Добре дошли в турското Сен Тропе

Наслада за сетивата в Бодрум
17 юни 2012 14:25,
121
Добре дошли в турското Сен Тропе
Снимка: adelto.co.uk

Представяме ви един от най-уникалните хотелски комплекси на турската Ривиера. Запомнете името му - то е Kempinski Hotel Barbaros Bay и се намира в Бодрум. Това невероятно място е открито за първи път преди столетия от рибари, поети и художници, които се наслаждавали на залязващото слънце, което потъва в лилаво-оранжева въздишка зад спокойните води на Егейско море.

А днес, това е място, където можете да извлечете максимума от всеки един момент докато се взирате в морското дъно, което се вижда през ясните, кристални води на частния плаж на хотела.
Неподправената екзотика на Kempinski Hotel Barbaros Bay е съчетана с вдъхновение от автентичността на региона. Тук можете да се насладите освен на всички луксове, характерни за хотел от този клас, но и на изключителната местна, гурме кухня, базирана на морските дарове.

Хотелът има от всичко в изобилие - 173 луксозни стаи, уединени, скрити заливи, исторически забележителности, голф игрище, СПА комплекс Six Senses, всички видове водни спортове, страхотно обслужване и нощен живот от световна класа.
Една от най-изключителните услуги на комплекса е трансферa на гостите му с хеликоптер до и от летищата в Бодрум и Измир.


Разгледайте снимките на комплекса в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още по темата: БодрумкурортТурция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
3
 
15
 
! Отговори
до КОНСТАНТИНОС ВЕЛИ преди 11 години
На 02 Септември при Думлупънар позорно се предават генаралите: Трикупис ,Димарас, и Дигхенис(Dighenis) със над 35.000 армия. За два дена 120.000 гръцка окупационна армия е разделена на две, голяма част обкръжена, избита или пленена, останалата част се изтегля към Акташ ваади, където на 30.08.1922 година става генералното сражение. Десетки хиляди гърци оставят костите си на бойното поле за да се закълнат,че никага вече няма да стъпят на турска територия като врагове. А за 20 Юли 1974 да не говоря
72
5
 
15
 
! Отговори
до КОНСТАНТИНОС ВЕЛИ преди 11 години
Бугарите започнаха да пишат и говорят и от името на гръцките си братя по религия. Прави са , защото над 165.000 българки правят *** на гърците и им топлят леглата. Няма лошо да се подкрепят взаимно, защото за дребните и нищожните е присъщо да се събират като *** на едно място та да миришат по-вече. Все пак няма да мина без да подсетя любимия грък на няколко дати с няколко имена та барем този път не го хванем пак по бели ***.19.04.1897; 26.08.-30.08.1922-Афион-Карахисар; 20 Юли 1974-Кипър.
71
29
 
2
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОС ВЕЛИКИ преди 11 години
БОДРУМ--НЯМА ТАКОВА АЛТАИСКО ИМЕ--ГРАДА СЕ КАЗВА ХАЛИКАРНАС И Е ГРЪЦКА ДЪРЖАВНА ТЕРРИТОРИА--КАКТО И ЦЯЛА МОНГОЛСКА-АРАБСКА ТУРЦИЯ Е СТАРА ГРЪЦКА АНТИЧНА И ПРАВОСЛАВНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ..ДААА ТУРСКИ СЕМИТИ---ВАШТА ЗЕМЯ Е ГРЪЦКА--НАША ЗЕМЯ
70
2
 
3
 
! Отговори
до смях преди 11 години
Това,че работиш във висше учебно завидение да не би да те изхранва напълно? Удовлетворява ли те заплатата? Колко квадрата е панелката ти? 48? 55? 62? Колко? В София не се ли изпращат парите от курвълъка в Европата? Няма ли от София да няма работещи в стъклените витрини на Амстедрам, Хамбург или Копенхаген? Нима няма софиянки които топлят леглата на гърците и испанците и "така работят на Запад"?А ти нищо не каза за семейството? ака си и изсъхна м/у краката ти?Вечно така наблягаш ли на правописа?
69
8
 
34
 
! Отговори
Ястр3б преди 11 години
Само едно подхвърляне на око по коментарите и моментално човек разбира, защо българите се славят около света не само като един малък, но и колосално злобен народ! А бе бантустанци, вие дали изобщо мислите да ставате хора като хора!?
68
2
 
8
 
! Отговори
пак преди 11 години
Пак трият тези коментари които изкарват на показ немотията, злобата, завистта на малкия човек на Европа-*** на Европа-българина/ката. Вместо да се надхвърляте учете се маалко на морал. А тази от София която се хвали с дипломата си мога да й кажа,че и Калинка Иванова Илиева също си имаше диплома, даже и пост в МЗХ но не я държаха. Ти колоко фолоцио и на колко професора от института ги направи та се хвалиш с дипломата си? Лъжиш се скъпа,аз съм много по-горе в жизнения и научен стандарт от тебе
67
5
 
9
 
! Отговори
смях! преди 11 години
***, не се пише "дошел" а "дошъл". Запис с пари няма откъде да ми дойде-от София съм. Най-смешното е, че съм жена, образована, на години, работя във висше учебно заведение. Ти си бил слаб ученик, драги, а до студент не си стигнал. Комплексар, арогантен, недоволен от живота човек, който ръси цинизми, но само във виртуалното пространство. В живота си плахо , обидено човече, което мрази себе си. Не си за смях, за съжаление си.
66
0
 
