Конгресмен демократ предрича затвор за сътрудници на Тръмп

Той има предвид свързаните с Русия разследвания
5 апр 2017 09:15, Елка Василева
3
Конгресмен демократ предрича затвор за сътрудници на Тръмп
Доналд Тръмп. Снимка: архив, Reuters

Конгресмен демократ от комисията по разузнаването на Камарата на представителите смята, че някои сътрудници на американския президент Доналд Тръмп "ще свършат в затвора", когато приключат свързаните с Русия разследвания, предаде Асошиейтед прес.

В интервю за Си Ен Ен конгресменът от Тексас Хоакин Кастро не пожела да посочи поименно кой според него може да бъде обвинен за престъпление.

Той каза, че въз основа на неуточнени доказателства, които досега е видял, е останал с впечатление, че някои хора ще бъдат обвинени.

Кастро е член на комисията в Камарата на представителите, разследваща руска намеса в президентските избори миналата година и евентуалните връзки между предизборната кампания на Тръмп и Русия. ФБР и сенатската комисия за разузнаването също разследват този въпрос.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: САЩРусияДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руския шпионаж в САЩ претърпя голям удар. 35 руски посрьовци бяха изгонени от Обама през декември, уплашен от големия шпионски провал Путин не посмя да вземе никакви ответни мерки. Сега ще вкарат в затвора и техните американски помагачи настанили се с много руски пари и подкупи на служба около Тръмп. Най-вероятно и самия Тръмп най-малкото ще бъде принуден да си подаде оставката, ако не иска официално обвинение срещу себе си.
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Третополовите преминаха към преки заплахи.
1
4
 
2
 
! Отговори
... преди 7 години
Абе накрая може да се окаже, че Путин наистина си е избрал американския президент! Не ме разборайте погрешно адмирации за това ако е вярно! Просто ми се чини, че тоя тръмпа ама ич не ги разбира нещата! Кже нещо после се окаже, че е на километри от истината! После каже друго нещо и след ден два се отрече! *** явно хамериканките си го харесват, *** то краставите магарета се надушват де!