С какъв арсенал САЩ ще атакуват Сирия?

Четирите основни ракети, които САЩ може да използват
Обновена: 28 авг 2013 21:21 | 28 авг 2013 14:30,
203
С какъв арсенал САЩ ще атакуват Сирия?
Снимка: Bulgaria On Air

Държавният секретар на САЩ Джон Кери заяви в понеделник, че Вашингтон ще търси отговорност от правителството на Сирия за използването на химическо оръжие срещу цивилни граждани.

Във вторник речта му изпрати азиатските пазари на червена територия. Надвисналият конфликт в Сирия задълбочи спада и на Wall Street, предаде Bulgaria On Air.

Заради случващото се пък днес петролът, златото и среброто продължиха да поскъпват.

Още по темата

В началото на седмицата NBC News съобщи, че САЩ могат да предприемат ракетен удар срещу Сирия „до четвъртък“.

Въпросителните са много, но последиците от евентуален военен конфликт могат да бъдат наистина катастрофални. Още повече, като се имат предвид големият бюджет на САЩ за отбрана и широкият набор от боеприпаси, който притежават.

Ще ескалира ли напрежението? Ще издържат ли нервите на американците? Вижте четирите основни ракети, с които се очаква САЩ да се намесят в Сирия в материала на Bloomberg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе незнам ама Баба Ванга е казала през 1971, че Сирия няма да съществува ... за сметка на това света щял да стане по-добър.
119
0
 
0
 
! Отговори
Александър Велики преди 10 години
До Desert storm 3глупости
118
2
 
5
 
! Отговори
Desert storm 3 преди 10 години
Ракетата "Томахоук" обсег 1500км траекторията и може да се променя в полет.Отклонение от целта 10м Е тогава руснаците какво само облъчват че техните "Искандер" с обсег 400 км и отклонение 50м били най-доброто и без аналог в света и свръх точни ала балаИ у нас същата работа "Ама видите ли нашите СС 23 бяха най-добри свръх точни 50-100м отклонение ?без аналог САЩ нямат такива супер оръжия ала бала"руснаците винаги все едно и също "Нет аналаги в мирре" А накрая всички знаем какво се случва!!
117
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прав е Заренков. САЩ са били врагове и са воювали с антихуманни диктатори като Хитлер, Сталин, целия соцблок, Хюсеин, Кадафи, Милошевич и пр. дето са избивали собствените си народи и са искали за завоюват и изтребят и чужди такива. Смърт за такива извратени и психично болни диктатори.
116
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
където са стъпили мръсните янки,трева не никне-през последните 20г всичкото зло на земята е от тях-не се спряха...и сега с тая черна *** която е президент...но Ванга казваследното и май това щее поредното доказателство за това че познава;когато в Америка дойде черен на власт-това ще е края на тази ,,велика държава,,. Бог да пази България!
115
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Американския" ВПК трябва да получи поредната инжекция от сащиянската корпорация. А крал Рокфелер и династия да се позакрепят след ударите, които понесоха от кризата. Как го казва Джордж Карлин, те са в големия клуб и досетете се кой плаща сметката ;-).youtube/watch?v=oI5EY5kqiBU
114
22
 
11
 
! Отговори
zarenkov преди 10 години
Доста *** подкрепят диктаторите и династиите. Те за това са и ***. Защо трябва да ми е жал за диктатори като Садат, Кадафи, Живков, Путин и т.н. , а не за жертвите им ? Какво ми пука за наглеци дошли на власт с насилие и държащи властта с диктатура ? Да горят в ада с томахок ли ще е или с дърво все ми е тая. Така трябва да е с всеки един позволил си да налага с насилие волята си. Вечна му памет на Садат, мъртвец е вече но ще го разбере малко по късно.
113
11
 
17
 
! Отговори
сопол преди 10 години
къде стигна света, черният папур да поставя условия на русия. реният гаден роб не напразно е ял камшици , ама пак нищо не е научил. връщай те си робството и оставете света на мира шъ въ и у гнусните янки
112
7
 
4
 
! Отговори
ne se delete преди 10 години
typite amerikanci sa naqsno, che pri vsichki sluchai gubqt ot namesa v Siriq, evropeicite syshto nqmat jelanie nasred obezkyrveniq ni ot beli kontinent s redica problemi da si navlichat voina... taq voina e ot bogatite - za bogatite. az predlagam da si gledame nashata kochina i dokato gospodarite na fesa/tuk vlizat dogan i siderov/, mutrata i ukraineca sa zaeti da gi pratim v sibir/belene/trapa
111
1
 
19
 
! Отговори
xp преди 10 години
Като ви слушам явно Големите сили успешно си прилагат най-старата схема ..Разделяй и Владей... : ) Нито САщ нито Русия са чисти пред света и пред себе си...Истината е че всички ще го духаме пак ама преди това може и да е самоизядем ;)))
110
1
 
9
 
! Отговори
дядо Данчо преди 10 години
До впечатлен 116,Поправисе умнико,ПО НАГЛА Е от хитлеровата!Доказаха се в Ирак и Либия!
109
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименЯвно им е малко щом продължават да създават безредици по света.
108
1
 
10
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
Ей тия, умря врачката, която хвалеше силната им армия и бойно снаражение и започнаха сами.
107
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимене какво да ги дрънне те сами се самоизтребват, кой мислиш че им придизвиква цунамитата и бурите ... чистят се яко че много станаха
106
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей, как ми се иска тия да ги дрънне някой на тяхна земя, нищо да не остане от тая проклета, болна нация, създадена да убива и унищожава всичко на този свят. Русия ли ще е, Китай, Япония, Виетнам, Кореа... всички тия заедно (не е като да няма сили, желаещи да го направят), природата ли ще е. Нито една империя, нито една диктатура не е била, чак толкова жестока, като тия ***.
105
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тоз разправя технологиите намалявали риска от избиването на мирно население хахахахаха,глупавите американци пак им пускат клипчета за роботи и те благосмилено вярват на всяка една тяхна дума.Ще стане сьщото като в Ирак,само дето на някой др сили дето са в опозиция на Сащ започва да им писва и то е разбираемо,не може една държава да се мисли за бог и да дава нареждания наляво и надясно,някой ден сами ще се изпатят от своята собствена политика.Докато не разберат че пред колт всички са равни.
104
2
 
5
 
! Отговори
panika преди 10 години
До впечатленaide da ne si merim pishkite realnia boi shte pokaje koi she gori vav ada ti da ne si snimal rambo vav vietnam
103
34
 
9
 
! Отговори
впечатлен преди 10 години
Само респект за Американската армия! Колкото и да не им се иска на някои русофили тука в момента няма по-силна армия!
102
0
 
0
 
! Отговори
wc преди 10 години
До stonegda be zashto li imat voenna baza vav siria tartus javno shte izbjagat ot tam stresirani i shte chakat pomosht ot tocheshtite dds
101
0
 
2
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
114 егати безплатноото унищожаване Иракставойна струваше повече от трилион долара