1
 
! Отговори
до 80 преди 11 години
Режа ти главата и я хвърлям, няма какво да внимавам с тебе, куче скапано.
65
0
 
32
 
! Отговори
ani преди 11 години
Абе, какво се дърлите? Като не ви харесва не ходете, ако сте ходили изобщо. Но който веднъж е ходил повтаря, защото нивото на обслужване е високо и храната е по-чиста по отношение на изкуствени ***. Миналата година в Мармарис чувах навсякъде българска реч. А за бира Ефес ми е любимата.Не обичам етническите конфликти. Ако сте толкова големи "патриоти" защо не гледате какво производство са стоките в магазина и да купувате само bg стоки, ама не го правите!
64
4
 
1
 
! Отговори
до 85 преди 11 години
Това куче 80-ти просто плаче за дръвника...както Йосиф Сърчаджиев би изревал, само че в истинското си АЗ "... На дръвника"! Само от нож разбират кучетата.
63
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Турция не става за почивка, съшото презастрояване е като в Бетон бийч, не се пуши в нощните барове, много руски шляпки, плажната ивица е тясна, алакарт кръчмите са много скъпи и юли и август е отваратителна горещина .........Гърция и Хърватия е доста по добър избор
62
31
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
знайте ли вие к'ва турция ще ви дам ,к'ви 5 лева и курорти???Хора които вместо знака"STOP" допреди няколко години използваха тяхното си"DUR",защото са фанатици до мозъка на костите си, както всички държави по света го ползваха, не може да е дестинация за почивка за мен. Това са чисти лицемерни ганатици. Гнус ще ме е, срам ще ме е ако съм се възползвал от техните услуги на курортите им.Мангизи да ми дават, не отивам там. Думата Турция е проказа за мен!
61
3
 
6
 
! Отговори
до завистливия идеот преди 11 години
Аз те чета много внимателно . И за това,че те чета много внимателно те питам ;В колко такива малки градове си бил самият ти и от колко такива имаш лични наблюдения, давай имена на градове.Немотията, недохранването, антисоциалната политика на твоето правителство те е озлобило. Повярвай ми аз нямам никакав приност в това хазната ти да е празна, да си безработен, да нямаш семейство, *** или жена ти или сестра ти да са някъде из Европа на секс туризъм за да те изхранят тебе..
60
14
 
5
 
! Отговори
до 74 преди 11 години
не е само Босфор т на този свят за да представя Турция в разкош с натрапените сериали от там. Има и други телевизии има и нет и хората знаят че извън Анкара, Истанбул и морските курорти на Турция другата част от територията на Турция и населението й там гният в посредственост, нищета и примитивизъм. Да не споменавам Анадола само, която е част от Турция. Там пък е дива ориенталщина дето и в най-бедния район в България го няма това.
59
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
73, Навсякъде има мръсотия и бедност - нормално е. Но на някои хора им е трудно да осъзнаят, че има и друго освен това, което им се навира в очите. Явно има твърде много българофоби сред нас самите. Познават се лесно - всичко НЕбългарско им харесва, всичко в България им е противно и любимите им изрази са "абсурдистан", "чалгария" и онази глупост за двата терминала. Все пак браво, че се опитваш да им набиеш нещо в главите! Респект!
58
8
 
4
 
! Отговори
до 74 преди 11 години
Чети ме внимателно бе, . Казах че извън големите им градове всичко е една жалка примитивност.
57
4
 
5
 
! Отговори
до 73 преди 11 години
Кой те излъга? До колко такива "мизерни града" си ходил? Кажи имена на градове."dragunov7.62 "- моите уважения. Друго е да си умен и почтен човек....Благодаря ти.
56
7
 
7
 
! Отговори
до 69 преди 11 години
Ти като се замислиш така малко по-прецизно не смяташ ли че извън големите градове на Турция е пълна мизерия и примитивизъм от 19-ти век? Знаеш ли го това или само което ти покажат от Босфор тв с турските си сериали и луксозния живот представен там, това виждаш?
55
2
 
14
 
! Отговори
dragunov7.62 преди 11 години
На когото не му харесва просто да не ходи там , но да пишете глупости от яд и злоба няма смисъл .Тия където само плюят не могат да си позволят да отидат на български курорт , а какво остава за Турция.
54
9
 
14
 
! Отговори
от една статия преди 11 години
По данни на туроператорските фирми любимата страна за ваканция на българите през изминалата година е била Турция.Освен че е наблизо, южната ни съседка привлича с високо качество на услугите и достъпни цени. Българи от средната класа са най- редовните туристи в Турция, най-вече по време на летните отпуски. Отвратени от мръсното и бетонно черноморско крайбрежие, те предпочитали да се плискат в Средиземно море или да се наслаждават на комфорта в спокойни луксозни хотели.Българските туристи били изкушени от ориенталската екзотика- локуми, баклави и сочни кючекчийки. Но също така от паметниците на културата и природните богатства на комшиите. Българите проявявали голям интерес към традициите и историята на страната. Една част от тях отивали на екскурзия и с чисто пазарски цели- да си напазаруват от Истанбул.Ако трябва да избират между Гърция и Турция, българите се спират на второто, заради по- ниските цени. Двете съседни нам държави имат дългогодишни традиции в туристическия бранш, за разлика от България. На това се дължи по-доброто обслужване и гостоприемство. В нашите морски курорти това не е честа и утвърдена практика.