Бебе беше застреляно в количка в Ню Йорк

Нападателят вероятно се е целел в бащата
Обновена: 3 сеп 2013 09:21 | 3 сеп 2013 09:21, Елка Василева
46
Бебе беше застреляно в количка в Ню Йорк
Едногодишният Антик е бил застрелян в количката си. Снимка: БТА

Полицията на Ню Йорк издирва въоръжен мъж, който в Бруклин е застрелял момченце, което е било в количка, предаде Би Би Си.

Инцидентът е станал в неделя вечерта. Антик Хенис е бил убит, след като неизвестно лице е открило огън в района Браунсвул. Куршумът е улучил бебето в лицето.

По думите на полицейския комисар Раймънд Кели убиецът се е целел в бащата на момченцето.

Родителите на Антик го откарали в болницата, където лекарите констатирали смъртта му в резултат на огнестрелна рана в лявата част на лицето.

Джина Гамбоа, която е била свидетел на инцидента, казва, че е чула три или четири изстрела. „Видях мъж с детска количка. Той крещеше: „Застреляха детето ми!“ Той не беше на себе си“, разказа Гамбоа пред „Ню Йорк пост“.

На мястото на покушението са намерени четири гилзи, а детската количка е улучена, каза комисар Кели пред журналисти. „Имаме няколко версии и активно работим по тях“, допълни той.

Кметът на Ню Йорк Майкъл Блумбърг нарече случилото се трагедия за семейството и за целия град.

Това не е първият случай през годината в САЩ, когато жертва на стрелба става бебе в количка. В петък 18-годишният Де Маркис Елкинс беше признат за виновен в убийството на 13-месечно момченце в щата Джорджия през март тази година. При опит да ограби жена Елкинс стреля в лицето на сина й, който е бил в количка, и ранил нея в крака.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: Ню ЙоркСАЩбебеколичка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
2
 
! Отговори
pl__amen преди 10 години
китай и русия да пращат веднага 2 флота да нанесат възпиращи удари че тези ще се изтрепят САМО за една година:- 27,000 граждани на САЩ се самоубиват.- 26,000 умират от домашни злополуки.- 23,000 стават жертви на убийци.- 85,000 се осакатяват и раняват от огнестрелни оръжия.- 38,000 от тях умират.
43
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
застрелял дете..По бързата процедура с инжекция и масов.
42
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да ги бомбардираме веднага! Това е престъпление срещу човечеството и е недопустимо!Един тридневен рейд би имал отрезвяващ ефект!
41
0
 
8
 
! Отговори
pero преди 10 години
Анализатор, това не е американската нация, това са афро-американци (***). Те живеят в гета където бял човек не стъпва. Нещо като нашите *** но въоръжени.
40
4
 
2
 
! Отговори
комунистическа мечта преди 10 години
В САЩ е 4500 долара средната заплата на месец, а цените са по-ниски от тези тук в България, това ако не е мечта, здраве му кажи, а нека разни комунистчета и русофилчета да си мятат злобни плюнки
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По назад от президента си няма да падне. За Нобелова награда не достига.
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До пацифистBEZ AMERIKA SVETA BI BIL PO DOBAR
37
3
 
14
 
! Отговори
Анализатор преди 10 години
Това е Американската мечта , откриване на огън по мирно цивилно население без определена цел и мотив. Не нация беше казал някой а сбирщина от брутално *** слабоумни *** и ***.
36
1
 
11
 
! Отговори
R.I.P. преди 10 години
AMERICAN DREAM.
35
12
 
20
 
! Отговори
Уточнител преди 10 години
Само *** булгаристанец може да пише за Ню Йорк като за едно цяло. Та това е в Бруклин. Това е нещо като вашето факултето или столипиново, но с население, колкото две Софии. Бронкс и сев. Манхатън също са опасни. Но 3/4 от Ню Йорк си е по-спокоен от София. И Ню Йорк е 23 милиона. Това е реалната му големина. Гледа се цялата метрополитън арея, а не само "общините", географчета.
34
5
 
12
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
До до 17 Извод:Ню Йорк е едно лошо място за живеене,а България е два пъти по сигурно място за живеене.Значи ли това ,че ще бъдем заляти от бежанска вълна от паникьосани американци?
33
3
 
41
 
! Отговори
кк преди 10 години
Г-н Обама, вместо да вперва поглед в Сирия, да погледне какво става в собствената му страна. Хора, който просто имат страст към убийствата, си стрелят когато им падне. Тази държава е изродена, а е само на 200 г. А американците тръгват и унищожават държави, които са на 2-3000 г, без да им мигне окото.
32
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато ***, пардон, афро-американци си говорят, все има по някоя жертва.
31
3
 
31
 
! Отговори
д преди 10 години
Още цифри за статистиката. Да застреляш 1 или 50 души в държавата терорист САЩ отдавна не е новина, а просто норма. Добър "демократичен" модел дават на всички страни по света, включително и на тия, дето ги демократизират с бомби и газ. *** за САЩ!
30
7
 
31
 
! Отговори
Maina преди 10 години
Проблемът за престъпността в САЩ е в гените на нацията. Припомнете си кои са първите заселници - изхвърлени, експулсирани от Европа ***, криминални престъпници, каторжници, приели срещу свобода да заселят Новия континент. Авантюристите са най-безобидните сред заселниците. Като начало изтребиха коренното население, сслед това се снабдиха с черни роби - да иа кого да изтребват. Лошото е, че робитне възприеха навиците на белите. Кой започва всички войни в съвремието?
29
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ах колко сте глупави само!!! тука майки сами си убиват бебетата и нищо не се случва след това, а сте тръгнали да критикувате американците. абе въобще жалка работа
28
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до bashkirchoТова, че осъждам разстрел от упор на едногодишно дете, не означава, че не осъждам подобна гадост в Сирия, Северна Корея, Конго, или където и да е другаде! Но като гледам, май само за теб има значение КЪДЕ е застреляно дете, и че детето е ***!Престъпника в САЩ с какво е по-добър от този в Сирия?Или кое дете заслужава да живее, или да умре, повече - негърче или сирийче?За мен не е нормално въобще убийството на дете. А според теб е нормално,щом е в голяма страна!Не говорим на език!
27
7
 
22
 
! Отговори
Патриот преди 10 години
Нищо идващо от тази псевдо нация не може да ме учуди!Един голям Детройт!
26
4
 
17
 
! Отговори
до 17 преди 10 години
Я пак си помисли!! Поне да беше прочел(а) статистиката преди да пишеш. Ню Йорк е 8.3 млн, а не 3х БГ (22 млн). Миналата година в Ню Йорк е имало над 440 убийства (6.4 на 100 000 души), а в БГ под 140 (2 на 100 000 души).
25
10
 
7
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
До 26Prosto ne moga da razbera kakvo e tova vaikane che v USA ubili niakakvo bebe pri polojenie che v Siria tova e ejednevie no ne vijdam da vi puka tolkova. Ama nali shtom e v USA znachi e goliama rabota.