Тръмп оставя в сила санкциите срещу Русия. Засега

Бъдещият US президент готов да се срещне с Путин
14 яну 2017 09:09, Красимир Ангелов
243
Тръмп оставя в сила санкциите срещу Русия. Засега
Снимка: БТА

Новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп възнамерява на първо време след встъпването си в длъжност да остави в сила санкциите срещу Русия, въведени от правителството на Барак Обама. Това заяви самият той в интервю за в. "Уолстрийт джърнъл".

Още по темата
Тръмп отбеляза, че може да премахне санкциите, въведени в края на декември в отговор на предполагаемите руски кибератаки, ако Москва докаже, че е полезна в борбата с тероризма и постигането на други важни за Вашингтон цели.

Той каза, че е готов да се срещне с руския президент Владимир Путин, след като встъпи в длъжност на 20 януари. "Разбирам, че те биха искали да се срещнем и аз съм напълно съгласен с това", каза избраникът за президент.

Запитан дали подкрепя политиката за "един Китай", Тръмп отвърна: "Всичко е предмет на преговори, в това число и "един Китай". Той вбеси китайците, като прие телефонно обаждане от тайванската лидерка Цай Ингвен след победата си на изборите, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Горките" руснаци! Замогна се средния бизнес, зеленчукопроизводителите са благодарни, че вече могат да работят с целия си потенциал, науката им активно подпомага бизнеса и творят малки и големи чудеса. "Лошо" им е, да!
30
7
 
11
 
! Отговори
въй преди 7 години
Тръмп ще им разкаже играта
29
3
 
5
 
! Отговори
**** преди 7 години
Тръмп е същият като нашият боко,и той два пъти едно и също не казва, и ми се струва,че няма да си искара целият мандат,такива каши ще забърка,че американците ще скочат много скоро.
28
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ненужни комкнтари на ненужни хора. Направете нещо бе, безполезници. Само аъв форума висите. Не виждате ли колко сте излишни.
27
3
 
5
 
! Отговори
321 преди 7 години
До цивилизацияТози свободен свят ли който подкрепяше агресии и преврати в арабския свят довели до войн ни и реки от кръв?не мерси!
26
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще им внася препарат за вана, като компенсация
25
0
 
4
 
! Отговори
ДА преди 7 години
До проблем с превода?Тези проблеми с превода и истината са умишлени,но ни я не пасем трева.
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То пък в хамерика само бели а се събрали.
23
4
 
8
 
! Отговори
Кики преди 7 години
Ако някой вярва, че Крим ще бъде върнат, значи не разбира от политика. Ако някой вярва, че санкциите ще останат во веки веков, значи е сляп като къртица!
22
0
 
5
 
! Отговори
Denali преди 7 години
Да не се окаже, че Тръмп е поредния празнодумец, а Сорос и компания продължават да диктуват правилата!
21
5
 
4
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
Хахаха като им потрябват пари на краварите си печатат и като и това не им стига правят едно ембарго санкции както му се казва напоследък и блокират влогове с мноооого нули , за да не си ги изтеглят лошите . За справка Иран , Либия ,Ирак и сега Русия
20
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, Тръмп няма къде да ходи. Иначе ще си ходи.
19
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп е празнодумец и паллячо, но няма да си позволи да отслаби Америка заради Русия.Няма да му го позволят!А Русия сама си заггива, начело с човечето в Кремъл.
18
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди време направих прогноза. Сега я потвърждавам. До шест месеца от встъпването в длъжност на Тръмп,изпадналите в телешки възторг русофили,ще вият на умряло.
17
4
 
9
 
! Отговори
Нас преди 7 години
Конете се ритат магаретата патят - ние кои сме !?
16
3
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
вижте какви хора са назначени на ключови позиции само гмо мозьци с мисленеот преди берлинската стена сега наблюдаваите какво ще стане сьс сумата от680 милиарда за отбрана зет му на трьмп и другите евреи наоколо как ще гиразпределят и какво ще направи израел с палестинците светьт ще гори и ниебарабар мара с мьж---- а аз искам мир а не воина с никого
15
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мисията на Тръмп е да прати Путин в " заслужена" пенсия.
14
2
 
19
 
! Отговори
А бе преди 7 години
К'во им е на санкциите-да си стоят!И Крим да си стои където е и Донбас,па може и други територии..И в Сирия войната да продължава-ей как живна българската оръжейна промишленост!Какво значение има къде отива продукцията-до "умерените" главорези или до ИД?И Турция да продължава така-туристите от страх идват у нас(иначе едва ли).Само ние да си укрепим границата,че сме на косъм от погрома....
13
3
 
4
 
! Отговори
до доналд преди 7 години
Честит празник
12
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бай Доналд накрая разбра, че санкциите са усмирителна риза за агресивни жужета. И тема за неорестанно говорене на руските слуги като генерал Гадев.