Фин разкош в Сицилия

В омагьосващата вила Antares
Обновена: 2 авг 2012 10:35 | 2 авг 2012 10:35,
14
Фин разкош в Сицилия
Снимка: adelto.co.uk

Невероятната морска вила Antares се намира във Фонтане Бианчи, популярен морски курорт, на 20 км южно от град Сиракуза.

Луксозната италианска вила е построена на спокойно местенце, в близост до един от най-добрите пясъчни плажове на източното крайбрежие на остров Сицилия.

Antares се издига над скалист бряг с кристално чисти води. Вилата осигурява идеални условия за една незабравима почивка, предлагайки луксозен комфорт и по отношение на интериора, и по отношение на екстериора.

Стаите са стилно декорирани с изящни детайли и класно обзавеждане. На партерния етаж на вилата се намират дневната, в която акцентът е откритата камина, кътът за хранене, напълно оборудваната кухня, офис стаята с компютър, както и една спалня и две бани.

Първият етаж на този луксозен сицилиански имот разполага с пет уютни спалниq като всяка си има собствен санитарен възел.

Всеки, който търси спокойствие, може да го открие тук, като прекара щастливи часове в добре поддържаната градина, на някоя от просторните тераси с изглед към морето или в малкия басейн.

Ако търсите разнообразие, мениджърите на хотела ще ви предложат да се насладите на различни екскурзии в района. Можете да посетите някой от чаровните барокови градове като Сиракуза, Ното, Модика, Рагуза-Ибла, Катания и Таормина. Друг вариант е да проучите природния резерват Кавагранде дел Касибиле и плажа Каламоче. Можете да се гмуркате с шнорхел в морската защитена зона Племирио, да посетите парка до вулкана Етна или най-южната точка на острова - Капо Пасеро.

За да добиете повече представа от разкошната вила, влезте в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: вилаСицилияразкош
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
eh maika vi deaba tupa, toq put ma nakarahte da vi cukna na toq drugiq o6te po skapan sait
8
0
 
8
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Имам една...барака,край блатото в Кривунделово.Всичко си е на мястото;врата,прозорец,нарзастлан с...папур,маса и два кривунделски стола,имам и петромаксов фенер.Като екстра е...дървената лодка,а наблизо е бостана на...кметицата и аз съм пазача.Който иска да я наеме за...отдих,любовна авантюра,риболов,временно или постоянно...жилище,да ме намери в Кривунделово,или на бостана,да му дам...ключа на бараката.(платена реклама)
7
3
 
3
 
! Отговори
педесе лв. разходи преди 11 години
до 6Очевидно твоите познати "италианци" всъщост са българи, живеещи в Италия, щом не са наясно с положението.
6
2
 
5
 
! Отговори
Чиновник преди 11 години
Не е лоша къщата. Аз имам подобна, но е малко по- висок клас. И не ми се налага да я давам под наем на разни мърлячи от народонаселението, за да я поддържам.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Помолих познати италианци да отидем до Сицилия да разгледаме ,че била много красива и т.н Гледаха ме като луд и ми казаха сам да се застрелям вместо да ходим до Сицилия за да ни оберат ,ограбят ,убият да ни откраднат колите и всичко друго .нещо не разбрах ,защо италианците считат Сицилия за такова място .Или те знаят това което не се пише из пресата и рекламите за този остров .
4
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Луксът е за парвенютата. Умният човек търси простите удобства и връзката с природата.
3
0
 
7
 
! Отговори
йеродякон преди 11 години
Добра е вилата, но е много далеч от лукс. Хотел средна категория.
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И що не пише "платена публикация", демек реклама?!
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да, разкош е, но за моите вкусове прекалено натруфено. Преклено много предмети и мебели на едно място, липсва свобода на движението, струва ми се задушаващо. Както казват италианците: Questione di gusto!