20 хотела, които са мечта за всеки пътешественик

Престоят в тях ще бъде истинско блаженство
1 май 2014 16:17, Мария Дуковска
9
20 хотела, които са мечта за всеки пътешественик
Хотел Ristorante Grotta Palazzese Polignano a Mare, Италия; Снимка: grottapalazzese.it

Пътуването до някоя близка или далечна дестинация се състои от няколко елемента. Самото място, което човек ще посети, забележителностите, които могат да се видят и хотела, в който ще отседне.

С годините се появяват все повече страхотни хотели, които са достатъчно атрактивни, за да бъдат сами по себе си притегателно място за туристи.

Техният дизайн е наистина впечатляващ, предлагат редица удобства или просто се намират на някое вълшебно място със спиращи дъха гледки.

Хубавото е, че такива хотели има навсякъде по света и човек може да съчетава опознаването на различни държави и култури с отсядането в някои от най-страхотните хотели. От Европа, до Азия и Африка – разнообразието е достатъчно, за да запали туристическия дух у всеки човек.

Посетете галерията на Tialoto.bg и вижте кои са 20-те атрактивни хотела – мечта за всеки пътешественик!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Суета нищо повече
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мария, напиши статия за секса в хотел. Или с пътешественик. Или с пътешественик в хотел.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 3Нека да познаем - ти си оня велик бизнесмен със няколко дипломи от Сидни, Австралия, къде не мое си проброи парите, но виси непрекъснато в Днес.бг и кара нова Тойота?..:):)
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хотелът има значение за жените. Жените се въодушевяват от външния блясък, лъскавите стоки. За мъжа е важно компанията, жената до него, дали а обича.
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Още с първата снимка сте се издънили.Хотел в Пулия .....ОЛЕЛЕ.Цена 100 евро на вечер.Това място само смръдлив *** би посетил.Иначе имате две-три попадения като Конрад, Шангри ла и Ла Сиренус но тези места не са за *** като ***.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никой пътешественник не мечтае за хотел. Все едно да тръгнеш на околосветсо пътешествие със самолет. Това е мечта на снобите и кандидат снобите.
1
5
 
7
 
! Отговори
1 преди 10 години
Зашо ли ни знимавате с такива иистории бъпгрския народ е гладен безработен и се чуди откъде как утреще нахрани децата си ще ни говорите за мечти по хотелиПЪЛНИ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ГЛУПОСТИ