Добре дошли в турското Сен Тропе

Наслада за сетивата в Бодрум
17 юни 2012 14:25,
121
Добре дошли в турското Сен Тропе
Снимка: adelto.co.uk

Представяме ви един от най-уникалните хотелски комплекси на турската Ривиера. Запомнете името му - то е Kempinski Hotel Barbaros Bay и се намира в Бодрум. Това невероятно място е открито за първи път преди столетия от рибари, поети и художници, които се наслаждавали на залязващото слънце, което потъва в лилаво-оранжева въздишка зад спокойните води на Егейско море.

А днес, това е място, където можете да извлечете максимума от всеки един момент докато се взирате в морското дъно, което се вижда през ясните, кристални води на частния плаж на хотела.
Неподправената екзотика на Kempinski Hotel Barbaros Bay е съчетана с вдъхновение от автентичността на региона. Тук можете да се насладите освен на всички луксове, характерни за хотел от този клас, но и на изключителната местна, гурме кухня, базирана на морските дарове.

Хотелът има от всичко в изобилие - 173 луксозни стаи, уединени, скрити заливи, исторически забележителности, голф игрище, СПА комплекс Six Senses, всички видове водни спортове, страхотно обслужване и нощен живот от световна класа.
Една от най-изключителните услуги на комплекса е трансферa на гостите му с хеликоптер до и от летищата в Бодрум и Измир.


Разгледайте снимките на комплекса в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още по темата: БодрумкурортТурция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вече си запазих и билет за самолета ***!
32
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо не сложите надпис "платена публикация"? Из София виждам по автобуси и билбордове реклами на турски курорти, което никак не ме кефи. Ама който му е кеф да ходи при талибаните - прав му път, ние поне живеем в свободна страна!
31
10
 
14
 
! Отговори
A. преди 11 години
Много размътени мозъци и пълни с простотии глави са се насъбрали тука. Гордея се и мога да се похваля, че не съм толкова смешна и ограничена като вас анонимни коментатори :) А доколкото мястото, страхотно е на брега на Егейско, също и на Средиземно море, страхотно отношение и респект към туристите, цените - абсолютно същите като на българското Черноморие, но си заслужават 100 пъти повече!!!
30
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От турските курорти може би само Мармарис и Принцовите острови заслужават внимание, останалото е същото презастрояване като при нас, даже в Анталия е доста по грандоманско
29
8
 
9
 
! Отговори
до 33 преди 11 години
Славейков е прав за нас, но я кажи какви са онези в Турция дето имат нашите *** за ***? Я ми кажи тогава кое е по-добре: Да си *** или ФАНАТИК? Благодаря, ама аз мършата не стига че съм ***, а и да искам фанатици дето са ме тъпкали 5 века да ме обслужват? *** Мършата дето ще съм вече, а? Някои *** като мен имат и някакво чувство за мерзост. Да не се надяваш, нали?
28
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябва вече да повярвам,че по-***,по-завистлив,по-долен,по-гнусен народ от нашия няма!Досега все се надявах,че грешат,уви след прочитането на тия коментари, не се надявам на нищо! Затова в Ада, до нашият казан няма дявол!!!!!!
27
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тутското -Сен Тропе ми звучи като Руска лека кола .Има го ,но не става за нищо .А и нали бяха намерили алкохол с урина точно за програмите ал инклузив го подготвили А за 2011 год измряха един вагон туристи от фалшиф алкохол .
26
15
 
10
 
! Отговори
до 31 преди 11 години
не ми трябва изобщо някъде си в Турция да ходя. Стига ми само мисълта за Турция и да се отвратя за деня.
25
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
славейков-не сме народ а ***
24
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 25 не си бил никога в Турция в годината два пъти отивам на почивка там, лятото на море,коледа в истанбул,приказка,рай майна,уважение което го няма и на запад,това лято ще ида в Бодрум
23
4
 
12
 
! Отговори
Ганчо преди 11 години
Тия и до Диарбекир не са ходили,толкова са задръстени от злобата си.
22
18
 
9
 
! Отговори
до 28 преди 11 години
може да е прекрасен курорта, но като знам че се намирам в ТУРЦИЯ и ТУРСКИ курорт ме е гнус бе, кавалино. Отвратително ми е и ми се драйфа. Как да ти го кажа по друг начин, ***? Думата Турция е проказа за мен. Гнусотия ми е в душата само като си помисля за думата Турция, камо ли да я изрека на глас.
21
11
 
9
 
! Отговори
до 26 преди 11 години
Ходжата вие като косатка 5 пъти на ден от изгрев до залез слънце ! Много приятно за слушане , докарва до самоубийство по-бързо от хероин !
20
4
 
10
 
! Отговори
ганчо преди 11 години
А бе маймуни вие в коя част на Турция сте били, че оплювате.Идете в посочените курорти и тогава коментирайте
19
5
 
11
 
! Отговори
до 26 преди 11 години
Значи в 5 часа сутринта ходжата вие на руски, в 12 на български, в 15 на албански и в 18 на румънски. Все пак трябва всички курортисти в този курорт да са обслужени с пълна програма..с превод даже на молитвите.
18
9
 
11
 
! Отговори
бизнисмен преди 11 години
Искам да питам за разписанието на ходжата , в колко часа през нощта вие и по колко пъти и дали дограмътъ е дибела ?
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Minaloto lyato byah na Sv.Vlas ,mnogo blizoo do brega byaha sabrani mnogo glarusi zashto li?
16
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам ,но като чуя името Турция и ми се гади. Камо ли да отида да почивам там.Нямам моралното право да го правя и да пълня джоба на фанатичните *** които ме обслужват.
15
11
 
11
 
! Отговори
до 19 преди 11 години
Жалко че има такива като теб да копнеят за почивка в турски курорт.
14
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Последното място на света в което бих отишъл е Турция и нейнитепрословути курорти.