Ози Озбърн за Тръмп: Та той е следващият Хитлер!

Музикантът коментира напрегнатата президентска надпревара в САЩ
9 май 2016 15:52,
57
Ози Озбърн за Тръмп: Та той е следващият Хитлер!
Снимка: архив Reuters

Ози Озбърн, легендарният вече певец на Black Sabbath даде интервю за германския "Welt am Sonntag" с коментар за все по-напечената президентска надпревара в САЩ.

"Доналд Тръмп ме плаши изключително много. За мен Тръмп е следващият Хитлер. Той, по дяволите, е откачен, въпреки че разбирам защо този тип успя да привлече толкова много американци на своя страна. Той се самофинансира и говори езикът, който работническата класа разбира", смята певецът. 

Озбърн обаче е твърдо убеден в едно: Тръмп няма да се настани в Белия дом. Президентът ще се казва Хилари Клинтън", смята Озбърн.

Но все пак не вярва, че тя ще изпълни предизборните си обещания: "Политиците ви обещават да ви смъкнат Луната, а после... не изпълняват обещанията си. Ако някой ме пита дали искам да се занимавам с политика ще им кажа: Никога през живота си. Никога".

Музикантът не е чужд на бомбастичните изказвания и критики към президентите. По време на традиционната Вечеря на Кореспондентите през 2002 година, Озбърн се изправя и изкрещява към президента Буш няколко пъти "Да, да, да".

"Веднага след това си седнах на мястото. Беше малко след атактите от 11 септември и мерките за сигурност на тази вечеря бяха жестоки", разказва 67-годишният певец и продължи с признанията: "Всъщност, просто бях пиян и на вечеря в Белия дом".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ози, не величай така тоя ***! Той е американския Волен Сидеров!
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кви световни ви гонят и вас бе ***
3
21
 
10
 
! Отговори
Anonimen преди 7 години
Наистина Тръмп е новият Хитлер. Ако се съди по изказванията и, той ще докара 3-та световна...
2
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ози пък ко разбира от политика
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Против фашизма съм, но са му трябвали още 2-3 години на власт да прочисти континента . Явно от първият опит не е станало , за това повторение !