Как изглежда Раят сред нас

Още уникални места на нашата планета
9 авг 2012 07:12,
22
Как изглежда Раят сред нас
Снимка: surfbumps.com

Земята е най-красивата планета в тази вселена, или поне доколкото ни е известно. Понякога хората забравят този факт и не се радват достатъчно на това, с което ни е дарил Бог и го погубват умишлено.

Представяме ви извадка от 25 места на нашата планета, които са толкова красиви, че вероятно съвпадат с идеята на повечето от вас за това как би изглеждал Рая.

Често хората казват, най-вече за да опишат трудностите в живота си, че Адът е на Земята. Тези природни чудеса, обаче, доказват по-скоро, че Раят е около нас, но ние често не го забелязваме.

На първата снимка ви представяме уникалните морски пещери, в близост до плажа в Алгарве, Португалия.

Другите уникални земни красоти можете да видите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: красотапланетаприрода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
sun преди 11 години
А какво става със Слънцето тези дни - някаква пукантина има за последните 2 дни се е увеличила двойно!? Или аз си въобразявам нещо?
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България е една от малкото страни, които имат едновременно планини, в които има сняг и море, което има хубави плажни ивици. Климата не е нито много суров и студен през зимата, нито прекалено горещ през лятото. Нямаме тайфуни и урагани, силни разрушителни земетресения и цунамита, които вземат човешки жертви. За жалост хората, обаче прекалено много мрънкат пък нищо не правят, а чакат някой да им свърши работата.
18
1
 
4
 
! Отговори
до Йорданова преди 11 години
Хубави въпроси. Обаче за всичко това, което сочиш, виновни сме си ние, хората. Бог не ни е виновен. Дал ни е всичко, от което имаме нужда, за да живеем щастливо. Ако спазвахме Неговите заповеди, нямаше да има толкова мъка и нещастие по света.
17
0
 
9
 
! Отговори
Йорданова преди 11 години
До някой. Тя, истината, всеки я знае. Как да убедиш някой в правотата на мислите си, когато няма с какво да купи даже и хляба си? Как да убедиш малкото дете, че няма нищо по-свято от роден край, майка и родина, когато неговите родители са безработни, съсипани от мъка, недоимък?Как да възприемеш детето на новобогаташа, скачащо върху "безплатните" закуски в училище, нежелаещо да учи и се труди и неискащо да знае откъде произлиза хлябът? Как да убедиш детето да се труди, когато е презадоволено?
16
1
 
8
 
! Отговори
някой преди 11 години
Е-е-ей, най-после някой да се осмели да напише истината - да, с тези красоти ни е надарил Бог! Те са творение на Неговия Разум и Неговия Дух, а не на сляпата случайност, както се опитват да ни убедят много атеисти. Красотата и хармонията са плод на творчество. И точно тези красоти идват да покажат колко много Бог ни обича и какво ни е дал, за да бъдем щастливи. За съжаление ние не можем да го оценим и го съсипваме.
15
0
 
1
 
! Отговори
оннашията преди 11 години
14, не е фотошоп а са снимали на дълга експозиция и сравнително тъмно, това прави водата да изглежда като течаща мъгла
14
0
 
8
 
! Отговори
Йорданова преди 11 години
България е райско късче от Земята! Нужни са само очи, за да се види цялата прелест на прекрасната й природа. Ако и управниците ни си бяха на мястото и мислеха за нейния просперитет, нямаше да изпуснат толкова млади хора да загърбят всичко това и да избягат далеч от роден край и родина. Липсата на перспектива, сигурност, освен това голямата корупция и шуробаджанащина допълниха прогонването им.
13
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре, че гърците са взели остров Тасос и цялото Халкидики, че сега, ако беше българска територия, каква мизерия щеше да се шири там, не ми се мисли. Бетон връз бетона, мила, моя майно льо, л*на връз л*ната по цялата плажна ивица. И пияни тийнейджъри от всички краища на Европа да се отдават на алкохолизъм до самозабрава, повръщайки на всеки ъгъл.А сега... толкова е красиво там! Безценно! Обичам тези места и се радвам, че са спасени от българските муро-инвеститори!
12
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вражески снимки!!! БГ е земният Рай :))))))))
11
6
 
3
 
! Отговори
СС преди 11 години
Бог,Рай,Ад - автора нямаше нужда да ни казва колко много е религиозен.
10
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
една снимка от България не успях да видя. Хем е наша статия, а ние сме от красивите страни...
9
1
 
8
 
! Отговори
Shadow преди 11 години
Аз бих добавил и Френска Полинезия...
8
1
 
19
 
! Отговори
Ани преди 11 години
"Пътуването е единственото нещо, за което даваш пари, но те прави по-богат".. А тези места са прекрасни, сигурна съм, че има много невероятни страни, които си струва да бъдат посетени. Но освен парични средства, човек трябва да притежава и нужната култура - за да им се наслади и да ги оцени.
7
3
 
19
 
! Отговори
чичо Митко преди 11 години
Има-няма 6 коментара, но веднага се започна с меренето на пи*ки и избиването на комплекси :) Прости хорица, новината е да се насладите на приказните места на планетата, не да се правите на най-отворените и да налагате мнението си. Един смята, че Гърция е най-красивото място - ми добре, уважи мнението му, дори и да не си съгласен и напиши за теб пък кое е най-красивото, не го нападай, *** ганьовски...
6
5
 
13
 
! Отговори
до 1 и 5 преди 11 години
Вие сте от тези българи дето се правят на гърци-демек сте смешни.Сигурно бършите нечии *** там и се вживявате като гърци.Боже колко жал има по земята.
5
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дори само остров Крит сам по себе си притежава всичко изложено в картинките по-горе! Комплексарщина е да няма нито една снимка от Гърция! Все пак Боговете са живели там!
4
5
 
11
 
! Отговори
Един Българин преди 11 години
1, не забравяй че някои от т.нар. от теб "гръцки" острови са всъщност БЪЛГАРСКИ - като о. ТасоВ! Но въпреки че този остров е много готин, определено съм съгласен с 3 ... :)
3
2
 
28
 
! Отговори
до 1 преди 11 години
Ако за теб гръцките острови са най-красиви на света,имаш проблем.
2
2
 
15
 
! Отговори
онбашията преди 11 години
бил съм на три от изброените места :) добре че не съм от умниците дето всичко разбират, че само на картинка щях да ги гледам :)
1
32
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това не е Рай, а някакви шарении! Раят на Земята е само един - грьцките острови!