САЩ искат истинско разследване на убийството на Немцов

Кери: Нашето разузнаване не знае кой стои зад смъртта на политика
Обновена: 1 мар 2015 19:11 | 1 мар 2015 19:06,
340
САЩ искат истинско разследване на убийството на Немцов
Снимка: архив Reuters

САЩ биха желали да видят "цялостно, прозрачно и истинско" разследване на убийството на руския опозиционен политик Борис Немцов. Това заяви държавният секретар Джон Кери, цитиран от Ройтерс, съобщи БТА.

Още по темата
По думите му американското разузнаване не знае кой стои зад смъртта на Немцов. Важното обаче е, че трябва да има пълно, прозрачно и истинско разследване, не просто кой физически е изстрелял куршумите, а кой може да е поръчал или наредил това или стои зад него, заяви Кери през Ей Би Си.

По-рано днес руската полиция обяви награда от 3 милиона рубли (43 677 евро, б. р.) за ценна информация във връзка с убийството на, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Федералното следствие, натоварено с делото, заяви, че гарантира анонимността на всеки, който се обади, напомня агенцията.

В същото време украинското външно министерство изпрати до руските власти нота с искане да осигурят на Анна Дурицкая - свидетелка на  убийството и украинска гражданка - възможност да замине за Украйна. Това съобщи пред радио "Ехото на Москва" консулът на  Украйна в Москва Генадий Брескаленко.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


340
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз пък искам истинско разследване на убийствата на чернокожи от полицаи в САЩ. Много съм загрижен за демократичния процес там
85
0
 
11
 
! Отговори
Nox преди 9 години
"САЩ искат истинско разследване на убийството на Немцов"На Русия им е през к**а какво искат от САЩ."Кери: Нашето разузнаване не знае кой стои зад смъртта на политика"Ако директно бяха обвинили Путин на целия свят щеше да стане ясно, че вие сте го убили за да очерняте Путин.Това е и целта на САЩ. Вече над година се опитват да изкарат Путин по-черен от дявола, за да загуби той народната любов, общественото мнение и подкрепа.Обаче не им се получава. Рейтинга на Путин си седи висок.
84
5
 
2
 
! Отговори
Браво преди 9 години
Браво на чугунените, как само са си нацъкали плюсове на коментарите,сега ще ги налегне дрямка и ще захъркат блажено с чувството за изпълнен дълг пред Жужето !
83
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вярно ли "иска ".Ми аз искам САЩ да направи пълно разследване за убийството на президента Кенеди ? Дело на ЦРУ ...Две американки започват частно разследване : Едната я убиват ( и до днес не са разкрити убийците ). Другата я изпращат да поживее в Европа и да не се рови ...
82
6
 
2
 
! Отговори
RUBLADJIQ преди 9 години
Товаришчь Путин ще докаже, че ЦРУ е поръчител на убийството на Немцов; както доказа, че ЦРУ са убили: Анна Политковская, Александър Литвиненко, Борис Березовски, ген.Александър Лебед, Надежда Савченко, Лео Троцки и 22000 поляци в Катин . . .
81
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 114сепаратистите го бавят,не допускат разследващите на мястото на престъплението !
80
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 113А бензиностанцията има ли своя валута за да търгуват,с вестници не става !
79
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Целия свят иска цялостно, прозрачно и истинско разследване на убийствата на братя Кенеди, Мартин Лутър и много други. Целия свят иска възмездие за жертвите на САЩ в Южна Америка, Виетнам, Ирак, Сирия, Либия... за създаването на организации като Алкайда и Ислямска държава... направо да се разпуснете иска цял свят и то спешно
78
0
 
12
 
! Отговори
а цял Свят преди 9 години
А целият Свят иска истинско разследване за убийството на Кенеди, вече около половин век, но не би?!
77
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еми, да си признаят САЩ , ще спести време,...щом пък толкова искат...ха-ха....
76
1
 
17
 
! Отговори
АНАЛИЗАТОР преди 9 години
Цитирам: САЩ искат "цялостно, прозрачно и истинско" ! Ха сега де! Значи има и друг вид разследвания! Другарю Кери, същото казахте и за оня , малайзиския самолет, и к,во както се казва "Куче влачи , диря нема"! Дали на някой не му е подсказано, че Немцов вече не е интересен, А! Много интересно, че всички демократични медии, умните и интелигентните веднага посочиха извършителя - Путин, като със самолета де! Ама той по това време беше в друг самолет! Ще видим, ще видим! И Петро веднага каза кой е!
75
0
 
10
 
! Отговори
бг преди 9 години
Целта им беше Иран.
74
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
САЩ избиха 1 милион цивилни в Ирак Сирия, Палестина, Либия Никарагуа. Куба, и тн...- невинни жени и деца, разпространявайки лъжата за оръжия за масово убищожение на Саддам което се оказа пълна измишльотина. Тоя клоун няма ли да поиска истинско разследване на тези убийства?
73
0
 
12
 
! Отговори
бг преди 9 години
Дайте снимка на скромното ресторантче в което многострадалния *** е хапнал сухоежбина
72
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
американците избиха собственният си народ взривявайки 2те сгради близнаци.....само и само да настоят света срещу Ирак а да могът да го нападнат
71
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тези *** що не разследват техите ежедневни убийства та са тръгнали ъкъл да дават--да не стане накрая че техното ЦРУ е утрепало собственният си агент,,,като свалиха и самолета над Украйна МН17
70
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЦРУ не знае кой стои зад убийството?ЦРУ кого лъже?
69
0
 
10
 
! Отговори
бг преди 9 години
Кенеди е ***,убит от екип на ЦРУ ръководен от Джордж Буш Старши.
68
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"искат истинско разследване на убийството на"....и може за :А.Линкълн, Д.Кенеди, М.Л.Кинг и др.
67
0
 
16
 
! Отговори
марков преди 9 години
Кери що не разследваш ,четиримата убити американски президенти на американска земя ,демократично убити де ,по време на демократичният преход към демокрация