Тръмп скочи на Обама: Подслушвал е линиите ми!

Американският президент със серия атаки в Twitter срещу предшественика си
64
Тръмп скочи на Обама: Подслушвал е линиите ми!
Снимка: Twitter

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е напът да създаде нов скандал, след като обвини предшественика си Барак Обама, че последният е наредил Тръмп да бъде подслушван преди президентските избори, състояли се на 8 ноември, предаде Ройтерс.

Още по темата
Обвиненията бяха отправени в серия от туитове на Тръмп. В тях президентът не навлиза в подробности и не съобщава детайли във връзка с твърденията си за подслушване.

"Ужасно! Току-що открих, че Обама е "подслушвал линиите ми" в Тръмп Тауър точно преди победата", се казва в един от туитовете на Тръмп и се допълва, че "това е маккартизъм".

"Колко ниско трябва да е паднал президентът Обама, та да подслушва телефоните ми по време на свещения изборен процес. Това е Никсън/Уотъргейт. Лош (или болен) тип!", се казва в други туит на Тръмп.

"Бас ловя, че добър адвокат би направил страхотно дело от факта, че президентът Обама е подслушвал телефоните ми през октомври, точно преди изборите!", гласи трети туит. "Законно ли е действащ президент да "подслушва" надпреварата за президент преди изборите?", пита в следващ туит Тръмп, цитиран от БТА.

Както Dnes.bg съобщи, малко по-рано днес администрацията на президента Доналд Тръмп, срещу която се сипят обвинения от опозицията заради контакти на нейни представители с Русия, поиска незабавно разследване на "собствените" връзки на лидера на демократическото малцинство в Сената Чарлз Шумър с руския президент Владимир Путин.

Тръмп е качил в Twitter снимка на Шумър на събитие с Путин в Ню Йорк през 2003 г. На нея се вижда как двамата държат понички в ръце.

Президентът настоя за разследване на "връзките на Шумър с Русия и Путин" и нарече сенатора от Ню Йорк "пълен лицемер".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
32
 
! Отговори
Spiritus Rector преди 7 години
Барак Хюсеин Обама подслушваше 4-5 милиарда телефона. Включително и този на баба Ангела. Баба Ангела се "възмути" и поиска едно споразумение за прекратяване на подслушването. Както се сещате, САЩ не подписаха "споразумението" и нагло продължават да подслушват.
22
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Леле какви тъ паци сте. По-скандално е, това че Тръмп може да е бил подслушван, а не това че си е позволил да го изкаже на глас. Голяма повърня сте.
21
1
 
21
 
! Отговори
321 преди 7 години
Вия се майтапите ама ако това се докаже,Обама може да влезе в затвора и САЩ я чакат чистки в службите за сигурност.
20
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ха-ха-хаОтдавна този сайт е станал място за селски бабаити - нито се модерират псувни и обиди, нито е безпристрастна журналистика. Добре поне че няма много правописни грешки. Вече ограничавам много влизанията си, за съжаление.
19
1
 
17
 
! Отговори
странно преди 7 години
До Ха-ха-хаКакво сега не ви харесва истината че страната която учи света на" демокрация и как да живеят" се оказа доста не демократична и полицейска а!?
18
0
 
4
 
! Отговори
до 19 преди 7 години
ама и ти не изоставаш..... :D
17
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп обърна лай номета на демократите срещу тях самите.
16
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пишете смисленни неща бе хора. *** ли сте,хейтъри ли сте, ,,фоби или фили",ама тези вашите ,,изяви" са като на стената на нужника на гарата. Боравите с лаптопи и таблети а езика ви е като на Данко Хайрсъзина от началото на миналия век.По всички сайтове,едни и същи хора с едни и същи излияния. Знаещи всичко,плюещи всичко.Жалки същества.
15
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Натикай май муната зад решетките. Крайно време е.
14
9
 
8
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 7 години
Бай Дончо скача, ама като заклан петел. И един приятелски съвет към сайта: Ако продължавате със заглавия ала Пик и Блиц, няма да свършите добре!
13
7
 
3
 
! Отговори
Бай Марин преди 7 години
Драги ми читателю. Много се радвам да видя как запълваш времето на тъй скучния си съботен ден. Хубаво е за разни новинарски сайтчета като този, че ти имаш нужда от манипулация (новини разни), някви глупости, които са ти житейско напълно излишни. Радвам ти се като красива акварумна рибка пред очите ми. Красота.... за жалост ограничена до стените на аквариума...
12
2
 
6
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
ТСВ чака на вратата, и както при много войни, евреите ще играят с всички воюващи страни, само и само да имат печалба !!
11
5
 
14
 
! Отговори
турчина преди 7 години
Голяма работа. Американците подслушваха и Меркел.
10
2
 
26
 
! Отговори
ужас преди 7 години
Подслушвания,следене,репресии,това ли са"лидерите на свободния свят"соц.лагера пасти да яде.....
9
2
 
15
 
! Отговори
ами сега преди 7 години
С всеки изминал ден се уверяваме че САЩ са гнила ябълка,и че демокрацията там е лъжа и клише за ***,оказва се че там са тоталитарна държава подобна на СССР и даже по зле.
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Надя НиколоваНаде, не всички знаем кой е Патока Доналд (Donald Duck), така, че обясни на по-младите. Ама пък тук, във форума има и шегаджии, които знаят за патока и да не вземат да направят аналогия с римата на думичката "Надка". :)А, иначе съм съгласен с теб за "мистър" Банкянски.
7
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От 5 години министър-председател е Герджиков и президент Радев. Какви са тези недоносчета гербери. България не е игра на Монополи. Да си играят другаде.
6
6
 
6
 
! Отговори
мама3000 преди 7 години
Кво ни бърка нас българите Руско-Американските глупости. Да се дъвчат там. Да си ровят из телефоните като ревново съпруги. И постоянно Путин туй, Путин унуй- Тръмб мръмб . Ай сиктir....
5
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя оранжевия хич не е добре психически...
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напишете нещо за д-р Шмpъk, известен още като Пепи Бeлoтo, за да й тръгне добре ноща на Надето :)