Бебе беше застреляно в количка в Ню Йорк

Нападателят вероятно се е целел в бащата
Обновена: 3 сеп 2013 09:21 | 3 сеп 2013 09:21, Елка Василева
46
Бебе беше застреляно в количка в Ню Йорк
Едногодишният Антик е бил застрелян в количката си. Снимка: БТА

Полицията на Ню Йорк издирва въоръжен мъж, който в Бруклин е застрелял момченце, което е било в количка, предаде Би Би Си.

Инцидентът е станал в неделя вечерта. Антик Хенис е бил убит, след като неизвестно лице е открило огън в района Браунсвул. Куршумът е улучил бебето в лицето.

По думите на полицейския комисар Раймънд Кели убиецът се е целел в бащата на момченцето.

Родителите на Антик го откарали в болницата, където лекарите констатирали смъртта му в резултат на огнестрелна рана в лявата част на лицето.

Джина Гамбоа, която е била свидетел на инцидента, казва, че е чула три или четири изстрела. „Видях мъж с детска количка. Той крещеше: „Застреляха детето ми!“ Той не беше на себе си“, разказа Гамбоа пред „Ню Йорк пост“.

На мястото на покушението са намерени четири гилзи, а детската количка е улучена, каза комисар Кели пред журналисти. „Имаме няколко версии и активно работим по тях“, допълни той.

Кметът на Ню Йорк Майкъл Блумбърг нарече случилото се трагедия за семейството и за целия град.

Това не е първият случай през годината в САЩ, когато жертва на стрелба става бебе в количка. В петък 18-годишният Де Маркис Елкинс беше признат за виновен в убийството на 13-месечно момченце в щата Джорджия през март тази година. При опит да ограби жена Елкинс стреля в лицето на сина й, който е бил в количка, и ранил нея в крака.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: ню йоркСАЩбебеколичка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
bashkircho, нямам навика да отговарям на постове във форуми, защото всеки е свободен да изрази мнението си, без да е критикуван за това, че има мнение, каквото и да е то! Но не мога да се сдържа: Ти си най-великия демократ, който съм срещал, макар и във форум! Човеколюбието ти подминава нашето време поне със 100 години! Посоката на летоброене си избери сам! Продължавай все така, демократино!
23
8
 
5
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
До ghVzemi procheti ruskata kriminalna hronika po-dobre.
22
7
 
8
 
! Отговори
gh преди 10 години
такива неща само в щатите могат да се станат
21
16
 
6
 
! Отговори
DonkaKAziska преди 10 години
Повече такива добри новини да четем!!! :)
20
12
 
6
 
! Отговори
DonkaKAziska преди 10 години
Повече такива добри новини да четем!!! :)
19
11
 
7
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
Tolkova deca izbiha i osakatiha v Siria nikoi nishto ne kazva :) utrepali edin negar v USA i vdignahte vriava do nebeto ...
18
3
 
32
 
! Отговори
пацифист преди 10 години
Бях фен на САЩ! Разкайвам се! Тази държава се превръща в опасност за останалия свят, съизмерима с опасността от фанатизираните религиозни радикали! Но за да съм обективен, трябва да призная, че ***, които да застрелят дете има къде ли не! Въпросът е как да ги разпознаваме и да ги озаптим, преди да извършат подобна гадост!
17
6
 
5
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
chervenite shmatki pak se praviat na golemi moralisti:) za dyrjava s razmerite na USA ne vijdam nishto ne normalno da se sluchvat takiva raboti. Sluchvat se dori v malka dyrjava kat BG, a vie cherveni utrepki ako si mislite che v Rusiata vi e rai vzmete da prochetete ruskata kriminalna hronika.
16
4
 
12
 
! Отговори
оф преди 10 години
Престъпниците са там, където има най-много пари .Същото е и в България - бандюгите са най-вече в София и по морето . Ако някой иска спокойствие , може да избере примерно Северна Корея . Там сигурно и кражбите са рядкост, а камо ли убийства.
15
18
 
8
 
! Отговори
!!! преди 10 години
Станалото е трагедия, но нека се замислим как е при нас , в България... Ню Йорк е три пъти по-голям от родината ни, а умишлените убийства са три пъти по-малко, от което следва, че този тип престъпления са по-разпространени при нас. Изводите си ги правете сами!
14
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПРИ СБИРЩИНАТА ОТВЪД ОКЕАНА ТЕЗИ НЕЩА СА СИ ВСЕКИДНЕВИЕ. ПРИЯТЕЛИ СА МИ РАЗКАЗВАЛИ ЧЕ В ХАМЕРИКАТА СЛЕД 20 ЧАСА СИ Е ЧИСТО САМОУБИИСТВО ДА СЕ РАЗХОЖДАШ ПО УЛИЦИТЕ. ЕДИН ОТ ТЯХ СЕЕ ОПИТАЛ ДА СЕ ПОРАЗХОДИ И СА ГО ПРЕЖОБИЛИ. ДОБРЕ ЧЕ НЕЕ НОСЕЛ МНОГО ПАРИ В СЕБЕ СИ.
13
1
 
28
 
! Отговори
Хамериканец преди 10 години
Руснаците и Китайците да дислоцират подводници и пехотинци към USA незабавно! Тази жестокост там трябва да престане незабавно !!!
12
4
 
24
 
! Отговори
Червена Зора преди 10 години
Американската "демокрация и ценности" в действие , иде ми да повърна ! *** , извратена държава !
11
2
 
18
 
! Отговори
С.С.С.Р преди 10 години
До АтакистНадали ще отидат , от тука възхваляват УСА , защото доларите на Сорос ги надрусват кораво .
10
2
 
12
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 9 На тия дето ги изброи дайте да им намерим по една квартира в Бруклин или Бронкс. Много ще се зарадват на хамериканския живот там!
9
2
 
31
 
! Отговори
С.С.С.Р преди 10 години
По принцип всеки ден четем за какви ли не зверства в империята на злото , но това е прекалено и къде са сега психарите Одисей 1 , Шоп и STARBUCKS USA да кажат тези случки дали не са от "хубавият живот" там ! А инъче като се замислим какво може да се очаква от държава , събрала генетичния *** на планетата ?!
8
2
 
19
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Особености на хамериканския ром!
7
1
 
42
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Нация основана върху грабене и насилие , не че няма умни и свестни хора там , но има и страшно много *** ..дяволска държава.
6
0
 
26
 
! Отговори
Дедо ви преди 10 години
Според официалната статистика на САЩ, в страната на три секунди става едно престъпление.Това прави малко над десет милиона на година.Ако само 10% са с присъда затвор това са един милион пандисчии на година.По нататък сами си направете изводите(например за 5 г..Или за 10).И те ,САЩ,са тръгнали да оправят света......Горкото дете,горките родители.
5
28
 
10
 
! Отговори
bau преди 10 години
Хахаха, аве пръдльовци, какво ревете все едно никъде другаде не се случват такива зверства...в милата ви татковина ли, или в скъпата ви Русия?