Тръмп оставя в сила санкциите срещу Русия. Засега

Бъдещият US президент готов да се срещне с Путин
14 яну 2017 09:09, Красимир Ангелов
243
Тръмп оставя в сила санкциите срещу Русия. Засега
Снимка: БТА

Новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп възнамерява на първо време след встъпването си в длъжност да остави в сила санкциите срещу Русия, въведени от правителството на Барак Обама. Това заяви самият той в интервю за в. "Уолстрийт джърнъл".

Още по темата
Тръмп отбеляза, че може да премахне санкциите, въведени в края на декември в отговор на предполагаемите руски кибератаки, ако Москва докаже, че е полезна в борбата с тероризма и постигането на други важни за Вашингтон цели.

Той каза, че е готов да се срещне с руския президент Владимир Путин, след като встъпи в длъжност на 20 януари. "Разбирам, че те биха искали да се срещнем и аз съм напълно съгласен с това", каза избраникът за президент.

Запитан дали подкрепя политиката за "един Китай", Тръмп отвърна: "Всичко е предмет на преговори, в това число и "един Китай". Той вбеси китайците, като прие телефонно обаждане от тайванската лидерка Цай Ингвен след победата си на изборите, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
8
 
4
 
! Отговори
До 104 преди 7 години
И каква според теб е ефективността на санкциите за Куба? Нещастните кубинци се давеха в океана в опит да стигнат Флорида . Мразят и проклинат Кастро. Гладуват и тънат в мизерия. Това малко ли ти е?
70
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я ааа, че кога е поел властта Тръмп, не беше ли от 20 ? Или тука се телепортирате в бъдещето?
69
8
 
8
 
! Отговори
РУСОФОБ преди 7 години
Комунистически МЕЧТИ ---на 4-водки!
68
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ей 101Да, за нормален се смятам. Ненормалното е да имаш пет думи в речника/ трвестит, триполов, мутант, кравар, Козяк/ и да си мислиш,е си гениален анализатор и носител на абсолютната истина.
67
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отношението към санкциите наложени на Русия заради агресията и в Украйна определя границата между нормалните хора и путинистите. Руските мeкepeта като Радев непрекъснато *** за тяхното птемахване, "забравяйки" защо са били наложени.
66
7
 
4
 
! Отговори
**** преди 7 години
И на този рижавия ще му скроят шапка, ако се прави на интересен,той да не си мисли,че е хванал господ за шлифера ?
65
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Тръмп оставя в сила санкциите срещу Русия. "---"Шахматиста" в Кремъл в шах...
64
6
 
6
 
! Отговори
глааад преди 7 години
скоро ще внасят ориз от Китай
63
7
 
11
 
! Отговори
Путинка Русева преди 7 години
Санкциите единствено укрепват руската икономика, според руските слуги. Тръмп ще я доукрепи до такава степен, че съвсем ще заприлича на икономика от Третия свят.
62
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахаха, самопоставеният чадър в гз на Джу започва да се разтваря. Санкциите остават до пълното му клякане.
61
7
 
14
 
! Отговори
в отбора на Кения преди 7 години
Обама към Тръмп: Путин не е от "нашия отбор". Тръмп към Обама: Ние с Володя сме в един отбор. А ти, Барак Хюсеин, не си в нашия отбор. Ти си в отбора на Кения!
60
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак с извадено от конте4кста изречение тук ми манипулират.ето какво казва тръмп пред Уолстрийт джърнъл на въпрос за отношениието му към Русия-Тръмп да за да разберете ,че това което говоря,това и пшравя на първо време ще запазя санкциите срещу Русия докато по неоспорим начи се докаже дали има хакерска намеса както твърдят моите опоненти.Аз вече съставих комисия към сената която да разследва това и тя ще докаже ,че твърдениярта за такава намеса са опашата лъжа на администрацията на Обама
59
4
 
12
 
! Отговори
в прав текст преди 7 години
Тръмп заяви в прав текст, че ИДИЛ е рожба на администрацията на Барак Хюсеин Обама. И че, заедно с Путин, ще се бори срещу ИДИЛ!
58
5
 
13
 
! Отговори
проктолог преди 7 години
И какво се оказа? Че лично Джон Маккейн е поръчал на Кристофър Стийл да скалъпи компромата срещу Доналд Тръмп. Джон Маккейн не е руски агент. Джон Маккейн е приятел на шефа на Ислямската държава Абу Бакр Ал-Багдади и е враг на Доналд Тръмп. Което означава, че Джон Маккейн е агент на ИДИЛ! Има снимки на Маккейн и Ал-Багдади, от 27.05.2013.
57
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А как е стандарта на живот в членката на ЕС и НАТО България, която е световен вицешампион по измиране на населението след Лесото?
56
3
 
9
 
! Отговори
:))) преди 7 години
"Тръмп оставя в сила санкциите срещу Русия"Явно скудоумието на медийния слугинаж не познава граници. А интервюто Тръмп открито и в прав текст говори за отмяна на санкциите срещу Русия. Забележително при какви условия - Русия да помага на САЩ в борбата срещу Ислямска държава, нещо което самата Русия многократно е предлагала да направи доброволно без да иска никаква отмяна на санкции, докато САЩ винаги отказваха помощта.
55
2
 
7
 
! Отговори
Циник до 88 преди 7 години
*** - Тръмп , и Путин - треперят пред коментара ти! Разбра ли ***? Много са притеснени - обадиха ми се преди минути! Пхахаха - шут смешен!
54
3
 
5
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Чета коментарите...пълно с всякакви...и пишат с такъв тон, и убеденост..все едно, че Путин, и Тръмп на закуска ПЪРВО преглеждат , какво са написали мравчиците на сайта на Днес. Пхахаха....повече няма какво да споделя
53
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хаха, Путин добре ги самоуправлява, като самодържец. Виждам, че самоуправлява и тукашните поддллоги.
52
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До отмяна след Путин 88Добре де, я ми кажи тогава, след като президента нищо не решава в тази кравария, ЗАЩО ВЪОБЩЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ ИЗБОРИ ЗА ТАЗИ ДЛЪЖНОСТ? ДА СИ РЕШАВАТ ТАМ "конгресмените" и да оставят на мира света с тия циркове - президентски изборни кампании!!!! Две години се нагледахме такова, че хората вече "демокрация" по хамерикански я смятат за *** дума! А колкото до "хилавата руска банкова система".....абе, ти кредитни карти ли ядеш, или истински продукти!