15
 
28
 
! Отговори
Турция ли ? преди 11 години
Бирата им пикняЖените им като бъчвиВиното им - чист оцетДоматите им като топки за тенисИ на всичкото отгоре няма къде да хапнеш една свинска пържола :)НЕ МЕРСИ !!!
36
8
 
18
 
! Отговори
Хихиихихиии:))) преди 11 години
Като дестинация Турция е супер!Който иска да се наслаждава на мутри,евтин алкохол,чалга и кучкипредпочита Бг.
35
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Паралия никога няма да замени Сен Тропе с анадолски курорт.
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ти конкретно живеешв черна дупка, дорин езнаешкак живеят съседите ти